reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
Rety, M. właśnie zadzwonił, że będzie między 19 a 20 a ja już powoli wysiadam przy tym małym Potworku... Jeszcze czeka nas wyprawa do sklepu.
Hop,hop- jest tu kto???:)

witaj trasia dopeiro doczytałam, ze wrociliście:-)
ja jestem, mąż sie zlitował i zabrał moje potwory na dwór i do dziadków....nie pamietam kiedy mialam az pół godziny ciszy w domu

Zazdroszczę! Moi wczoraj dali mi odpocząć, ale dziś to jest naprawdę dłuuugi dzień z Miesiem... Właśnie rąbie rodzynki, chwila oddechu, uffff...

Rodzynki zjedzone... chyba przejdę się z Miesiem do sklepu... po następną paczkę:-D:rofl2:

e. kochany mężuś zadzwonił, że spakuje się szybko i przyjedzie, weźmie Miesia na spacer i do sklepu ( kupią duuuużo rodzynek!:-D) a potem popracuje w domciu a ja położę Stworka. Uff, chyba jestem uratowana:-p:-)

Trasiu, a jak tam Marysia??

Ostatnia edycja:
Aestima masz rację, Maja 3 m-ce miała żółtaczkę...wolę nie przypominać sobie jak co tydzień jej krew pobierali...napisz coś więcej nt zależności SI i żółtaczki, bo nie zaciekawiłaś. Maja nie wykazuje objawów takich jak Miesio - chodzi mi o brudzenie się, ale za to strasznie niecierpliwa jest i nie da się jej na długo czymś zainteresować...i wymaga cały czas mojej obecności przy zabawie, co bywa męczące

Mrsmoon, póki co nic więcej nie wiem... J pierwsze słyszę o takowej zależności. CO do absorbowania rodzica sobą- u Miesia podobnie, ale ja pamiętam, że oni - Maja i MIesio- jużod pierwszych dni tacy niełaskawi dla mamuś:-)

ps. Strasznie tu Ciebie brakuje Mrsmoon!

reklama
aestima wybacz ale nie doczytałam...co jest Miesiowi

Moon moj norbert to mały histeryk, niecierpliwy i w ogole krzyczący gad-ysle, ze to taki charakter i temperametr, ja byłam taka samano imamusia musi być cały czas, zawsze tak było o zgrozoooo

Do góry