reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
kuzwa... wreszcie wyjasnila sie jedna durna płatnosc z ta baba od sukienek :angry::no::wściekła/y::wściekła/y:az mnie brzuch z nerwów boli... stówke mnie to kosztowało i kupe nerwow ale niech juz idzie w pizdu... albo z mostu skoczy...

jak mozna nie rozumiec co to umowa o dzieło a czym jest umowa zlecenie :baffled::baffled::crazy:,

a teraz peaaaacee.... peacee qrwa :rofl2:

ja oczywiście nie mogłam wam odpisać bo qurwa musiałam sie logować do jakiegoś epuap-u, ceidig-u i innych ***.stw w pracy za chwile to nie bedzie pracy z petentami tylko durne programy będziemy non stop obsługiwać....
ale słysze że większość dziś nabuzowana...
jeszcze mały mi odstawił szopke i musiałam mu dać cyca żeby sie zamknął i zasnął... już zaczynam nienawiścia zionąć do karmienia piersią.... brrrr
i jeszce teściowa mnie podkurwiła... bo przed wyjazdem nie bedzie miała kiedy jechać sobie sandałów kupić... ale wyjeżdżają w przyszłą środe a mały będzie u moich rodziców od pn to jakby sie to rozwiązuje ale mój szanowny małż zapomniał im to powiedzieć, że moi od pn bedą mieć małego:wściekła/y: choć wie o tym od marca!!!!!!
chyba sobie pójde walnąć 100-tke

heloł heloł :D

mrsmoon ja mam masacre bo ja mam 65GG w porywach do H :/ więc lipa do entej potęgi !! :pP Teściu uważany jest za zajebistego chirurga, jest ordynatorem w bolesławcu i poza tym pracuje jako zastepca kierownica ortopedii w niemczech i kolejki do niego są ogromne bo jest naprawde świetny i go ludzie ubóstwiają (mimo że jako lekarz nie jest zbyt milutki :pP)

Andariel ja w ogóle tuż przed okresem i w trakcie jestem napompowana jak balon, brzuch mam taki jak w ciąży momentami a już nie mówię że waga pokazuje nawe 3kg więcej !! A po okresie i pod jego koniec spoko jest i wszystko wraca do normy, ale brzucha nienawidzę !! Choć i tak jest już lepiej o niebo !!

traschka hmmm, te czekoladki to jest pomysł :D :D :p a co do biustu rozmiar mamy ten sam !!! Ja kupuje staniory na Bielizna damska, bielizna erotyczna - Sklep INTYMNA.PL™ !! największy wybór po dobrej cenie !! !! !! staników nie kupuje juz w sklepie bo po prostu nie ma a jak są kosztują 300zł i po miesiącu są do wywalki !! :(

martadelka a ja już jestem nawet na minusie z wagą tylko ten brzuch taki z du.py :(( bardzo nie lubię i wkurza mnie to :((

asinka czyli nieformalnie możemy gratulować?? :D i gratulejszon dla dziada twego :) Lepsza praca zawsze w cenie ;)

andariel Ola to dziś przechodzi samą siebie i jak pod koneic dnia się nie ogarnie to marny jej los, czeka ją płacz i zgrzytanie zębami :pP a co do wieku, to nrmalnie staruszka nic tylkio zaszyć się w domu i czytać harlekiny w przerwach na obgadywanie sąsiadów :pP

ja pierdziuuu, w ramach męczeństwa :)P) jakie przeżywam przez nogę i dzisiejsza wredność Oli na obiad wfasoliłam KFC !!!!! I kuźwa pękam w szwach i... DOBRZE MI Z TYM !! :p

A poza tym co do mojego super kolana i super kontuzji po upadku ze schodów.... fakin szit noooo.... byłam dziś na zakupach i znalazłam zajebiszcze jeansy w kolorze takiego spranego różu SUPERNCKIE!!! tylko niestety były bez strechu ale kit z tym... ostatni rozmiar oczywiście mój hahahahah (36 fakin prałd jestem z siebie :p :D) ide do przymierzalni zakładam je i na zdrowa noge weszły bez najmniejszego kłopotu za to na tą chora wciągfnełam tylko centymetr za kostke... ;((( dalej ani rusz !! Tak mam spuchniętą łydę... normalnie hardkorowy koksu ze mnie na tej łydzie... a jaki bóóóólll ;((( tak się nacierpiałam że ostatecznie wkuryłam się i zrezygnowałam z nich czując do nich nienawiść że zadały mi taki ból ;((((

A wczoraj z okaji moich niedzielnych urodzin poszliśmy z mężem do nowootwartej knajpy w zgorzelcu... generalnie spoko, fajny wystrój, dobre papu, ale... CENY KOSMOS !! nie to że my jacys skąpi jesteśmy czy coś ale za obiad z deserem dla 2óch osób wyszło 160 zł do tego napiwek wiec 170zł !! masacra !! I wiecie naprawde spoko knajpka ale ona się nie sprawdzi, bo za takie ceny człowiek liczy na jakie wielkie WOW a nie tylko i poprostu na dobre jedzenie i fajne wnętrze... echhh nadal jestem w szoku :pP

Co się ze mną dziej ?! Jakaś paralitka się ze mnie zrobiła... Właśnie wychodziłam na taras i oczywiście co zrobiłam przytrzasnęłam sobie drzwiami fakera !! i cooo, i to że teraz mam spuchniętą i łydę i środkowy palec który na dodatek ma piękny kolor PURPURY !!! jasna dupa, wtf is wrong with me?!

ja się dziś już więcej nie odzywam bo pluje jadem:no:Leo został wsadzony do łóżeczka i bidak nie miał wyjścia, jak zasnąć; jedną Ninkę zniosę jakoś... masakra, nie mogę się doczekać powrotu M. bo dziś jestem zdecydowanie niezdolna do sprawowania opieki nad potomstwem:no:wszystko - WSZYSTKO - mnie wnerwia na maxa; i łeb napierdziela od rana przez tą pogodę; i skończyły mi się już trufle - wszystkie zeżarłam:no:

Witajcie Kobietki...
Znowu mam tyły... Niby czasem zerkałam co u Was, ale przy tym moim glutku nie da się dłużej niż na minutę usiąść do kompa. Tak ja ostatnio laptop fascynuje, że nie mogę jej pokazywać go na oczy, chyba że śpi, tak jak teraz.
Ja jeszcze 3 dni pracuje a potem dwa miesiące wakacji.. Te ostatnie dni sie dłużą masakrycznie. A jeszcze ta pogoda jest tak beznadziejna, że codziennie mnie prawie głowa napierdziela. A wydawało mi sie, ze nie jestem wrażliwa na wahania ciśnienia, a tu jednak tak. Dziś to w ogóle nie mam do niczego cierpliwości. W pracy wszystko mnie wkurzało, dobrze ze tylko dwoje dzieci miałam więc sie nie napracowałam. Potem w domu zero cierpliwości do własnego dziecka....
Dobra, przestaje narzekać i lecę poczytac co u Was, dopóki się królewna nie obudzi, a śpi już ponad 2 godziny :szok:...

reklama
Do góry