reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

jestem tak wqurwiona ze szok... znow w piatek nie moze tergo nie moze... qrwa tak to jest placic rodzinie :baffled::baffled::baffled:
ale o co chodzi, ze ta nowa niania nie moze czy jak?:baffled:
trasia my tez odlozylismy pieniadze na to zeby przezyc wakacje bez mojej pensji, gdybym miala jakis zarobek w wakacje to akurat bylyby pieniadze na wakacje-zeby gdzies pojechac. moze za rok sie uda. trasia ja w drugiej ciazy tez nie moglam sie odnalezc, druga ciaza jest zupelnie inna, marudz ile wlezie, juz ci pisalam ze lepiej nam niz marcinowi biadolic
madziolka u nas bylo podobnie ze spaniem, nie chcial zasypiac do drugiej drzemki, wiec go teraz przeciagam do tej 11 i na razie powoli jakos to wychodzi
doggi moj brzuch to tez taka galareta bleee
ja pozegnalam sie wczoraj z moimi przedszkolakami, smutno im bylo ze ci ktorzy pojda do 1 klasy nie beda mieli ze mna zajec-mile to bylo i wszytscy hurtem krzyczeli ze wszytskie piosenki byly super,ale nie wiem czy bede dalej w tym przedszkolu od wrzesnia

reklama
Mały terrorysta śpi, a ja biorę się za czytanie.
Doris jak się czujesz?
Madzioolka u mnie do tej pory też tak to wyglądało - dzień bez słodyczy to dzień stracony;-)ale jakoś się trzymam na razie. Po paczce delicji i czekoladzie nadziewanej leżałam i jęczałam że mi się rzygać chce, a A tylko się śmiał...A brzucha, to ja u Ciebie nie widziałam - kłamiesz po prostu, laska z Ciebie jest:tak:
Rozmowa z ginem przednia:-D:-D
ironia naszła mnie refleksja, że i ja powinnam się przebadać...też ostatnio nie mam na nic siły, Mai nie ogarniam, bałagani szybciej niż ja sprzątam. Do tego już dawno powinnam mieć okres, a mam tylko marne plamienie od 2-ch dni...nie, nie to nie ciąża na pewno, bo pewnie już o tym myślicie:-Dpewnie znów moje hormony wariują...
Niani współczuję, z rodziną wychodzi się dobrze na zdjęciu i to prawda, interesów lepiej nie robić...
Gdzie Ty biustonosze kupujesz???
trasia druga ciąża jest inna, u każdej z nas będzie inna, wiesz co i jak i już nie rozmyślasz nad nią tyle. Niedługo miną mdłości a Ty odżyjesz:tak:A jak trasiątko zacznie Cię kopać, to dopiero będzie radość!
Może rzeczywiście przydałyby Ci się jakieś wakacje?
Mój brzuch też nie jest najpiękniejszy, ale jakoś mi dziwnie w jednoczęściowym stroju...
marta hej! wreszcie urlop! super!
martadelka dziewczyno, Ty na dwudziestolatkę wyglądasz!!! zerknęłam właśnie na zdjęcia, no i zazdroszczę braku oponki...Nastrój do d..., bo pogoda do d..., bo wczoraj z ojcem się posprzeczałam, bo nie mam stroju kąpielowego, bo Maja łobuzuje a mi brak sił....i tak w nieskończoność bym mogła...doła złapałam jakiegoś i tyle.
asinka testuj!!!

Poza tym nieuchronność żłobka od września mnie dobija, finansowo dalibyśmy radę, mogłabym zostać z Mają w domu, tyle, że nic byśmy nie odłożyli. Ale zarówno A jak i ja widzimy, że to siedzenie w domu źle na mnie wpływa, zmieniłam się, nie mam cierpliwości, wkurzam się o pierdoły i w zasadzie nie wiadomo o co mi chodzi. Więc dla zdrowia psychicznego całej rodziny lepiej będzie jak wrócę do pracy

Heja!!
Nie mam weny... I powiem Wam, że test to tylko formalność, już 2 tydzień mnie mdli i wymiotuje :-):tak: Ale jeszcze nie robiłam... A nawet nie wiecie co się ze mną dzieję jak czuję kawę czy fajki, a sąsiad po przekątnej w dół, pali na balkonie i wszystko mi do mieszkania leci :-p Masakra!!
Trasia będziesz się jeszcze cieszyć zobaczyć.
Doggi Ty mówisz o flaku?? Mój po 2 miesięcznym aerobiku wygląda jakoś (przy dużej tolerancji). I teraz to już widzę swoje majty :-D:-D
Nie wiem co chciałam napisać, bo jestem po tyłach

reklama
Witajcie :-)

Wpadłam się przywitać i zabieram się za sprzątaniea potem jadę z tatą do castoramy po karnisze i kinkiety :-)
Wpadnę potem

Do góry