reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

w sumie to samo wyszło a w rozmowie potwierdziliśmy że tak zostaje :)

U mnie w pracy ewakuacja- po 123 będą już wychodzić ci co dojeżdzają najdalje bo jest taka zamieć.... na prostych drogach się zakopują.... aż się boję bo ja mam taki odcinek że tam już rano ciężko było przejechać a cały czas dowala tony śniegu

T podesłał mi jaki mamy teraz widok z okna kuchennego:
IMG_20130315_110657.jpg

Załączniki

• IMG_20130315_110657.jpg
    IMG_20130315_110657.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 39
reklama
Pisałam i wcięło mi posta...:wściekła/y:
Witam!!
Czujemy się dobrze. Ja śmigam bezproblemowo :-) nocka spokojna i pewnie gdyby nie to, że Nas obudzili na mierzenie cukru Nince, to byśmy przespały całą noc. Mamy mały problem z ulewaniem.Ninki i odruchem wymiotnym, bo co jakiś czas robi się bordowa i wymiotuje, aż się przeraziłam. Była na obserwacji i jak się nie zmieni, to będzie miała czyszczony żołądek. Ale wolę tak niż jakby miała się krztusić... Ja walczę z laktacją, bo wczoraj nic nie miałam. A teraz Mała śpi, a ja odpoczywam :-)

Cześć Asinka, podziwiam, że masz siłę meldować się tu i na fb:) ale przy drugim dziecku chyba już nie ma takiego stresu, co? Powodzenia z cycusiami - żeby w mleko obfitowały i żeby te wymioty/ulewania przeszły! A kysz!!!

Madzioolka no to nieźle u was sie dzieje, u nas tez zima, strasznie wieje ale snieg nie pada ...
współczuje i dobrej drogi bez przygód życze

JA CHCĘ JUŻ WIOSNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

asinka oby laktacja sie ruszyła i ulewanie/wymioty Ninki zniknęły
&&&&&&& za to

martadelka to bedziecie balowac, 2 weselicha fiu, fiu
my mamy 1 czerwca wesele ale raczej sie nie wybieramy

Silva co z Szymkiem? bo na fb cos o goraczce widziałam?
swoja droga jeszcze troche i bedziesz na połowie ciązy

a ja chodze po domu i ostatnio tylko jem :zawstydzona/y:
przeraza mnie to bo zamiast na wiosne cos zrzucic kg to ja chyba jeszcze bardziej przytyłam bo ciagle cos młócę :zawstydzona/y:
dziś to juz nawet nie mam co wyjadac bo co słodkie to juz zjadłam, do sklepu sie nie wybiore bo wieje ze by głowe urwało wiec do przyjazdu G. bede "słodyczowo' głodowac :sorry:

Ostatnia edycja:
MamaM - mam Delicje malinowe, chcesz?:-D

a Szymek ma 38,5 więc nie wiem o co chodzi... zero innych objawów, parę dni temu miał gorączkę przez 3 dni, też bez przeziębienia i mocz był ok, zero wysypki... teraz takie dziadostwa latają w powietrzu że wszędzie może coś załapać...

Zobaczymy co się z tego urodzi... póki co śpi bidul...

asinka suuuuper, że się tutaj meldujesz, bo przynajmniej wiem, co u Was słychać, troszkę mnie zmartwiłaś tym czyszczeniem żołądka... na czym to polega??? Tymek już widział Siostrzyczkę???
marta hej!!! co u Ciebie/Was? jak nastrój? jak w szkole?
Silva zdrówka dla Szymka! oby tylko na temp się skończyło...

mamo m jak cie to pocieszy to ja tez miałam w planie odchudzanie ale zaczynam tyc:( myślę,że jak zrobi sie odrobine cieplej będzie nam łatwiej
martadelka dziekuje, jakoś sie trzymam. nie moge sie dać przecież

no i mam problem jak odebrać dominike z przedszkola w ta zawieje, K utknął gdzieś w zawiei

reklama
Dziękuję Wam Kochane :-)
Silva jakoś tak bez problemu mi tu pisać i na fb :-) a czy bez stresu? Hmm... Trudno powiedzieć :-p co do porodu, to tak. W sumie też dobrze, że tak łatwo i szybko poszło. Więc no stress :-)
Martadelka niestety, Tymcio dopiero zobaczy siostrę w ndz.jak wyjdziemy, bo przeziębiony Boroczek :-(
Laktacja się rozwija, ale niestety znowu miałam wzywanie położnych, bo Nina dalej się krztusi :-(

Do góry