reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
Witam!
Ostatnio całe dnie poza domem i skończyło to moim przeziębieniem... Właśnie napierd**a mnie głowa, katar-woda leci z nosa i gardło boli. Byle dzieci nie zarazić...
Andariel Pan Pawik mega!! Możesz być dumna :-) już teraz wszystko ok? A powiedz mi jak wyszło to podejrzenie szkarlatyny? Bo ja właśnie dzisiaj trafiłam na artykuł, że angina podobna objawami do szkarlatyny. A trafiłam na to tak, bo szukałam informacji na temat schodzenia paznokci i twarde skóry na dłoniach. Z wysypką na ramionach i pod pachami teraz walczę u Tymka oczywiście. Tymek miał teraz anginę, ale schodzą Mu paznokcie i ma tak twardą skórę na wewn.dłoniach i stopach też, jakby 20 lat przy łopacie robił. I szukam skąd to...

Widzę, że jelitówka i choróbska rządzą :-( zdrówka i jeszcze raz zdrówka!!!

heja

ja juz sie troche ogarnelam impreza wyszla super siedzielismy do 1 :) dzieci się wybawiły :) tort nawet się dobry udał :D

a teraz do pracy :O

kasiawilde, - cały mój problem ejst taki, ze nie wiem skąd wytrzasnę lekarza, który będzie skłonny mi uwierzyć, ze moje tradycyjne/ziołowe/znachorowe pomysły działają i na większość pospolitych chorób są dobre. A jednocześnie będzie w stanie powiedzieć - o tu to już trzeba inne leczenie wdrożyć. Ja generalnie nie chodzę do lekarzy z katarami i kaszlem - bo z tym sobie radzimy w domu. czasem nawet jak cos mnie bardizej niepokoi, to zamiast pójść w miarę szybko , to czekam niewiadomo ile - bo nie chcę dostać baterii leków za 100zł działających jak armata na muchę...

Hej! Ja dzis w domu z M, po poludniu idziemy do lekarza.
Ironia super, ze impreza udana, ja padlam o 22 razem z Maja
kasia Mai ulubiony kolor to tez pomaranczowy;-) czemu sie nie odezwalas w weekend??? Nagana
Doris Maja jak Julia ne choruje raczej, wczesna jesienia jakis katar miala a wczesnie w wakacje dwie trzydniowki i do teraz nic, dalej nie wiem co to, wczoraj 3 brzydkie kupy i temp do 37,6 ale nic nie podawalam oprocz smecty i dicofloru
nutria ciezko bedzie...lekarze teraz sie boja i od razu profilaktycznie laduja antybiotyki...ponoc w Zabkach jest jedna lekarka rozsadna

witajcie laski

nutria popieram cie po całej rozciągłości, nawet czytałam artykuł,że sokiem z buraków kobieta wyleczyła raka. wiesz co przypomniało mi sie ,że kiedyś zebra wklejała listę takich lekarzy eko czy coś w tym stylu na wątku o chorobach maluszków, nawet to niedawno czytałam

witaj kasiawlde, kochana walcz, bo szkoda życia na doły inne zmartwenia!!!!!!!!!!!!!

asinka zdrowiej!!!!!!!!!

andariel od razu głupia:) ja też bym była dumna jak paw. cieszese z każdej perdoły, pisałyście tu ,że wasze dziecaki szaleją za ksiązkam,że to take mole książowe a moj Norbitek tylko krótke rymowanki a ostatno Domnika przytachała ze szkoły "tupcio chrupcio nie chce iść do przedszkola" i przeczytałam mu to...nie dość,że wysłuchał to ciągle woła "jeście, jęście czytaj mamo" no to sobie wyobraź jaka bylam happy:)

doris jak czytam ja ty pracujesz to tym bardziej dziękuje Bogu za każdy dzień spedzony w domu

witaj kartofelka

nutria a co byś poleciła na mokry kaszel żółtawy rano i katar :(

mnie najbardziej w tych domowych homeopatycznych lekach odpycha to ze trzeba co chwile to brać a acatar weźmiesz raz na 8 h i działa.. nie wiem nie potrafie pamietac zeby herbatke z pedów sosny brac 2 x dziennie, potem raz coś tam itd :(

dobra, już jestem
umówiłam się na przyszłą środę do neurologa, bo tak się żyć nie da... tylko pytanie czy nie potraktuje mnie schematem, spojrzy w moją historię i odprawi z kwitkiem...? niezłe mam nastawienie, prawda?:sorry2:;-)
moon czyli Maja ju zdrowa??? i weź tu się nie wymiguj bałaganem/porządkiem:cool2:, wcześniej było brak lamp/kable...:-p obiecałaś więc wstawiaj;-):-)
nutria
hej! kasza jaglana:tak: a maści sterydowe na wysypkę lekarz przepisał...??? tak od razu? na piewrszej wizycie? dobrze zrozumiałam, że to u Ciebie wysypka??? jak dzieciaczki???
andariel no Jesteś:-) jak Ninka? bardzo ją bolą uszka? to trochę nerwowo u Ciebie/Was... ja jako ciocia z bb jestem baaardzo dumna z Leosia!!! nie powiem, że nie uśmiałam się czytając Twój wpis o rzygowinkach:-p ale nie zmienia to faktu, że Leoś stanął na wysokości zadania raczej nie dla 2,5-latka:tak:
Doris to co dziś porabiasz z Juliettą???:-)
kasiu i Ty też się pojawiłaś - cudnie:-):-):-) to u Was też niedawano były rzygowinki? micha mnie rozbawiła:-D głowa do dupy... świra dostaje.. nie jestem w tedy sobą:no: zobaczymy co neurolog powie...
marta Przepis na sałatkę z kaszy gryczanej Kuchnia Lidla
asinka
zdrówka dla Was kochani! Tymej już zdrowy? i kurcze o co chodzi z tymi schodzącymi paznokciami...??? przepraszam, brzmi niefajnie... i wysypka, twarda skóra... kurcze... byłaś u lek?
ironia super, że imprezka udana, sama tort zrobiłaś???

reklama
Do góry