reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Hej,
Ufff...weekend:-) nareszcie...
Dziś zostałam dosłownie przywalona robotą po czubek głowy, dostałam takie tłumaczenie, że nie wiedziałam z której strony się zabrać...i jeszcze ten język specjalistyczny, z którym dwa lata nie miałam do czynienia. Co gorsza z ang na pl, więc autor mógł mieć wiele rzeczy na myśli...na szczęście wychodziłam wcześniej, więc połowę zrzuciłam na kolegę. Ale co się namęczyłam to moje.
Aestima mam dokładnie te same obawy jeżeli chodzi o drugie dziecko...właśnie o tą miłość. Przeczytałam o Miesiu masochiście - o kłucie mi chodzi i dalej w szoku jestem:szok:
ironia współczuję, ale widzę, że się świetnie ogarniasz! Szacun:tak:
andariel oczywiście &&&&&& zaciśnięte! Będzie dobrze!!! My też jakoś na badanie w przyszłym tyg się wybieramy
Madzioolka udanej zabawy!
trasiu super, że prezent się podoba!

A ja spotkałam wczoraj w metrze Nutrię i całe pół godz. sobie pogadałyśmy. Lubię takie niespodziewane spotkania:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
heloł dobrze, ze już weekend późnym wieczorkiem do was zajrzę
ja cały tydzień :ninja2: ale był jakiś popiepszony

Trasiu cieszę sie, ze ci sie podoba upominek :-)

dziewczyny gdzie wy jesteście?
wiem, ze piatek ale zawsze tu tak gwarno właśnie w piątki :-)
Odwiedzili nas przyjaciele na godzinke i fajnie tak pogadać :-) choć na moment
Ironia Ty to jesteś kobieta z jajami ;-) i tak trzymać :tak::-D dobrze, że skończyłaś z tym draniem jeszcze wpędził by cie w kłopoty.
Forever wrzuć nam jakieś fotki Krysi, dawno jej nie było :-)
Aestima jak tam na zajęciach?
Trasiu bardzo Ci współczuje pękniecia :-(przyjaciółka moja popękała po odbyt (pisałam już kiedyś) i długo się goiło ale jest juz ok. Wiem, że marne pocieszenie ale za niedługo będziesz się dziwić że nie może być inaczej niz z dwójką dzieciaczków :-)
Adariel dzielny facecik z Leosia :tak::-) super, &&&&&&&&&& za wyniki
a Wy kochani sie denerwujecie i to dlatego jakieś zgrzyty, wszystko sie unormuje jak już bedziecie w GW. Teraz dodatkowo zima i buro i ponuro więc to potęguje...
Aestima a wiesz co ktoś by musiał sie za ten zlot wziąść... pomyślę ;-) ale nie obiecuje :-p
Madzioolka ale T. ma gest :-) i udanej imprezki :-)
Forever tobie również miłego sobotniego wieczoru :-)
Mrsmoon ale chyba lepiej mieć dużo roboty niż siedzieć sie obijać i liczyć minuty... ja wolę pierwszą opcje ;-) fajne spotkanie :-)

kati hej! ale tu dziś pustki...Za nami słaba nocka- Maja nie spała od 2 do 4, bo chciała spać z nami, a my 3-ci dzień już uczymy ją spać u niej, bo ostatnio się rozleniwiłam i o 3 lądowała już u nas:zawstydzona/y:Mam nadzieję, że jeszcze kilka dni i będzie spać u siebie bez protestów

Hej!
Ale nudy... Maja śpi, obiad się gotuje, pranie czeka na rozwieszenie (ale na razie mi się nie chce :p) a ja siedzę i objadam się chipsami - Lays Prosto z Pieca PYCHA!!:-) odkąd ich spróbowałam to zwykłych tłustych nie mogę przełknąć :no:

Czy któreś z waszych dzieci nie lubi sanek??? Maja nie znosi... wczoraj wyszli z T na dwór to najpierw się darła jak Ją posadził a jak w końcu wstała to juz za żadne skarby świata usiąść nie chciała... dziwne to moje dziecko:baffled:

A dziś chodziła i cały czas pytała: "cio tam?" :-D

kochane potrzewbuje pomocy.. beni wczoraj zrobil malą białą kupkę, a dziś dużą białą :( nie ma gorączki, nie jest zażółcony bawi się,, dzis dopiero apetytu nie ma ... co to może byc? :confused:

ironia ja bym poszła do lekarza i nie czekała do pn, biała kupa wskazuje na problemy z wątrobą...daj znać jak się czegoś dowiesz
Madzioolka Maja też niezbyt chętnie jeździ na sankach, raczej woli je ciagnąć

Maja już po zupce brokułowej, ja robię sos grzybowy do klusek śląskich. Właśnie siedzę przy łózeczku, a ona ani myśli zasnąć...Nie wiem czy nie zjadła listka drzewka szczęścia(grubosza) i mam lekką schizę czy się nie zatruła...Niby nigdzie nie piszą, że bardzo trujący, ale wymieniają wśród roślin na które należy uważać...

reklama
ironia - niestety nie mam pojęcia, pierwsze słyszę o białej kupie u człowieka
Madzioolka - zwykły o AROMACIE cytrynowym (ponoć smaki niewskazane - dodatki)

mamy wyniki Leosia - nadal leukocyty poniżej normy:((( minimum 5tys.powinno być (a w necie czytam, że nawet więcej dla małych dzieci), a Leo ma 3,8... rozmaz leukocytów to jeden misz-masz, wszystko nie tak - za dużo, za mało:( ale płytki krwi ładne, reszta też wszystko w normie... zbadali też Fe w labie i w normie; ale i tak mam już doła dziś:(

Do góry