reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

:-p
Dwa wygrywam ja i koniec. Komu podesłac adres na priv???Kto zajmuje się nagrodami??? Od Ciebie książeczki- to jasne, ale reszta dziewczyn chyba na te słodkości się złoży, no nie??

reklama
kasia adres gdzieś wygrzebie Trasia płaciła mi za ciuszki więc na koncie mam :-D
Trasia
nie bądź zachłanna - wiem, ze kobietom w ciąży się nie odmawia ale doprecyzujmy teraz słodycze, po porodzie książeczki :-)
Aestima ale tobie już te słodycze nie przejdą ;-)

NIe edytuję, bo mam spore szanse jeszcze w tym konkursie na ilość postów:-p
A chciałam Cię jeszcze poprosić Kasiawilde żebyś listę tych Twoich książeczek wysłała, to my sobie z Trasią podzielimy, która które pozycje dla mnie, które dla niej! Chyba, że pisałaś na książeczkowym?
Z góry dzięki!

Aestima już chciałam cię okrzyczeć ale widzę że chcesz sie dzielić nagrodą - to mi się podoba!
co do ilości postów to nie ciesz się na zapas. POstanowiłam sobie, że nie urodzę dopóki nie będę miała 6000 a potem już z górki.

Moderator nie będzie tu chyba obiektywny- obawiam się. Chyba ,że... mamy tu jeszcze chyba innych moderatorów? Doris? ALe, ale, co ja robię, nie w moim interesie udzielać Ci porad w TEJ akurat sporawie:-p

Trasia, nie wiem czy wiesz, że ja mam już 6095 ( a z tym to już 6096!) postów:happy2:
Także... mierz siły na zamiary! Bo ja bynajmniej też teraz ( w czasie trwania konkursu) nie zamierzam próżnować:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
heh, jako osoba uzależniona, czuję się poważnie zagrożona odebraniem mi mojej używki... także oficjalnie proszę moderatora o zrobienie coś w tej sprawie!

kasiawilde za drobny datek jestem w stanie spełnić każdą prośbę, w końcu od czego jest moderator! Nr konta podaję na priv

Aestima przykro mi - post pod postem zgodnie z umową połączyłam!

reklama
Trasia, zaraz przestaniesz być modem! To chyba nie był post pod postem:no::wściekła/y: CHciałam zauważyć, że nadużywasz swoich kompetencji. No ale nie wchodzę w stan wojny- mamy przecie wspólny interes:tak:

A może to jednak był post pod postem? Hmm? Ten teraz za to na pewno jest- miłego edytowania!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry