reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

U nas to samo, nocka nie była nawet najgorsza o dziwo, ale od rana maruda jest straszna, przed spaniem próbowałam jej obiad dać, ale pierwszą łyżeczkę od razu wypluła. Zjadła gruszkę - to i tak dobrze, może z lepszym humorem wstanie to zje ten obiad. Najgorsze jest to, że zęby jej strasznie powoli wychodzą, ta górna dwójka na wylocie od 2 tyg, dosłownie pod skórą jest i jakoś nie chce się przebić. To samo było z pierwszą dwójką, dobry miesiąc się czaiła...

reklama
Ironia, współczuję...

A mój mały wstał z płaczem... Znów go boli/swędzi... Póki co pomógł żel w parze z przytulankami. Mam nadzieję, że to wystarczy...

moon, zołzik, ironia u nas na razie spokój, oby Wasze szkarby dzielnie to znosiły (moon 5 zębów?:szok:)

aha dostałam wczoraj od absolwentki przepieknego storczyka ale co ważniejsze kartkę: dziewczyna stojaca przy oknie, zza oknem wieeelkie słońce (Tylkowski - uwielbiam tą serię) z podziękowaniami, ale mi sie miło zrobiło:zawstydzona/y:

ironia współczuję, ja nie mam ósemek i nie chcę mieć:-Doby los mnie wysłuchał;-)
martadelka gratuluję, to niezmiernie miłe jak ktoś docenia Twoją pracę:tak:

Maja budzi się co pół godz z wielkim płaczem...przy okazji zobaczyłam, że ma znów pleśniawki...więc jak wstanie to flucorta pójdzie w ruch. Pewnie cała buzia ją boli:-(Tylko nie wiem czy mogę ją podać powiedzmy 4h po nurofenie?

zołza czekam na tą burzę, chłodny deszcz i wiaterek z utęsknieniem, u mnie jeszcze nie grzmi, za to pięknie ciemno się robi:tak: Zaraz jej dam tą flucortę, przez 5 dni każą podawać i tak zrobię żeby nad morzem nie wróciło cholerstwo...Dobrze, że Maja uwielbia leki;-)

reklama
Ja się boję, jak mocno zagrzmi... Coś mnie ściska w mostku i żołądek mi się skręca...

A u nas w parku powaliło kawał drzewa po wczorajszej nocy...

Do góry