reklama
andariel
mama super dwójki :]
moje potomstwo na szczęście się samo sobą teraz zajmujeznów building blocks z lidla na tapecie;
Aestima
Fanka BB :)
Rodzynki zjedzone... chyba przejdę się z Miesiem do sklepu... po następną paczkę
e. kochany mężuś zadzwonił, że spakuje się szybko i przyjedzie, weźmie Miesia na spacer i do sklepu ( kupią duuuużo rodzynek!) a potem popracuje w domciu a ja położę Stworka. Uff, chyba jestem uratowana:-)
Trasiu, a jak tam Marysia??
e. kochany mężuś zadzwonił, że spakuje się szybko i przyjedzie, weźmie Miesia na spacer i do sklepu ( kupią duuuużo rodzynek!) a potem popracuje w domciu a ja położę Stworka. Uff, chyba jestem uratowana:-)
Trasiu, a jak tam Marysia??
Ostatnia edycja:
Aestima masz rację, Maja 3 m-ce miała żółtaczkę...wolę nie przypominać sobie jak co tydzień jej krew pobierali...napisz coś więcej nt zależności SI i żółtaczki, bo nie zaciekawiłaś. Maja nie wykazuje objawów takich jak Miesio - chodzi mi o brudzenie się, ale za to strasznie niecierpliwa jest i nie da się jej na długo czymś zainteresować...i wymaga cały czas mojej obecności przy zabawie, co bywa męczące
Aestima
Fanka BB :)
Mrsmoon, póki co nic więcej nie wiem... J pierwsze słyszę o takowej zależności. CO do absorbowania rodzica sobą- u Miesia podobnie, ale ja pamiętam, że oni - Maja i MIesio- jużod pierwszych dni tacy niełaskawi dla mamuś:-)
ps. Strasznie tu Ciebie brakuje Mrsmoon!
ps. Strasznie tu Ciebie brakuje Mrsmoon!
reklama
aestima wybacz ale nie doczytałam...co jest Miesiowi
Moon moj norbert to mały histeryk, niecierpliwy i w ogole krzyczący gad-ysle, ze to taki charakter i temperametr, ja byłam taka samano imamusia musi być cały czas, zawsze tak było o zgrozoooo
Moon moj norbert to mały histeryk, niecierpliwy i w ogole krzyczący gad-ysle, ze to taki charakter i temperametr, ja byłam taka samano imamusia musi być cały czas, zawsze tak było o zgrozoooo