reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Forever istny maraton to byl... W swieta zamierzamy odpoczac. A fotki? Hmmm, beda, ale jeszcze nie w tej chwili, wczoraj montowali nam drzwi i szafy, dzis musze reszte rzeczy pochowac plus przywiezc kartony od kolezanki z pracy i rozpakowac. Do tego okna trzeba jakos pozaslaniac, bo piglos jest jeszcze. No i mamy (ogladalyscie Przyjaciol?) swojego ugly naked guy'a:-D naprzeciwko naszych sypialni, widzialam juz WSZYSTKO

:-D:-D:-D

hej dziewczynki:-)
ogarnę się i postaram nadrobić

reklama
hej ja padam na pyszczek ostatnio, przychodzę z pracy, jem, gotuje na drugi dzień, kapie sie i idę spać z Matim i tak cały tydzień... mam dość tej pracy i tej pogody... nienawidzę zimy - jestem niedźwiedziem i ktoś mnie obudził ze snu zimowego...

zdrówka wszystkim chorowitkom,
Adariel proszę daj przepis chleba na kulinarny, chętnie upiekę, ja piekę żytni na zakwasie - super :-)

dzień dobry!
DSC_1632.jpg

Załączniki

• DSC_1632.jpg
    DSC_1632.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 29
Hej! Czy u Was też tak wieje? U nas coś strasznego - mop mi się nocą walał po balkonie robiąc kupę hałasu. Do przedszkola była cała wyprawa z opatulonymi twarzami i Leonem na rękach w drodze powrotnej (zatyka go na wietrze). Ale się udało;-)wszystkie dzieciaki w p-lu z czapkami Mikołajowymi, fajny widok:tak:Ninka taka już stęskniona za p-lem, że pognała jak na skrzydłach. Oczywiście kaszlaków całe mnóstwo:sorry2:

Hejka!
ANDARIEL u nas wieje tak samo :-(
U nas znowu katar :-( Tymek wstał zasmarkany... ręce opadają. Mieliśmy odwiedzić TRASIĘ, ale nie da rady w tym wypadku.
Pamiętacie Nasz temat o naszych ideałach facetów? Mój właśnie zginął w wypadku :-( :-( normalnie mam żałobę i tak mi smutno... Paul Walker z Szybkich i Wściekłych

FELKA Emi prześliczna Mikołajowa :-)

asinka:wściekła/y::wściekła/y: zaczełam czytac to zdanie i aż krew mi do głowy uderzyła tak sie przestraszyłam :szok::szok: a ty o tym aktorze uf..k-wa nać :shocked2: wiadomo dlaczego miał wypadek?

mnie sie śniło z w naszym nowym aucie zapaliły sie tarcze i pół auta spłoneło :szok::no:

mama przez te głupie huragany miała wczoraj takie skoki ciśnienie że dochodziło do 200 :( :shocked2: niech sie skonczy juz to cholerstwo z tym wianiem bo zwariuje :wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Hej laski! U nas tez wieje niemilosiernie...i sypie do tego:-( skrobanko jak nic po pracy bedzie:-(
andariel chyba do CZD sie wybiore do poradni okulistycznej, teraz mam rzut beretem
asinka fajnie, ze morfokogia dobra
ironia jak jelitka?
Felkaa jaka Emi zamyslona;-)

Maja juz znalazla prezenty od Mikolaja - tym razem byly to ksiazki - 6 brakujacych Kici Koci, Boze Narodzenie w Bullerbyn, Lesne Gluki i Dobranoc Albercie Albertsonie
nie wiem co na gwiazdke, moze ktoras rozrusza watek zabawkowy?

tymczasem wklejam Wam moja kuchnie, co prawda jeszcze bez okapu

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 60
Do góry