tusenfryd18
Fanka BB :)
Izabela34 powiedzielismy mu w zeszłym tygodniu.Był w szoku,ale takim pozytywnym.Powiedziała że nigdy nie myslała że kiedykolwiek bedzie miał rodzeństwo.Zapytał czy możę sie pochwalic w szkole.I temat sie zakonczyl.Aha zapytal sie kiedy bedzie rodzenstwo ,no to mial skwaszona mine ze tak dlugo bedzie czekal.I chcialby miec brata,ale jak bedzie siostra to tez sie bedzie cieszyl.
Misialina kobieto nie stresuj siebie i innych przy okazji:-)(odezwiala sie ta co sie nie stresuje;-))
Ciesz sie że bedziesz już dzis miala to badanie .Trzymam mocno&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Np. ja dostalam skierowanie dopiero na 23 gdudnia,to sie dopier nastresuje.A i nie wiem jakie bedzie to badanie bo to juz bedzie 16 tydzien.
Misialina kobieto nie stresuj siebie i innych przy okazji:-)(odezwiala sie ta co sie nie stresuje;-))
Ciesz sie że bedziesz już dzis miala to badanie .Trzymam mocno&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Np. ja dostalam skierowanie dopiero na 23 gdudnia,to sie dopier nastresuje.A i nie wiem jakie bedzie to badanie bo to juz bedzie 16 tydzien.