reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
ło matko! co tu się dzieje!:szok::-D dawno nie było tak gwarno:tak:
ja dziś sama, M pojechał grać koncert koło Opola (Świąteczna Orkiestra)

mamoM tak mój mąż to Michał
andariel Leo usnął w sankach?:shocked2: i jak to pospałaś wczoraj do 12??? to nie fair!
kasiu jesteś bezbłędna!:tak::-)
trasiu ja wiem, że Tobie należą się specjalne względy ale żeby aż dwa konkursy wymyślać pod siebie?:-p

martadelka ale jeden konkurs to prawdziwe wyzwanie - pokonać Aestime w ilości postów:-D i nie wiem dlaczego uwazasz, że konkursy były pode mnie. Normalne konkursy, to przypadek że wygrałam.

kasiawilde za drobny datek jestem w stanie spełnić każdą prośbę, w końcu od czego jest moderator! Nr konta podaję na priv
trasia dogadamy się! wyślę Ci lizaka z patentem na długowieczność - jedzenie w papierku! to jak?
w dalszym ciągu liczę na Doris, ma ktoś jej numer konta?
Aestima powinna zostać zdyskwalifikowana!
martadelko jak tam dziś samopoczucie? pokój małżeński jest?

heh chodziło mi o numer komórkowy Doris... ale żeby mi pomóc to pewnie i konta się przyda :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Czyli- reasumując- 5 konkursów mamy: 2 wygrywa Trasia, 2 ja i jeden, ten ostatni- walczymy! Nieskromnie powiem, że mam spore szanse. Oby Zebrra się nie pojawiła teraz, bo ona ma chyba postów masę natrzaskanych!

martadelka ale jeden konkurs to prawdziwe wyzwanie - pokonać Aestime w ilości postów:-D i nie wiem dlaczego uwazasz, że konkursy były pode mnie. Normalne konkursy, to przypadek że wygrałam.

hmmm konkurs nr dwa: kto najpiękniej gra na skrzypcach?:-p

kasiu dzięki, lepiej i z głową, i z mężem:-p:-) niedługo dostanę okres - to akurat wszystko tłumaczy:sorry2:

reklama
A, jeden przeoczyłam! To z moich obliczeń teraz wynika,. że Trasia chyba wygrywa 3 konkursy, ja dwa i o ostatni walczymy! ( MArtadelka, kasiawilde- nie macie szans, oj marniutko z ilością postów, radziłabym się bardziej postarać!:-p)

Nie jesteś modem kasiawilde, nie masz władzy dyskwalifikować mnie! I zauważcie, że EDYTUJĘ właśnie!!!

Do góry