U nas to samo, nocka nie była nawet najgorsza o dziwo, ale od rana maruda jest straszna, przed spaniem próbowałam jej obiad dać, ale pierwszą łyżeczkę od razu wypluła. Zjadła gruszkę - to i tak dobrze, może z lepszym humorem wstanie to zje ten obiad. Najgorsze jest to, że zęby jej strasznie powoli wychodzą, ta górna dwójka na wylocie od 2 tyg, dosłownie pod skórą jest i jakoś nie chce się przebić. To samo było z pierwszą dwójką, dobry miesiąc się czaiła...
reklama
moon, zołzik, ironia u nas na razie spokój, oby Wasze szkarby dzielnie to znosiły (moon 5 zębów?)
aha dostałam wczoraj od absolwentki przepieknego storczyka ale co ważniejsze kartkę: dziewczyna stojaca przy oknie, zza oknem wieeelkie słońce (Tylkowski - uwielbiam tą serię) z podziękowaniami, ale mi sie miło zrobiło
aha dostałam wczoraj od absolwentki przepieknego storczyka ale co ważniejsze kartkę: dziewczyna stojaca przy oknie, zza oknem wieeelkie słońce (Tylkowski - uwielbiam tą serię) z podziękowaniami, ale mi sie miło zrobiło
ironia współczuję, ja nie mam ósemek i nie chcę miećoby los mnie wysłuchał;-)
martadelka gratuluję, to niezmiernie miłe jak ktoś docenia Twoją pracę
Maja budzi się co pół godz z wielkim płaczem...przy okazji zobaczyłam, że ma znów pleśniawki...więc jak wstanie to flucorta pójdzie w ruch. Pewnie cała buzia ją boli:-(Tylko nie wiem czy mogę ją podać powiedzmy 4h po nurofenie?
martadelka gratuluję, to niezmiernie miłe jak ktoś docenia Twoją pracę
Maja budzi się co pół godz z wielkim płaczem...przy okazji zobaczyłam, że ma znów pleśniawki...więc jak wstanie to flucorta pójdzie w ruch. Pewnie cała buzia ją boli:-(Tylko nie wiem czy mogę ją podać powiedzmy 4h po nurofenie?
zołza czekam na tą burzę, chłodny deszcz i wiaterek z utęsknieniem, u mnie jeszcze nie grzmi, za to pięknie ciemno się robi Zaraz jej dam tą flucortę, przez 5 dni każą podawać i tak zrobię żeby nad morzem nie wróciło cholerstwo...Dobrze, że Maja uwielbia leki;-)
reklama