reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
hej
ja znów w niedoczasie :baffled:
Przepraszam ze tak wybiórczo ale podglądają mnie w pracy :crazy:
Martadelka ale super wieści :-):-):-)
dobrze, ze z Gracjaną już ok no i Antosia taka mała "WIELKA" dziewczynka :-) a koleżance serdecznie gratulacje dwóch fasolinek :-):-):-)
Martadelka, Kasia to mało śpią wasze dzieci, Mateusz śpi ok 11-12 godz ciągiem (z uwzględnieniem kaszki nad ranem) no i 2 godz po południu. Czyli łącznie ok 13-14 godz na dobę, ale my z M. oba niesamowite śpiochy :-)

hej z rana

G. wczoraj po południu pojechał mimo iz planowany wyjazd miał na dziś arno ale oczywiscie nagła zmiana planów (zaden kierowca nie moze jechac tylko on :crazy:) no ale trudno i tak siedziła w domu od czwartku po południu wiec czasu spedzilismy troche wiec nie narzekam
tylko teraz to naprawde nie wiem kiedy przyjedzie bo pojechał na hiszpanie a tam kursy to min 10 dni :baffled:

u nas nocka jak zwykle ostatnio - pobudka, chwila na kolanach i do łóżecka na dalsze spanie a o 5:30 spanie ze mna
ale chyba musze sie do tego przyzwyczaic i nastwiac ze tego nie zmienie

kati jak to cie podglądaja w pracy???

martadelka ale super wieści i jaki post mega optymistyczny :-) fajnie czytac takie pozytywne wieści

kasiawilde wygoniłas i dobrze, wieczór mega udany ;-)
wiesz to 3,5 roku budowy domu to u nas tylko i wyłacznie dzieki pomocy rodziców moich bo to oni praktycznie budowali dom, a my finansujemy od czasu wykonywania instalacji elektrycznej
my tez mamy tuje posadzone :-)
pytaj o milion rzeczy nawet mimo odległości (szkoda ze daleko :-() w miare mozliwosci odpowiem :-)

kasiawilde, martadelka Mati śpi od 21-7 z pobudka w nocy (ale niedługą) i w dzień od 12:30 różnie zazwyczaj do 14 a ostatnio do 14:30 (choc czasem mu sie zdazy i do 15 spac :tak:)
wiec ogolnie w nocy 10 godzin no i w dzień średnio 2 godziny

Madzioolka, forever a w ikei to nie ma mozliwosci przez internet i dostawy? fajne rzeczy maja ale u nas wyjazd to raczej kiepski pomysł

miłego dnia wszystkim :-)

Cześć :)

Ale jestem niewyspana....
I pogoda paskudna wcale nie poprawia samopoczucia ;/

Forever będę mieć nutki na uwadze :)

MamoM sama ikea nie prowadzi sprzedaży internetowej ale są firmy które robią zakupy i rozwożą po polsce np kupujzdomu.pl , cena produktu jest taka jak w sklepie a oni liczą za transport. Ja pewnie przez nich kupię szafę do majki bo ma 199cm i do naszego samochodu nie wejdzie bankowo ;/

Madzioolka - wiesz, może nie doceniasz Waszego auta. do mojego weszła 2 metrowa kabina prysznicowa a jest zdecydowanie mniejsze :-D Ciekawe ile sobie liczą za transport.
mamo MATIEGO - jesli coś potrzebujesz i niepilne to daj znać - mogę przywieźć wiosną przy okazji odwiedzin. :-p
A u mnie kwas - dowiedziałam się wczoraj od kolegi z klasy równoległej w liceum, że zmarła historyczka - a jego wychowawczyni - a wczoraj był pogrzeb i jako, że nie wszyscy wiedzieli to jest hasło aby się spotkac w niedzielę na cmentarzu - zresztą 2 kroki ode mnie. Napisałam o tym ludziom z mojej klasy - i dostaję maila, że dwóch chłopaków wiedziało wczesniej i było. :wściekła/y: Jedna kolezanka sobie nie żałowała gorzkich słów pod w/w adresem - że maila wysłać nie mogli. Wogóle mocno się posypało moje towarzystwo klasowe - i to w tym roku - przepływ informacji był, czasami spotkania a teraz nawet nikt albo zdecydowana większość na maile nie raczy odpisać nawet w stylu pocałujcie żabkę w łapkę... :no::angry:

Madzioolka patrzyłam na tą strone ale nawet moje województwo nie jest objete opcja dostawy :baffled:

forever a no tak to jest z towarzystwem klasowym, po kilku latach juz sie nie utrzymuje kontaków
u mnie zero kontaktów z ludzmi z liceum ze o podstawówce nie wspomne, a wszyscy z bardzo bliskiej okolicy :baffled:

co do zakupów w ikei to nie mam nic pilnego, tylko czasem moze cos by sie znalazło fajnego do kupienia, a nie warto jechac po jedna rzecz
ale dzieki za propozycje, bede pamietac :-)

mama MATIEGO - a u mnie całkiem całkiem w tej materii - i to nie tylko z uwagi na nk :-p - kontakt jest tylko z przepływem informacjo uwiędło wszystko tego roku :baffled: Nawet z kilkoma osobami z podstawówki też się czasem widuję.
Co do Ikeaowych zakupów to może jak już zrobi się ciepło i zsynchronizujemy kalendarze zerkniej na stronę i napiszesz co byś chciała :-p

Za przywieczienie szafy chcą 150zł więc jeszcze znośnie
A mój samochód może by i podołał jeśli były tylko kierowca ale jedziemy we trójkę więc nie ma szansy zwłaszcza ze kupijemy jeszcz parę innych duzych gabarytowo rzeczy

reklama
Mamo Matiego "podglądają" mnie bo biurko mam w innym biurze i koło przejścia do kserokopiarki :baffled:, więc kiepsko pisać jak chodzą koło mnie:dry:
Fajnie, ze macie już posadzone drzewka, ja osobiście tuje (też się pisze thuja, żywotnik) użłabym tylko jako ogrodzenia, jakoś nie podobają mi sie te iglaki, wolę sosny, świerki, a zwłaszcza jodły :-)
Madzioolka zazdroszczę Ci tej ikei :zawstydzona/y: a co kupujesz? pochwal się. No i co to za opcja na stronie ikea z dostawą o ta Kupuj z domu - IKEA
Forever to i tak masz dobrze, ze kontakt utrzymujecie z osobami ze szkoły, jak dziewczyny z mojej podstawówki/klasy chciały zrobić 4 lata temu spotkanie to ja mieszkając w Opolu chciałam przyjechać a inne osoby mieszkając w tej samej miejscowości nie miały czasu w piątek wieczorem :baffled:

Do góry