reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Trasia, ja nie mogę i tak uwierzyć, że to już:szok::no: Cudza ciąża jednak szybko zlatuje, moja mi się straszliwie dłużyła... co do "ruszenia" akcji porodowej- jest jeden, niezawodny sposób ( u mnie niestety przyspieszył wszystko niepotrzebnie)- badanie gin., ale nie usg tylko normalne badanie.

reklama
chyba Trasia poszla rodzic bo tu cicho:szok:

haha, poszłam na spacer :-D
schody mi raczej nie pomogą, mieszkam na 3 piętrze w kamienicy i wchodzę po nich codziennie więc mojego organizmu to nie ruszy :)

Aestima ale przecież badanie ginekologiczne przechodzi sie przed porodem bardzo często i porodu jednak nie przyspiesza... ja miałam badanie w piątek. kobiety które leżą na patalogii badane sa bardzo często i też niczego to nie przyspiesza.

trasiu - ta kawa: na wrzątek wrzucasz kawę (swoją ulubioną mieloną), po szczypcie imbiru, cynamonu i kardamonu i gotujesz ze 2 min., nastepnie na chwilkę odstawiasz by fusy opadły i przelewasz do ulubionego kubka:tak:ja jeszcze osobno mleko podgrzewam i spieniam takim ręcznym spieniaczem z Ikei:tak:no i ciut miodu dodaję!

ciekawe czy faktycznie poszłaś rodzić... chociaż, gdyby tak było, pewnie byś komuś napisała smsa i już by bb o tym wiedziało:-D

a ja na 20 miałam iść do dent.zdjąć szwy z dziąsła, ale tak sypie śnieg, że nie ma mowy bym gdziekolwiek swą dupeczkę ruszyła:no:jutro się przejdę...

edit. o, uderz w stół...;-)
a może o masaż szyjki chodziło?

hej laski

i witaj zola, mnie tez tu malo, podczytuje czasami ale jest mi tak glupio wbic sie i o sobie tylko napisac:cool: u nas generalnie wszytsko dobrze

trasina nasza no i do kciukow sie przaylaczam i do wsparcia duchoweggo, ja roznwiez nie moge uwierzyc, ze to juz koniec ech....ja tez pilam kawe
witaj damada nowa kolezanko:tak:

witam was wszytskie generalnie,bo sama nie wiem, co napisacz rytmu wypadlam:cool:

Ostatnia edycja:
reklama
marta a spać mogę? :-D
jak tam w pracy? Norbert dalej szaleje? :))
hehhe tyle ci moznaale wiesz rano meldunek:-)
dzieki , ze pytasz w pracy super genrealnie, teraz koniec semestru to szał cial i momentami sie zastanawiam,czy dobrze wybralam wybierajac zawod nauczyciela:no: choc kocham te moje dzieciaki i widze, ze sa postepy i, ze jakos sobie radze, ale ci rodzice ech...

a moj norberto to dalej draniuch nad draniami ale przekochany. spi w nocy ale dlatego , ze spi z nami bo sie poddalismy po wielomiesiecznej walce o spanie w lozeczku- jest chyba niereformowalny, ale widze jak norbert z dominika sa bardzooooo rozni , zupelnie inne dzieci....

Do góry