reklama
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Moon...więc musimy obiecać poprawę!
uff ale beni miał dziś powera...
padam na pysk normalnie
przyszły zakupy z tesco wiec trzeba je rozpakować, zrobic jakas kolacyjke i na tyle mi sił starczy chyba
jutro od rana biorę się za gotowanie i sprzątanie
a wieczorem przychodzą znajomi benia się wyszaleć
a pozniej after party dla dorosłych u sąsiadów 

przyszły zakupy z tesco wiec trzeba je rozpakować, zrobic jakas kolacyjke i na tyle mi sił starczy chyba
jutro od rana biorę się za gotowanie i sprzątanie

forever_young
Niemłoda mama Młodej
Doris :- ) - sałatki: gotowane jajko, szynka i groszek zielony z puszki, pierwsze dwa składniki w paseczki do tego majonez lub jogurt; ryż; ogórek zielony w kostkę, paluszki krabowe - oliwa albo majonez; kuskus, czarne lub/i zielone oliwki połówki co najmniej bez petek, papryka czerwona i/lub zielona w kostkę.
Witam sie z Wami..
Ja dziś jestem po 6 godz pracy i 6 szkolenia. Masakra, padam na pyszczek. Podczytywałam Was trochę podczas wykładu, miałam coś odpisać jak wróce ale nie mam sił. Zaraz mykam pod prysznic i lulu.
Ja dziś jestem po 6 godz pracy i 6 szkolenia. Masakra, padam na pyszczek. Podczytywałam Was trochę podczas wykładu, miałam coś odpisać jak wróce ale nie mam sił. Zaraz mykam pod prysznic i lulu.
kasiawilde
Fanka BB :)
mamoM u nas młody ląduje z nami około północy, max 1... tak jest od grubo ponad dwóch miesięcy, wcześniej sypiał u siebie zazwyczaj sypiał u siebie i dopiero koło 6-7 lądował u nas.. ajjj po prostu chce wiedzieć co mu jest, ja już straciłam nadzieję, że prześpię kiedyś kilka godzin ciągiem :/ mam nadzieje, że dziś u Was dobra nocka będzie
a tatko kiedy teraz w domu?
martadelka, będzie ok, kochacie się i w większości spraw dogadujecie więc musi byc dobrze
jak głowa?
ironia mam nadzieję, że szybko znajdziecie kogoś do pomocy... a weekend Ci się zapowiada ciekawie
forever no tak to już jest, że ludzie czasem się kochają, ale jeśli nie potrafią dojść do porozumienia w kluczowych kwestiach to ehh, lipex
Doris też wyznaję zasadę, ze lepsze to niz stanie nad łóżeczkiem, my staliśmy trochę na początku, ale fizycznie też potrzebujemy snu... fajnie, że małej podoba się z babcią
z sałatkami nie pomogę... albo może taka: kawał szynki gotowanej w kostkę, ser w kostkę, puszka ananasa, puszka czerwonej fasoli, puszka kukurydzy, do tego majonez... robi się lżejszy jak ananas puszcza sok 
moon a co to się u Was dzieje, małej zębiska dokuczają czy nie wiesz? mam nadzieję, ze wreszcie odzyskasz swoją miejscówkę i będziesz wpadać częściej!
saffi hej
i jak tam się teść sprawdza w roli niani? znajdź czasem chwilkę!
a ja dziś 40 minut udawałam szurniętego kotka, rzucającego się na piłeczkę jak dureń, walając po dywanie, miauuucząc przy tym dziko :] kolana mam poobijane, gardło sobie zdarłam, ale mały się wybawił przednio
potem miałam lekcyjkę jedną, zrobiłam dwie tarty na jutro i padam na nos... czy Wy też tak macie, że odkąd pojawia się dziecko to weekend jest w 90% jak dzień powszedni?
tak czy inaczej miłego weekendu Wam życzę!
martadelka, będzie ok, kochacie się i w większości spraw dogadujecie więc musi byc dobrze
ironia mam nadzieję, że szybko znajdziecie kogoś do pomocy... a weekend Ci się zapowiada ciekawie
forever no tak to już jest, że ludzie czasem się kochają, ale jeśli nie potrafią dojść do porozumienia w kluczowych kwestiach to ehh, lipex
Doris też wyznaję zasadę, ze lepsze to niz stanie nad łóżeczkiem, my staliśmy trochę na początku, ale fizycznie też potrzebujemy snu... fajnie, że małej podoba się z babcią
moon a co to się u Was dzieje, małej zębiska dokuczają czy nie wiesz? mam nadzieję, ze wreszcie odzyskasz swoją miejscówkę i będziesz wpadać częściej!
saffi hej
a ja dziś 40 minut udawałam szurniętego kotka, rzucającego się na piłeczkę jak dureń, walając po dywanie, miauuucząc przy tym dziko :] kolana mam poobijane, gardło sobie zdarłam, ale mały się wybawił przednio
M
milionka
Gość
Szukamy pomocy dla małego Patryka https://www.babyboom.pl/forum/wczesniaki-f20/patryk-27-hbd-700gram-33cm-4-apg-59602/
Będziemy wdzięczni za każde nawet najmniejsze wsparcie. Pod tym adresem można śledzić całą akcję.
https://www.facebook.com/events/422942984427721/423389394383080/?ref=notif¬if_t=event_mall_reply
Będziemy wdzięczni za każde nawet najmniejsze wsparcie. Pod tym adresem można śledzić całą akcję.
https://www.facebook.com/events/422942984427721/423389394383080/?ref=notif¬if_t=event_mall_reply
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Pogoda barowa. A ja siedzę i czekam na Dziewczyny. które miały być na 10 - tak naprawdę nie wiem kto się wybiera a tylko od Mrsmoon i Silvy wiem, że się spóźnią..... 

mama MATIEGO
Szczęśliwa żona i mama :)
forever miłego spotkania :-)
pozdrowienia dla dziewczyn i buziaki dla dzieciaków :-)
pozdrowienia dla dziewczyn i buziaki dla dzieciaków :-)
reklama
jak możecie to udostępnijcie to wydarzenie Pomoc dla Patryczka
https://www.facebook.com/events/422942984427721/
Ludzie tak szybko zebrali kase na te niezbędne urządzenia że teraz zbierają już tylko na leki i dojazdy do lekarza :-) Z tego co czytam to same leki to koszt 300 zł a dojazdy 300 zł*około 4 w miesiacu :-(
,
u nas jak w wiejskiej chałupie u babci
wszedzie pachnie kapusta kiszona
robię kapuste zasmażana wg mojej babci, zrobiłam juz kompot z jabłek a zaraz jak sie beni obudzi bede schabowe bić 

dom ogarnięty, wiec bedziemy sie dzis bawic cały dzionek az nie przyjdzie ruziol z leonem

Ludzie tak szybko zebrali kase na te niezbędne urządzenia że teraz zbierają już tylko na leki i dojazdy do lekarza :-) Z tego co czytam to same leki to koszt 300 zł a dojazdy 300 zł*około 4 w miesiacu :-(
,
u nas jak w wiejskiej chałupie u babci

dom ogarnięty, wiec bedziemy sie dzis bawic cały dzionek az nie przyjdzie ruziol z leonem