reklama
pada!!!
łooo...zołzik ale pierdyknęłoaż gęsiej skórki dostałam!
:-) Ja staram się trzymać, ale kiepsko mi idzie... Wyszłam z Edim do kuchni, gdzie K. przygotowywał sałatkę, bo nie chciałam sama siedzieć
Aestima
Fanka BB :)
haha, Forever, nasz jeszcze tydzień temu nie gryzł, więc wszystko przed Tobą Ale gryzie z radości i miłości, tak wgryza się w nas- nie wiem czy wiecie o cyo chodzi- jak jest b podekscytowany, wesoły. Ale nauka nie idzie w las- od 2 dni spokój. Dzisiaj byliśmyu u kolegów Miesia i lulał małego w leżaczku dobre 10 min usypiał go normalnie, szok! I głaskał, ale czasem głaskanie przeradzało sie w całkiem mocne pac, pac. Czasem jeszcze nie rozróżnia, nie rozumie, że delikatnie trzeba.
Haha, no diablątko, tak żartem mówię, bo on po prostu jest bardzo żywy, ruchliwy, ciekawy i odważny- wszystkiego musi spróbować.
DLa mam jękołków- może to taki etpa? nasz jękolił ale chyba to zęby były, bo od kiedy wyszło tyle na raz- spokój jest i nie ma jękolenia
Mrsmoon, u nas 4 się przebiły w ciagu 4 dni, więc może to specyfika dzieci późno ząbkujących?? właśnie nasz prediatra mówił też, że te co późno ząbkują do łatwych niemowląt nie należą, bo ząbkowanie to proces męczący dziecko o wiele, wiele wcześniej niż widać zęby czy rozpulchnione dziąsła i u jednych dzieci to idzie szybko, u innych woooooolno.
Haha, no diablątko, tak żartem mówię, bo on po prostu jest bardzo żywy, ruchliwy, ciekawy i odważny- wszystkiego musi spróbować.
DLa mam jękołków- może to taki etpa? nasz jękolił ale chyba to zęby były, bo od kiedy wyszło tyle na raz- spokój jest i nie ma jękolenia
Mrsmoon, u nas 4 się przebiły w ciagu 4 dni, więc może to specyfika dzieci późno ząbkujących?? właśnie nasz prediatra mówił też, że te co późno ząbkują do łatwych niemowląt nie należą, bo ząbkowanie to proces męczący dziecko o wiele, wiele wcześniej niż widać zęby czy rozpulchnione dziąsła i u jednych dzieci to idzie szybko, u innych woooooolno.
majqa1
mama 2+2 :-)
Hej
Pamiętacie mnie?
Przepraszam, że się nie odzywałam jakoś tak wyszło .
Pozdrawiam Was serdecznie
Pamiętacie mnie?
Przepraszam, że się nie odzywałam jakoś tak wyszło .
Pozdrawiam Was serdecznie
usypiał go normalnie, szok! I głaskał, ale czasem głaskanie przeradzało sie w całkiem mocne pac, pac. Czasem jeszcze nie rozróżnia, nie rozumie, że delikatnie trzeba.
Oj, znam to - Ediś ma tak przy zwierzakach. Ale pilnuję i staram się tępiiiiić! :-)
Majqa1, ja miewam etapy "niepisania" - zawsze można zacząć na nowo :-)
edit.
A ja właśnie wstałam po 3h spania K. zabrał małego na spacer i teraz mnie obudził, bo będą wracać i chcą kolację ;-) O, właśnie weszli :-)
reklama
Moon, pozazdrościłaś tego deszczu i dostałaś z gratisem w postaci burzy
Współczuję ząbkowania. U nas nowych na horyzoncie nie widać, ale paluchy wciska strasznie do pyszczka.
Ironia, moja też z gołym tyłkiem latała. Siku poszło na przedpokoju i od razu gleba, bo się na tym poślizgnęła A za chwilę potem kleksik poszedł, dobrze że na panele
Aestima, moja to taka jędoła w domu, a na zewnątrz do wszystkich się uśmiecha, macha itd. Panie w przedszkolu dosłownie w niej zakochane, nie chcą wierzyć, że domu całkiem inna. Chyba pokazuje dwie Bliźniacze natury
Majqa, hej
Asinka, jak po jeździe? Można gratulować?
U nas cały dzień praktycznie padało. Wyszła jedynie z dzieciakami tyle co do i z przedszkola. No i zwariować można było w domu. Jak dobrze, że już śpią.
Współczuję ząbkowania. U nas nowych na horyzoncie nie widać, ale paluchy wciska strasznie do pyszczka.
Ironia, moja też z gołym tyłkiem latała. Siku poszło na przedpokoju i od razu gleba, bo się na tym poślizgnęła A za chwilę potem kleksik poszedł, dobrze że na panele
Aestima, moja to taka jędoła w domu, a na zewnątrz do wszystkich się uśmiecha, macha itd. Panie w przedszkolu dosłownie w niej zakochane, nie chcą wierzyć, że domu całkiem inna. Chyba pokazuje dwie Bliźniacze natury
Majqa, hej
Asinka, jak po jeździe? Można gratulować?
U nas cały dzień praktycznie padało. Wyszła jedynie z dzieciakami tyle co do i z przedszkola. No i zwariować można było w domu. Jak dobrze, że już śpią.