reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Martadelka proszę bardzo :-) wrzucę tutaj:
attachment.php

Załączniki

• 20130314_210105.jpg
    20130314_210105.jpg
    15,4 KB · Wyświetleń: 54
reklama
Asinka wielkie gratulacje!!! chciałam gratulować już dawno telefonicznie, ale nie zapłaciłam rachunku i wyłączyli mi dziś tel:zawstydzona/y: Ninka rzeczywiście duża, ale cudownie czytać, że tak łatwo poszło. Szybciutko dojdziesz do siebie:)

Asinka85 - gratulacje :-D Włoski faktycznie niesamowite no i kawał baby ;-) Jesteś niezła jak przy takim "maleństwu" tak lekko urodziłaś. :-pJak się czujecie ?
mama MATIEGO, Martadelka - Wasze kciuki pomogły - wygraliśmy o włos - a Młoda pomału dochodzi do siebie.... :happy:

Ostatnia edycja:
dzień dobry
ja niewyspana, nie w humorze, dupa, dupa, dupa...:dry:
aha zaliczyliśmy z Emi drugiego fryzjera w środę, włoski króciutkie, grzywka ściachana (chyba trochę krzywo, bo na sam koniec 3-minutowej wizyty, Emi odwróciła główkę), fryzurkę ma podobną do ... mnie buahahahaha co absolutnie nie było zamierzone:-p ja też zarosła, a że ślub za miesiąc to się wybieram pomału do fryzjera:tak:

dobra dziewczyny proszę się tu meldować, co u Was słychać, jak humorki i co robicie na obiad:-p:-)

asinka
jak nocka???
forever jak Krysia? bo coś pisałaś, że choróbsko Ją bierze... - już doczytałam. A jak z Mamą???

Ostatnia edycja:
dzień dooobry

forever
no i super ze jednak wygrana
to teraz zeby jeszcze Krysia doszła do zdrowia całkowicie :tak:

martadelka
bez humoru? a to czemu?
to kiedy bedziecie bawic na weselu? kreacje juz są?

u nas jako tako, czekamy na G., powrót mu sie przeciągnał i zamiast byc dzis w południe bedzie dopiero jutro kolo południa

miłego dnia

mamoM a jakoś tak, bez konkretnej przyczyny humor do d...:baffled: wyjątkowo nic na ten wekend nie mamy zaplanowane (pomijając poranny wypad M na stare mieszkanie - problemy...:no:), co też mnie denerwuje... Szkoda, że przyjazd G się przeciągnął... Ślub mamy 11 kwietnia, a potem w czerwcu, kreacji brak, na tym drugim jestem świadkową:tak:

Asinka jeszcze raz gratulacje!!!!
Ninka jest śliczna! :)

A u mnie w pracy młyn, w domu też Maja nie daje mi usiąść ani na chwilę i tak leci czas...
Dziś tak zasypało (i dalje sypie) że snieg miałam do połowy garażu, dramat normalnie ;/

Martaedlka u mnie na obiad pewnie jakaś ryba, mamy zamrożenego łososia i pstrąga i pewnie którąś z tych T upichci - u nas w piątki przeważnie rybie albo makaronowo - z zasady bezmięsnie.
Ostatnio mamy taki podział: ja sprzątam (pralka, zmywarka, podłobi na bieząco bo nosi się piach z przedpokoju i brud kuchenny), T gotuje obiady a alma24 robi nam zakupy :-)

reklama
Madzioolka u nas mróz ale słonko świeci, ja miałam wczoraj rybke, dziś nie wiem... Fajny podział obowiązków macie:tak: samo wyszło czy ustalone?

Do góry