reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
Apr tesciowych to jakie wasze są? Z moja się nie dogadam, bo w innych jezykah gadamy, ale gdyby nie ta barierą były bysmy chyba bratnimi duszami, bo na wiele poglądów ma podobne spojrzenie. A może mi się tylko tak zdaje, bo
mieszka kilka tys km od nas i nie obcuje z nią na codzień:)
Skubana w mlodosci była taka ładna, ze jak zobaczyłam jej zdjęcia to nie mogłam
oczu oderwać. Oj mogla by dzidzia pare genów po babi złapać, szczególnie dziewczynka ;))

kat a powiedz co robisz zeby zapobiec kaszlom? tylko wietrzenie wchodzi w gre? musze o tej astmie powiedziec doktorce w poniedzialek na wizycie... juz zebrra chyba pisala o tej astmie mi... Od czego to sie bierze? Jak niwelowac?

Nadzieja ja mam wspaniałą teściową. Babka mądra, na poziomie, świetnie się dogadujemy. Gorzej z teściem, który nadaje na zupełnie innych falach. Nie mogę powiedzieć, że się nie lubimy, ale czuję że nie jestem jego ulubioną synową:) Teść gustuje w wódce, gołych paniach i disco-polo, jego druga synowa jest znacznie bliższa tym wymaganiom:) M. też ma znacznie lepszy kontakt z mamą niż ojcem...

moja tesciowa? kochana kobietka, ale za bardzo uszczesliwia na sile... i ta synowa co ma ja blizej to jest juz jak corka bardziej niz synowa i ma z tesciowa za dobrze... Wogole widac to jak sa zrzyte.. wyroznia nawet wnukow choc wiem ze kocha nas i Marcelka pokazuje jednak kogo bardziej... Moze tego neichce bo to naprawde dobra kobieta, ale wyroznia...

reklama
a z której części Tesciowej robisz ten wywar:-D

Nadzieja to było świetne razem z mężem nieźle się uśmialiśmy :-D
Teściowa przy kości, wiec jest z czego robić wywar.
A propos dogadywania się, to ona już ma dwie starsze synowe i jedną faworytkę, którą ja oczywiście nie jestem. Ale odkąd jestem w ciąży to znosi mi jakieś smakołyki i takie tam... ja to nazwałam tak: "po prostu czuje magię świąt" :biggrin2:
Zresztą na razie mieszkamy razem z teściami, tzn my na górze a oni na dole, więc muszę się dogadywać
Z teściem lepiej się dogaduje

Do góry