reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

hej wszystkim

marta witaj, super ze wpadłas zdac relacje co u was, ogarniajcie sie i bywaj czesciej :)

kasiu a ty jak sie czujesz? pojawiaj sie w wolnym czasie
Mati zdrowy i jakos u nas leci, jak zwykle G. w pracy a my we dwoje w domku

poza tym to u nas troche i radości i wielkiego smutku, ale nie bede wam tu przynudzac i smecic :-(
ogólnie jakos leci, ale brak weny na pisanie u mnie :sorry:

miłego dnia wszystkim

reklama
ojej mamaMatiego strasznie wam współczuje :( :-:)-:)no:

mnie znów w barku postrzeliło więc chodze jak kaleka :confused2: przewiało mnie i wygląda na to że powoli choroba zawodowa się odzywa :eek::eek:

a ja czekam na kontrolną morfologię i crp - rano Ninie pobierali - jak na szpilkach! Od wyników zależy jak długo muszę jej antybola podawać i czy można odsapnąć. Jak crp nadal z kosmosu to nie wiem co dalej. Czekam, czekam, czekam...........
p

mam! Crp 18 przy normie do 5, ale to już super bo było ponad 230 przecież! Czyli ewidentnie uszko dawało taki stan zapalny! Co za ulga........

Ostatnia edycja:
Traschka - to przestrzenie :happy: Tylko chyba trudniej znaleźć dom dwurodzinny z nierównymi częściami. :-(
Młoda jeszcze pokasłuje trochę, zatrzymałam Ją jeszcze dziś w domu. A tak to ok. Glut. Dziękuję za zainteresowanie Traschka, Kati83, Kasiawilde :happy:
Kasiawilde
- dzięki, że pamiętasz o moich pracowych kłopotach, nic lepiej a może być gorzej. Ja już ok. Aczkolwiek psyche przez różne kłopoty mocno klapnięte. No i wogóle wielkiej HEJ !:-D
mama MATIEGO - tak mi przykro.... :-(Jeszcze akurat w dniu chrzcin.... :-:)-(

Ostatnia edycja:
hej ja dziś jakaś zmarznięta jestem... brrr teściowa ma dzis urodziny wiec po południu chcąc nie chcąc będę musiała iść i słuchać tych rozwrzeszczanych bachorów od szwagierki...:baffled:

Trasiu ja ostanio skończyłam też 3 książki i dalej co... piszą sie jeszcze dwie ponoć, no czekam z niecierpliwością. Obecnie chłonę wszystkie ksiażki, mądre i głupiutkie, przeczytałam ich mnóstwo. Ja sie w domu wychowałam i też teraz mieszkam ale na studiach mi mieszkanie w bloku nie przeszkadzało, no ale Wy macie malutko miejsca to fakt.
Powodzenia w planach.
Kasiu hej :-) jak sie czujesz? może zasiądź z jabłuszkiem i napisz coś wiecej :-)
u nas też histerie z byle powodu ale daje sobie wytłumaczyć
Felkaa co tam u Was coś pichcisz ze czasu nie masz?
Mamo M bardzo Ci współczuję i ściskam...:-( jak niespodziewanie odeszła moja kochana babcia to długo nie mogłam sie z tym pogodzić...
A jak synek siostry? zdrowy? fajniutki taki maluch :-)
Ironia poćwicz z Chodakowską jak mnie złapie przykurcz to wączam totalną metamoffozę i pierwsze 15 min ćwicze i super :-)
Adariel uffff jak dobrze :-) super że już lepiej, a jak Ninka sie czuje? a Leo?
Forever hej dobrze że zdrówko u Krysi lepiej :-)

dzięki, kati - Ninka już od pierwszej dawki antybiotyku odżyła, następnego dnia już miała apetyt normalny. Więc teraz ciut osłabiona, ale poza tym wszystko ok:tak:Leo nadal walczy z glutem, ale już mniejszym.
To wytrwałości dla Ciebie na dzisiejszy wieczór - żebyś dała radę się przemęczyć;-)
ja mam tzw.czapę chyba wynikającą z opadnięcia napięcia (rym), walnęłabym się i odespała ten koszmarny tydzień najchętniej.

dobry!

Felka a jakoś mi czas przecieka przez palce, a każda wolna chwila i od razu odlatuję - chociaż od dwóch dni poprawa, udało mi się wytrzymać bez spania (lub kilku) w dzień! to Ty teraz dzielnie w pracy walczysz z urzędami :)

mamoM moje najszczersze kondolencje... taka strata zawsze boli, a jeszcze taka zbieżność z chrzcinami :/ ehh, ale wpływu na to nie mamy niestety żadnego... cieszę się, że Mati zdrowy! a G teraz jak pracuje? na weekendy w domku? w święta będzie miał jakąś dłuższą przerwę?

andariel cieszę się, że crp duuuużo lepsze! i jak z antybiotykiem? długo jeszcze skoro takie wyniki? no i na pewno Ci w kość to chorowanie dzieciaków dało, w sumie dopiero co przeszliście dwie ospy, więc się nie dziwię, że wykończona jesteś :/

forever mam nadzieję, że u Krysi to już końcówka jakiegoś przeziębienia i tyle, a gluta to teraz chyba 90% dzieciaków ma... u nas od rana - chyba pierwszy od pół roku :szok: już się boję nocki :-:)-( no i super, że Ty już ok, a co do pracowych kłopotow to ciężki chyba cholernie ten rok cały był dla Ciebie, oby od nowego lepiej... to i psychicznie chociaż z tej strony było by spokojniej...

kati i jak tam impreza? mam nadzieję, że przetrwałaś ;-)a tak w ogóle to Ty już ostatni tydzień na L4 czy na dłużej masz? mam nadzieję, że zdążysz się wykurować i odsapnąć...

a moje zdrówko ok dziewczyny, dzięki, że pytacie - dzidzia rośnie (brzuchol już konkretny mam :szok:), wszystko ok, po krwiaku coś tam jest - jakaś plamka na usg widoczna, ale to nic niepokojącego w tych rozmiarach i na tym etapie.. w ogóle to w szoku jestem jak ta druga ciąża jest inna od pierwszej :szok: ale nie będę się rozpisywać ;-)
no i muszę siadać do roboty... a chyba mi się toner w drukarce konczy, ciekawe jak ja będę jutro improwizować :zawstydzona/y:

reklama
Hej
Dziewczyny, czy tylko ja mam tak mało czasu? Bo wychodzi, że tak bo macie czas na BB a ja ostatnio prawie wcale :-(
Dziś mam wolne, miała przyjść moja przyjaciółka z dziećmi ale jej się pochorowała więc przełożyłyśmy. Rano moja córka "dziewiętnastka, wyciągnęła mnie na fitness na godz.9, fajnie było ale nie wiem czy jutro będę mogła chodzić
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif

Potem pół dnia chodziłam z tatą oglądać wyposażenie łazienek, bo rodzice będą robić remont po świętach. Jak wróciłam z tatą to byłam w Media Markcie i Saturnie oglądać pralki, bo oczywiście wczoraj nam się zepsuła i kolejnej reanimacji już nie przeszła. U mnie zawsze coś wysiada przed Świętami jak najwięcej wydatków jest, rok temu musieliśmy kupić zmywarkę, bo stara tez jakoś przestała działać przed świętami.
No i oczywiście miałam dylemat co zrobić, zresztą mam do tej pory. Kupić tylko pralkę czy suszarkę też...... Chcę kupić taką Beko WMB 91242LC sklep NEO24.PL WMB91242LC cena na Neo24, bo tam 200 zł tańsza niż w sklepie i zastanawiam się czy nie kupić od razu suszarki tej Beko DCU 7330 sklep NEO24.PL DCU7330 cena, wtedy miałabym komplet i mogłabym postawić suszarkę na pralce.

Julia dziś rozrabiała jak pijany zając. Dopiero niedawno zasnęła :-)

Mama m...przykro mi.....
Andariel...dobrze, że Ninka zdrowieje

Buziaki dla reszty!!!!

Do góry