reklama
hm sama nie wiem... niby fajnie bo mam poki co zabezpieczenie..no nic to.. zlozylam swoja oferte do firmy ktora przejela moja starą prace .. jak sie zglosza bede myslec jak nie to nie tym bardziej ze licze na podwyzke w bobasie wiec nie bedzie mi sie wtedy juz oplacac
qrwwiłam sie bo babka mi wisie 600 zł i przeciaga i nie płaci i to i tamto qrwa co za menda pasiasta
dlaczego nie mozna strzelać do ludzi?
qrwwiłam sie bo babka mi wisie 600 zł i przeciaga i nie płaci i to i tamto qrwa co za menda pasiasta
dlaczego nie mozna strzelać do ludzi?
martu
Początkująca w BB
Cześć dziewczyny!! mam na imię marta i jestem mamą 2letniego mikołaja. a do tego studiuję psychologię i piszę pace magisterską o macierzyństwie a dokładniej o tym jak zmienia kobietę i jej życie. no i mam do was prośbę - szukam mam do badania!!! potrzebuję kobitek, które mają pierwsze dziecko, w wieku 3-18 miesięcy i chciałyby się podzielić swoimi doświadczeniami. muszę przebadać 60 osób więc jeśli macie takie maluchy - proszę pomóżcie!!! najlepiej by było jakbyście napisaly na maila do mnie - martuurbi@gmail.com i wtedy będziemy już idnywidualnie rozmawiać! pozdrowienia!!
andariel jakbyś miała jeszcze jakiś pomysł - pisz:-) ta dziewczynka miała swego czasu fazę na gotowanie, dostała całą taką kuchenkę, od nas drewniane sztućce, stolniczkę itd Ale bez sensu, zebym kupowała cos podobnego...
a dacie linka do tych kredek nietoksycznych?
Maja nie chce jeść moich obiadówza to słoiczki wcina aż uszy się trzęsą...i co ja mam zrobić? podajcie mi jakieś przepisy sprawdzone, bo wyjdę z sibie. Tylko proszę o składniki mało alergizujące, bez selera, pietruszki, itd
Maja nie chce jeść moich obiadówza to słoiczki wcina aż uszy się trzęsą...i co ja mam zrobić? podajcie mi jakieś przepisy sprawdzone, bo wyjdę z sibie. Tylko proszę o składniki mało alergizujące, bez selera, pietruszki, itd
aestima z tego co opisujesz ja mam podobne akcje, tzn mialam juz cos takiego ze 4-5 razy. tak jakby bol jajnika i do tego polaczony jakby z kolka jelitowa bo tak jakby sie gazy zatrzymaly, bol okropny, bylam pod kroplowkami, raz mi nawet chcieli wyrostek wycinac, raz tez mysleli ze to przydatki. ostatnio zaczelo mi sie cos takiego w okolicahc jajeczkowania, jak bylam w filharmoni, zawsze bralam tylko nospe a teraz wzielam tez pyralgine i tabletki te bralam co 4 godziny przez jakies 3 dni mnie rąbało
norbert tez cos tam bargroli, wczorj siostrze stol flamastrem pomalowal ciekawe jak ona to zmyje:-)
bozesz jak mnie mlody wymeczyl dzisiaj, dobrze, ze usnal bo juz mnie nerwy braly na niego
norbert tez cos tam bargroli, wczorj siostrze stol flamastrem pomalowal ciekawe jak ona to zmyje:-)
bozesz jak mnie mlody wymeczyl dzisiaj, dobrze, ze usnal bo juz mnie nerwy braly na niego
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
ja właśnie mam gigsntyczny lęk przed pomazaniem ścian, podłóg, dywanu, dlatego Maja póki co nie miała w rączkach żadnych pisaków mogę dać Jej dopiero jak podrośnie i zrozumie choc troszkę?? czy robie Jej krzywdę i hamuję rozwój???? na prawdę jak pomysle o pomazanej podłodze to az mi słabo, a jak już Ironia napisała o markerze to wogóle zawał serca...
:-) rozbawilas mnie ale przeciez mala moze po duzych gazetach cos rysowac, no chyba powinna bawic sie kredkami jak na moje oko, ja dominice daalm od malenkosci rysowac ipozniej jak poszla w wieku 2 latek do przedkola panie byly zdumione, ze tak ma rozwiniete zdolnosci manualne, a po dzieciach od razu widac, jak w domu nie rysujaja właśnie mam gigsntyczny lęk przed pomazaniem ścian, podłóg, dywanu, dlatego Maja póki co nie miała w rączkach żadnych pisaków mogę dać Jej dopiero jak podrośnie i zrozumie choc troszkę?? czy robie Jej krzywdę i hamuję rozwój???? na prawdę jak pomysle o pomazanej podłodze to az mi słabo, a jak już Ironia napisała o markerze to wogóle zawał serca...
reklama
oj tam madziolka .. nie ma rzeczy nie zastapianych,... sciany sie odmaluje podłodze wuszoruje a meble zawsze mozna zmienic ja tam głwonie stawiam na zabawe i jego wolnosc w tych sprawach
chociaz juz dzis zdarzyło mi sie rozpłakac jak dorwał sie do woreczka z kokosem i bawił sie w boże ciało po całym domu
chociaz juz dzis zdarzyło mi sie rozpłakac jak dorwał sie do woreczka z kokosem i bawił sie w boże ciało po całym domu