reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Dzisiaj zaspałam bo zamiast włączyć budzik na "drzemkę" to wyłączyłam całkowicie i dospałam jeszcze godzine ;/ a i tak niewyspana jestem jak nie wiem...

:tak: Ja dziś też ledwo wstałam... Prawie godzinę Ediś łaził po mnie/koło mnie, zanim na dobre otworzyłam oczy.

Udanych poszukiwań prezentu dla T.! :-)

Ironia, oooj, ja bym się chyba wściekła... Ogólnie przy moim dziecku zrobiłam się dużo bardziej opanowana, ale do szewskiej pasji doprowadza mnie plucie jedzeniem... Na szczęście, mój mały nie ma takiego zwyczaju... No,chyba że kicha, ale to da się wybaczyć ;-)

reklama
:tak: Ja dziś też ledwo wstałam... Prawie godzinę Ediś łaził po mnie/koło mnie, zanim na dobre otworzyłam oczy.

ja-zolza skąd ja to znam :-) czasem też bym dłużej pospała lub nawet poleżała a Mati biega po pokoju albo szaleje na łózku obok mnie. A dziś wyjątkowo wstałam o 6, ogarnęłam w salonie, wyprowadziłam kosz ze śmieciami, zrobiłam Matiemu śniadanie i jeszcze czekałam na jego pobudkę
Majqa1zdrowia życze
Madzioolka u Mateuszka z uszkiem było i jest ok :happy: udanego poszukiwania prezentu i oby sie spodobał
ironia nie dziwię się że się wkurzyłas

no właśnie, GDZIE TRASIA??

Zo, nie pluje, bo wie, że jego matka akurat tego by nie zniosła! Mój pluł czasem ale przeszło:)
Madzioolka, pochwal sie jaka to maszyna! Ło matkko, to co Ty teraz kupisz???????????

melduje, że jestem! Nie miałam netu od wczoraj, musieliśmy kupić nowy router. Ja przez ten tydzien jestem codziennie na warsztatach dla dzieci Suzuki w Ustroniu, razem z Marysią przez cały dzień słuchamy skrzypeczek, Marysia dzielnie to znosi:)
muszę znikać bo Marcin zabrał małą na spoacer a ja muszę troche poćwiczyć przed egzaminami. Buziaki!

mama matiego o kurka to coś pomyliłam... wydawało mi się że to Twój maluszek miał chore uszka... :zawstydzona/y:

Aestima dostałam Łucznik Lidia, taki cudny cały w motylki :-)

Dziewczyny na tvn24 info że w Żarach na porodówce był lekarz 2 promile alkoholu, zamiast przebić pęczerz płodowy wbił igłę w główkę dziecka.... JESTEM W CIĘŻKIM SZOKU!!! stan dzieciątka poważny :-(

Majqa1 - zdrowia, gdzież się w taka pogodę dorobiła ?

nie wiem właśnie; u nas chyba taki wirus wstrętny jest bo dużo osób na to samo choruje - w ośrodkach tłoczno...

melduje, że jestem! Nie miałam netu od wczoraj, musieliśmy kupić nowy router. Ja przez ten tydzien jestem codziennie na warsztatach dla dzieci Suzuki w Ustroniu, razem z Marysią przez cały dzień słuchamy skrzypeczek, Marysia dzielnie to znosi:)
muszę znikać bo Marcin zabrał małą na spoacer a ja muszę troche poćwiczyć przed egzaminami. Buziaki!

my też musieliśmy zakupić router bo niedzielnej burzy. Piorun strzelił daleko ale po kablu doleciało i spaliło na szczęście tylko router

Madzioolka - to mój Maruś miał chore uszka; w piątek mamy kontrolę

kurka, nie dam rady was nadrobić. Czy były jakieś poważne dyskusje? Dlaczego już nikt nie robi wzorowych postów skrótowych?? Może wyznaczymy dużury?? :) Strasznie nie lubię nie wiedzieć co pisałyście:-D

majqa u nas router obumierał powoli, od czasu do czasu działał wolniej, ale to zdarzało sie coraz częściej. W końcu wyzionął ducha!

Madzioolka, widziałam ją Urocza i pasuje do Ciebie. A co ze starą??
Trasia, na mnie nie licz- w kwestii tych postów

Ja jakoś nie umiem wszystkiego zebrać do kupy i odpisuje tyle ile akurat pamiętam.

reklama
Do góry