reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

co do pierogów.....trafiłam w czas spania małego, norbert zajął sie lepieniem ciasta i jakoś sie udało:) ja juz tak mam,że nie umieim siedzieć cały dzień, bo wali mi na mózg. muszę coś ciągle robić, wiec w tym tyg ide na lekcje- na razie na 2 /3h a pozniej zobacze

ironia to naprawde współczuj,e a ostatnio sie zastanawiałam jak wygląda skręt kiszek po zjedzeniu ciepłego ciasta:szok:
asinka &&&&&za wyniki badań
andariel no nie mam i tak strasznie za mna chodzi,żeby coś porobic kreatywnego ,że aż mnie skręca

mi sie śniła dziś aestima,że miała nowe mieszkanie i je urządzała:) trasia pewnie zapracowana i madziolka pewnie też jakkolwiek brak ich tu

tak mnie glowa dzis boli,jakbym miała mega kaca:no:

reklama
Hej kochane! Podgladam Was z pracy;-P jestem totalnie wykonczona po przerowadzce, wiecej na cos takiego sie nie pisze, nie ma mowy...
ironia co za syfa lykalas?
marta lekcje 2 tyg po porodzie? Super sie ogarnelas, widze ze bierzesz byka za rogi i bardzo dobrze!
Asinka jak badania?
Doris Maja juz w 100proc odpieluchiwana i w dzien i w nocy, czasem w nocy sie obudzi i zawola siku, wpadki nocne moze ze 2-3 w ogole
andariel a Wy jak? Juz sie zadomowiliscie? Jak zez Leo, lepiej cos? U nas nie bardzo, jak sie Maja zagapi to dalej oczko na zewnatrz ucieka:-(
Padam na pyszczek, na szczescie przed swietami mam urlop to moze odpoczne, bo zeszlotygodbiowy urlop to istna harowka byla

Ironia - Bidulko.... może to od tego ciasta ?
Doris : - ) - nie ma się czym martwić :happy2: Maile - tam i tu. Ale będę miała na uwadze, że masz życzenie coś dostać ode mnie - wczoraj jak co roku - ale chyba ostatni raz - mini sesyjka zdjęciowa połówkowa.
Andariel - mniam :happy2: NIestety wszystkie maile pojedyńcze.
Mrsmoon - gratulacje, że już jesteś przeprowadzona - naprawdę szacun wielki dla tempa. Fotki jakieś poproszę.

Forever istny maraton to byl... W swieta zamierzamy odpoczac. A fotki? Hmmm, beda, ale jeszcze nie w tej chwili, wczoraj montowali nam drzwi i szafy, dzis musze reszte rzeczy pochowac plus przywiezc kartony od kolezanki z pracy i rozpakowac. Do tego okna trzeba jakos pozaslaniac, bo piglos jest jeszcze. No i mamy (ogladalyscie Przyjaciol?) swojego ugly naked guy'a:-D naprzeciwko naszych sypialni, widzialam juz WSZYSTKO

hej

dziś takie piękne słońce:) wczoraj miałam maraton po sklepach ,żeby kupic cos dzieciakom na mikołaja, bo niestety nie wyrobiłam sie przed porodem.....straszne to było, nie lubie tak na szybko, bo K siedziałam z Kacperkiem w samochodzie bleeee

dziś K ma imieniny nic mu nie kupiłam, bo nie miałam kiedy wiec zrobie mu ulubiona sałatke jarzynową i pieke ciasto...chociaż tyle

Heja :-)
U nas też piękne słońce :-)

MARTUŚ ale Ty jesteś zorganizowana! Szacun! :tak: Cudowna Mamuśka z Ciebie.

Witaj MAMOM :-)

A ja dzisiaj odbieram wyniki z wczorajszej morofologii i między 16-18 mam się stawić u lekarki. Proszę o kciuki!

asinka - zatem &:tak:
witaj moon - u Leo też niestety bez zmian w sprawie uciekania oczka - jak nic, czeka nas poradnia leczenia zeza (ale przedtem, w poł.grudnia mamy wizytę kontrolną u okulisty). A u Was co dalej z oczkiem Mai?

u nas dziś zimno i ponuro - ostatnie dwa dni były piękne, słoneczne, ale dziś brrrrrrrrr! Wieczorem do laryngologa z Ninką, na kontrolę. W piątek idzie do p-la bo jest spotkanie z Mikołajem:tak:

Ojej, a Wy gdzie?:confused:
asinka jak u Ciebie?
my po wizycie, po uchu śladu nie widać, że było chore:tak:lek.powiedziała, że Ninka musi mieć świetne zdolności regeneracyjne skoro takie rozerwanie błony tak szybko i tak bez śladu się zrosło, hurra!

reklama
ANDARIEL super, że po choróbsku ani śladu. Oby już nic Was nie nawiedzało. A u mnie ok. Wyniki, o dziwo, i w sumie dobrze, wyszły idealne. Hemoglobina 14,9 :-) lekarka na badaniu powiedziała, że wszystko w środku ok i widocznie mój organizm tak reagował na te tabletki, gdy przestałam karmić. Na usg pierwsze co powiedziała: w ciąży Pani nie jest :-D a mnie przytkało, bo się nie spodziewałam, że pod takim kątem można na to patrzeć :p także dzięki za kciuki :-*

Do góry