reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

Ironia kurcze, niefajnie:( Dobrze robisz, nie ma co sie pakować w takie klimaty, uciekaj predziutko. Jestem o ciebie całkowicie spokojna i wiem, że naprawdę szybko znajdziesz coś fajnego!

kati no właśnie, takie nijakie te imiona. Jak mu tak mówię to on twierdzi, że mam jakis kompleks i na siłę chce nazwać dziecko jakimś wyszukanym imieniem, jakby to miało przynieść dziecku indywialność (w sensie zamiast charakteru). nie wiem skąd on to wytrzasnął, ale na bank nie wymyślił tego sam. Koledzy z pracy?? grrr

mamoM serdecznie gratuluję wygranej! ale chciałam nadmienić, że to nie pierwszy konkurs wygrany przez ciebie! Przecież wygrałaś kilka dni temu kaloryfer w konkursie na najwiekszy mróz!

kasiawilde BOguchwała... hmmm... nie wiem czy jest imię, ale jest wioska;-)

Asinka wózek fajnie wygląda! My mamy x-landera po Marysi.

reklama
mamoM na bank by trzeba było generalny remont przeprowadzać! dobrze mówisz rezygnując z nagrody... właśnie obudził się 7 raz... kocham to po prostu :-(

damada zanim poznałam tego chłopaka też nie wiedziałam, że takie imię istnieje!

trasia na bank koledzy w pracy... aaaa i czy Ty delikatnie podejrzewasz mnie o 'wieśniactwo'?

Trasiu (już ide spać) taka laska co urodziła za mną tez tak mowiła, ze czytała taki artykuł co ludzie daja imiona gwiazd dzieciom swoim bo mają kompleks niższosci czy jakieś takie bzdury a ona dała synkowi ... Paskal Łucjan!!!
wiec juz wiesz wszystko;-):-D
jak powiedziałam M. teraz o kolegach z pracy twojego M. to się oburzył, że co to za opinia ma sie Wam podobać i basta a inni mają się dostosować i nie komentować w końcu to Wasze dziecko nie ich! - popieram jego zdanie :-)

kasiawilde wiesniactwo? Jakze bym smiała! Przecież wiem, że ty jesteś miastowa!

EDIT:
Kati Paskal Łucjan!!! No właśnie...
twój mąż ma rację, ale Marcin już taki jest. Łatwo go zniechęcić do pewnych rzeczy jak ktoś mu truje nad głową swoje odmienne zdanie:(

Ostatnia edycja:
mamoM serdecznie gratuluję wygranej! ale chciałam nadmienić, że to nie pierwszy konkurs wygrany przez ciebie! Przecież wygrałaś kilka dni temu kaloryfer w konkursie na najwiekszy mróz!

traschka ah noooo tak, przeciez juz raz wygraąłm, ale kaloryfer jeszcze nie dotarł :dry:

mamoM na bank by trzeba było generalny remont przeprowadzać! dobrze mówisz rezygnując z nagrody... właśnie obudził się 7 raz... kocham to po prostu :-(

kasiu takze narazie nagrode przesuwam w czasie
a tak powaznie to wspólczuje tych pobudek :-(

takze, tego mykam spac, zganiam małżonka sprzed tv i do łózeczka :-)
wogóle to nie wiem czemu ja tak długo dzis siedze, dawno juz powinnam spac :shocked2:

mamoM dzięki... wciągnęłyśmy Cię i tyle!

trasiu no ja myślę, może nie 'miastowa' a 'miasteczkowa' ale jednak ;-) co do imienia to zróbcie losowanie - Twoje top 3 i Marcina, co ma być to będzie ;-)

dobra kobity, poważnie też uciekam, dobrej nocki!

reklama
Do góry