heloł heloł
mrsmoon ja mam masacre bo ja mam 65GG w porywach do H :/ więc lipa do entej potęgi !!
P Teściu uważany jest za zajebistego chirurga, jest ordynatorem w bolesławcu i poza tym pracuje jako zastepca kierownica ortopedii w niemczech i kolejki do niego są ogromne bo jest naprawde świetny i go ludzie ubóstwiają (mimo że jako lekarz nie jest zbyt milutki
P)
Andariel ja w ogóle tuż przed okresem i w trakcie jestem napompowana jak balon, brzuch mam taki jak w ciąży momentami a już nie mówię że waga pokazuje nawe 3kg więcej !! A po okresie i pod jego koniec spoko jest i wszystko wraca do normy, ale brzucha nienawidzę !! Choć i tak jest już lepiej o niebo !!
traschka hmmm, te czekoladki to jest pomysł
a co do biustu rozmiar mamy ten sam !!! Ja kupuje staniory na
Bielizna damska, bielizna erotyczna - Sklep INTYMNA.PL™ !! największy wybór po dobrej cenie !! !! !! staników nie kupuje juz w sklepie bo po prostu nie ma a jak są kosztują 300zł i po miesiącu są do wywalki !!
martadelka a ja już jestem nawet na minusie z wagą tylko ten brzuch taki z du.py
( bardzo nie lubię i wkurza mnie to
(
asinka czyli nieformalnie możemy gratulować??
i gratulejszon dla dziada twego
Lepsza praca zawsze w cenie
andariel Ola to dziś przechodzi samą siebie i jak pod koneic dnia się nie ogarnie to marny jej los, czeka ją płacz i zgrzytanie zębami
P a co do wieku, to nrmalnie staruszka nic tylkio zaszyć się w domu i czytać harlekiny w przerwach na obgadywanie sąsiadów
P
ja pierdziuuu, w ramach męczeństwa
P) jakie przeżywam przez nogę i dzisiejsza wredność Oli na obiad wfasoliłam KFC !!!!! I kuźwa pękam w szwach i... DOBRZE MI Z TYM !!
A poza tym co do mojego super kolana i super kontuzji po upadku ze schodów.... fakin szit noooo.... byłam dziś na zakupach i znalazłam zajebiszcze jeansy w kolorze takiego spranego różu SUPERNCKIE!!! tylko niestety były bez strechu ale kit z tym... ostatni rozmiar oczywiście mój hahahahah (36 fakin prałd jestem z siebie
) ide do przymierzalni zakładam je i na zdrowa noge weszły bez najmniejszego kłopotu za to na tą chora wciągfnełam tylko centymetr za kostke... ;((( dalej ani rusz !! Tak mam spuchniętą łydę... normalnie hardkorowy koksu ze mnie na tej łydzie... a jaki bóóóólll ;((( tak się nacierpiałam że ostatecznie wkuryłam się i zrezygnowałam z nich czując do nich nienawiść że zadały mi taki ból ;((((
A wczoraj z okaji moich niedzielnych urodzin poszliśmy z mężem do nowootwartej knajpy w zgorzelcu... generalnie spoko, fajny wystrój, dobre papu, ale... CENY KOSMOS !! nie to że my jacys skąpi jesteśmy czy coś ale za obiad z deserem dla 2óch osób wyszło 160 zł do tego napiwek wiec 170zł !! masacra !! I wiecie naprawde spoko knajpka ale ona się nie sprawdzi, bo za takie ceny człowiek liczy na jakie wielkie WOW a nie tylko i poprostu na dobre jedzenie i fajne wnętrze... echhh nadal jestem w szoku
P