reklama
traschka
Mama Marysi
a z której części Tesciowej robisz ten wywar![]()
Hahah!!! Barszczyk to dobry na żeberkach
Nadzieja:)
Fanka BB :)
Oby tylko na tej teściowej trochę mięsa było, bo jak chuda to z barszczu nic nie wyjdzie :-)
kasiawilde
ja myślę, że tę rozmowę należy przenieść do wątku kulinarnego 
Lepiej zakonczmy ten wątek, bo jeszcze nam się kati obrazi
Apr tesciowych to jakie wasze są? Z moja się nie dogadam, bo w innych jezykah gadamy, ale gdyby nie ta barierą były bysmy chyba bratnimi duszami, bo na wiele poglądów ma podobne spojrzenie. A może mi się tylko tak zdaje, bo
mieszka kilka tys km od nas i nie obcuje z nią na codzień
Skubana w mlodosci była taka ładna, ze jak zobaczyłam jej zdjęcia to nie mogłam
oczu oderwać. Oj mogla by dzidzia pare genów po babi złapać, szczególnie dziewczynka
)
mieszka kilka tys km od nas i nie obcuje z nią na codzień
Skubana w mlodosci była taka ładna, ze jak zobaczyłam jej zdjęcia to nie mogłam
oczu oderwać. Oj mogla by dzidzia pare genów po babi złapać, szczególnie dziewczynka
kat a powiedz co robisz zeby zapobiec kaszlom? tylko wietrzenie wchodzi w gre? musze o tej astmie powiedziec doktorce w poniedzialek na wizycie... juz zebrra chyba pisala o tej astmie mi... Od czego to sie bierze? Jak niwelowac?
traschka
Mama Marysi
Nadzieja ja mam wspaniałą teściową. Babka mądra, na poziomie, świetnie się dogadujemy. Gorzej z teściem, który nadaje na zupełnie innych falach. Nie mogę powiedzieć, że się nie lubimy, ale czuję że nie jestem jego ulubioną synową
Teść gustuje w wódce, gołych paniach i disco-polo, jego druga synowa jest znacznie bliższa tym wymaganiom
M. też ma znacznie lepszy kontakt z mamą niż ojcem...
moja tesciowa? kochana kobietka, ale za bardzo uszczesliwia na sile... i ta synowa co ma ja blizej to jest juz jak corka bardziej niz synowa i ma z tesciowa za dobrze... Wogole widac to jak sa zrzyte.. wyroznia nawet wnukow choc wiem ze kocha nas i Marcelka pokazuje jednak kogo bardziej... Moze tego neichce bo to naprawde dobra kobieta, ale wyroznia...
reklama
a z której części Tesciowej robisz ten wywar![]()
Nadzieja to było świetne razem z mężem nieźle się uśmialiśmy

Teściowa przy kości, wiec jest z czego robić wywar.
A propos dogadywania się, to ona już ma dwie starsze synowe i jedną faworytkę, którą ja oczywiście nie jestem. Ale odkąd jestem w ciąży to znosi mi jakieś smakołyki i takie tam... ja to nazwałam tak: "po prostu czuje magię świąt"

Zresztą na razie mieszkamy razem z teściami, tzn my na górze a oni na dole, więc muszę się dogadywać
Z teściem lepiej się dogaduje