reklama
andariel
mama super dwójki :]
dostałam takiego samego, Madzioolka;-)
tak głowa dokucza, martadelko?
zimno, ponuro, ale póki co - sucho, więc najgorzej nie jest... co nie zmienia faktu, że nie tak kojarzy mi się majówkowy długi weekend... W zeszłym roku w maju jechaliśmy do G.i pamiętam jak na postoju, w drodze, NiL boso po trawie śmigali, takie słońce było.
tak głowa dokucza, martadelko?
zimno, ponuro, ale póki co - sucho, więc najgorzej nie jest... co nie zmienia faktu, że nie tak kojarzy mi się majówkowy długi weekend... W zeszłym roku w maju jechaliśmy do G.i pamiętam jak na postoju, w drodze, NiL boso po trawie śmigali, takie słońce było.
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Hej!
My już po spacerku: Maja na rowerku i do lasu, było super
trochę wilgotno ale ciepło. Dziś dostrzegłam jednak potrzebę posiadania kaloszy
chyba muszę kupić jakieś Mai
Maja normalnie nisi rozm 24 to może kalosze kupić rozmiar większe?? jak myślicie??
T oczywiście pojechał nad jezioro, w niedzielę też się wybiera... zaje.iście rodzinny weekend....
My już po spacerku: Maja na rowerku i do lasu, było super

T oczywiście pojechał nad jezioro, w niedzielę też się wybiera... zaje.iście rodzinny weekend....
hej
masakryczna pogoda.... brrrr
i nastrój do du.y!!!
chcieliśmy choć na spacer wyjść i leje i leje
pojechaliśmy do moich rodziców kota nakarmić bo oni wszyscy na wyjeździe i Mati wlazł do ogromnej kałuży i cały mokry mimo kaloszy i kurtki przeciwdeszczowej - a kto go namawiał - M. bo chciał to nagrać !!! brak słów...
faceci... mogli by czasem pomyśleć...
Madzioolka dobrze, ze choć z Mają się super dogadujecie ale szkoda, ze T. nie zauważa plusów rodzinnego weekendu
ja mam kalosze z zeszłej jesieni- Mati nie chciał w nich chodzić wtedy a teraz są tak na styk - sprzedam jak wyrośnie na all. No zależy jak Mai rośnie noga, jeśli szybko to bym kupiła dwa rozm. większe, bo w kaloszach chodzi się sporadycznie a można skarpetę założyć jeszcze. Dziś dałam Matiemu nawet rajstopy bo tak zimno u nas...
masakryczna pogoda.... brrrr
i nastrój do du.y!!!
chcieliśmy choć na spacer wyjść i leje i leje

pojechaliśmy do moich rodziców kota nakarmić bo oni wszyscy na wyjeździe i Mati wlazł do ogromnej kałuży i cały mokry mimo kaloszy i kurtki przeciwdeszczowej - a kto go namawiał - M. bo chciał to nagrać !!! brak słów...
faceci... mogli by czasem pomyśleć...
Madzioolka dobrze, ze choć z Mają się super dogadujecie ale szkoda, ze T. nie zauważa plusów rodzinnego weekendu

Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Kati faceci = brak wyobraźni... ja juz przestałam się łudzić...
Nam udało się wyjść na dwór kilka razy, chmury są cały dzień ale kapać zaczęło dopiero przed chwilą więc się już zwinęłyśmy do domu.
T dalej nie wrócił choć skończyli nura po 15. Oznajmił że jedzie jeszcze do jednego z nurków bo zaprasza na jedzenie. Po godzinie zadzwonił i łaskawie zaproponował że przyjdzie po mnie to Maja sobie pobiega (duży ogród) to powiedziałam wprost że dziękuję za taki wyjazd gdzie będę musiała biegać za Nią cały czas...
Nam udało się wyjść na dwór kilka razy, chmury są cały dzień ale kapać zaczęło dopiero przed chwilą więc się już zwinęłyśmy do domu.
T dalej nie wrócił choć skończyli nura po 15. Oznajmił że jedzie jeszcze do jednego z nurków bo zaprasza na jedzenie. Po godzinie zadzwonił i łaskawie zaproponował że przyjdzie po mnie to Maja sobie pobiega (duży ogród) to powiedziałam wprost że dziękuję za taki wyjazd gdzie będę musiała biegać za Nią cały czas...
andariel
mama super dwójki :]
Madzioolka - zrobiłabym tak samo
faceci, phi!
u nas nie pada i nie jest szczególnie zimno, więc wybyliśmy do podgorzowskiej knajpy z pięknym ogrodem ze zwierzętami (to taka karczma z ogrodem, w kt.kiedyś Geslerowa z programem była). Leo prawie większość spaceru przespał bo "jego pora" była, dobrze, że uparłam się by zabrać spacerówkę. Obudził się już pod koniec spaceru i na obiad
Jakoś tak szaro-ponuro i wszyscy śnięci chodzą.

faceci, phi!
u nas nie pada i nie jest szczególnie zimno, więc wybyliśmy do podgorzowskiej knajpy z pięknym ogrodem ze zwierzętami (to taka karczma z ogrodem, w kt.kiedyś Geslerowa z programem była). Leo prawie większość spaceru przespał bo "jego pora" była, dobrze, że uparłam się by zabrać spacerówkę. Obudził się już pod koniec spaceru i na obiad

Jakoś tak szaro-ponuro i wszyscy śnięci chodzą.
Madzioolka - ja też bym tak zrobiła
a przy najblizszej okazji mu na złość bym zrobiła <wredna> hihihi
A jak sie czujesz? oznaki ciąży jakieś są?
Adariel to macie w miarę szczęście pogodowe i fajnie spedziliście dzień
ponoć w niedzielę ma być już w miarę ładnie wiec mam nadzieje, ze te Ostravskie zoo wypali
A ja wystawiam książki na all i w miarę zeszło kilka szt. :-)
może coś was zainteresuje
Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

A jak sie czujesz? oznaki ciąży jakieś są?
Adariel to macie w miarę szczęście pogodowe i fajnie spedziliście dzień

ponoć w niedzielę ma być już w miarę ładnie wiec mam nadzieje, ze te Ostravskie zoo wypali
A ja wystawiam książki na all i w miarę zeszło kilka szt. :-)
może coś was zainteresuje
Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
traschka
Mama Marysi
Madzioolka ja też bym tak zrobila
tyle ze ja jestem jeszcze wredniejsza bo w ogóle nie pozwoliłabym Marcinowi jechać:/
kati a możesz mi przesłać zdjęcia ciuszkaw na maila? Szymuś niebawem wyrośnie z 68 i muszę mu zdecydowanie dokupić troche większych rzeczy.
kati a możesz mi przesłać zdjęcia ciuszkaw na maila? Szymuś niebawem wyrośnie z 68 i muszę mu zdecydowanie dokupić troche większych rzeczy.
reklama
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Łaskawca napisał pół godziny temu że jeszcze nabijają butle i już wraca... nic nie odpisałam bo jedyne co przyszło mi do głowy "wisi mi to, przeżyłabym bez tej informacji" więc sobie darowałam 
Właśnie zamyka garaż, chyba wygarnę co nie co, kulturalnie spokojnie aczkolwiek dobitnie!
Właśnie zamyka garaż, chyba wygarnę co nie co, kulturalnie spokojnie aczkolwiek dobitnie!