traschka
Mama Marysi
ratunku, moje dziecko zmieniło się dziś w potwora
a mi tak strasznie brak cierpliwości....

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Martadelka - przepraszam, ale mi to kryzysem związku co najmniej pachnie.... Nie dość, że nie zachował się zbyt elegancko - żeby nie powiedzieć gorzej - z zostawieniem Cię na pastwę w sumie Jego Rodziców to jeszcze komentarz o "Twoim problemie" no i na "nie" opcja klubiku....?forever coś chyba popitoliłam, sprawa z 2 dniami u babci załatwiona wczoraj przeze mnie, bo M wziął rzeczy, wózek Emilki i zszedł do samochodu i już nie wrócił na górę do rodziców, wiec ja musiałam powiedzieć, że Emilka jutro jest u mojej babci i tak juz zostanie, 3 dni u Was, 2 dni u mojej babci... I wiesz, co ja już tak smęcę, truję d... jak to mówi mój M o tesciach, teściowej, o opiece, co źle robią, co daja a czego nie - że On ma tego serdecznie dosyć i kiedyś mi powiedział: to Twój problem...a na mój wczorajszy wyrzut, że mama chciała dać Danonka, powiedział: I co by sie takiego stało, jakby zjadła jednego Danonka? hmm no niby nic...
trasiu finanse+mój M...