reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
Cześć wariatki :-) uśmiałam się po pachy a cchiałam nadmienić ze w pracy jestem i się patrzą na mnie jak na głupka bo nie umiem się ani powstrzymać ani wytłumaczyć :p

Cześć! A co tu się wczoraj działo?:szok:

martadelko - owszem, Leo usnął w sankach bo to pora jego drzemki była; i owszem - pospałam do 12 bo moja kolej na poranne spanie była:tak:

mamoM - tu piękne słońce i ok.8 na minusie

no nic, idę po mój sernik:-p

edit. Aestima - a kombinezon jest po Nince. Na tyle uniseks, że dla chłopca też ok.

Ostatnia edycja:
Andariel "poranne" spanie do 12? u mnie poranne to jest do 9 i to jest luksus:-( ale niestety Majka nie uznaje takich kolejek, raz mama rano raz tata, w jej wykonaniu to tata moze sobie spac cały dzień i go nei rusza, nawet nie chce do pokoju wejść a do mnie to od razu: "koca" (żebym zdjęła kołdrę) "mama jękę" (ręką) i ciągmnie mnie "siść" :)

Trasia ja tez nieprzytomna, z rana byłam tak spiąca że aż mi się w głowie kręciło, pierwszy raz coś takiego miałam, ale spać poszła przed pólnocą więc normalnie...

Martadelka super wieści!!! Brawa dla Antosi :):):)

U mnie było dzis nad razen -12 ale T widział prognozę wg której w tym tygodniu ma zejśc do -25.... aż nei chcę myśleć....

-25:szok:strach się bać!
Madzioolka - my taki weekendowy układ kultywujemy od 3 lat z powodzeniem, nie wyobrażam sobie choć z raz w tygodniu nie wyspać się tak na maxa! Trudno - dzieciaki muszą się z tym pogodzić,matce też należy się od życia odrobina luksusu:tak:

trasiu wstałaś chyba, co?;-)
andariel przestań z tym sernikiem!
Madzioolka, andariel u mnie tak jak u Madzioolki, M mógłby spać cały dzień, ważne że jest mama, także M sie wysypia, ja... nie:dry:

reklama
Do góry