reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

hej
dopiero wyszłam z kuchni i siadłam odkąd wróciłam z pracy... T pojechał się doszkalać nurkowo i dopiero wraca więc całe popołudnie byłam sama z Majonką, na szczęście grzeczna była, na spacerze i zakupach byłyśmy, potem grzecznie siedziała w foteliku jak sprzątałam kuchnię, papu myju i lulu i zabrałam się do robienia zapiekanki ziemniaczanej, takiej: Tańcząca z Chochlami: Zapiekanka z ziemniaków i mięsa mielonego na życzenie zaraz wyciągam z piekarnika i zjem jaka będzie bo padam z głodu, jakoś ostatnio nie mogę trafić ze smakami żeby dobrze doprawić więc rewelacji po dzisiejszym pichceniu nie oczekuję :-p
Jak zjem to spadam spać bo ledwo na oczy widze - poszłam jeszcze na poczte która jest na pierwszym piętrze budynku bez podjazdu dla wózków więc Majkę wtachałam razem z pojazdem, stoję w kolejce czekam i co - jak podeszłam do okienka to babka mi mówi że nie moge odebrać przekazu (kasa z zusu za tacierzyński T) bo mam inny adres niż na zawiadomieniu, a zawiadomienie przyszło na nasz stary adres którego wspaniała firma T nie raczyła zmienić w aktach więc moze odebrać tylko on sam albo mi pisać jakieś upoważnienia cuda wianki więc jutro grzecznie sam sobie pójdzie na tą pier.pocztę....

Tym zajeb.stym akcentem wpisującym się idelanie w dzisiejsze forumowe humory żeganm się z Wami do jutra - oby bbył lepszy dzień ;-)

PS. Forever i Dubeltówka wybaczcie ale dziś nie dotknę maszyny, kiecki będą jutro.
PS2. Asinka GRATULACJE!!!!! :-):-):-)

Baju, dobrej nocki :)

reklama
dobranocka kochane do jutra :tak:

ciekawe kto wstanie najszybciej:rofl2:
chyba nikt nie chce być tym szczęśliwcem :-p:-) no to życzę wszystkim pobudki
o tej samej porze żeby było sprawiedliwie :-D

Doris śliczne suwaczki :)

Obżarłam się, papu wyszło całkiem spoko, ale jak teraz dotoczyć się do wyrka???? pomysłów brak, chyba będę spać pod stołem :-p

hej, my przed 6 pobudka ale za to mlody mi juz usnal, wiec dzis mamy dwie drzemki

pogoda taka do dupyyy, ze zygać sie chce.
madziolka ty taka chudzina ze mozesz jesc i jesc. ja wczoraj tez poszlalam w kuchni, zrobilam fajne ciasto, zrobilam domowa mielonke taka jak z puszki, obiad tez ugotowalam za to w domu sajgon wiec ide sprzatac.
ironia a dzis niania jak???
a wiecie...wczoraj moja siostra mie badala(pisalam ze jest rehabilitantka-masazystka) i wyszlo ze mam zablokowany jakis staw biodrowy i od tego w ciazy mialam tak cholerne bole posladka-jakby rwe kulszowa i prawdopodobnie od tego mam tez bole gardla....tak mnie naciskala ze myslalam ze ja pogryze z bolu,

Hej :)
Ironia to sobie wykrakałaś :-)

Marta może ogólnie to i gruba nie jestem ale mój brzuch to makabra, na co dzieńn skutecznie maskuje że nic nie wypływa ale już na urlopie w stroju kapielowym nie będzie jak i mocno się zastanawiam czy wogóle przyodzieje takowy w tym roku... chyba że kupię taką koszulke tankini ale nie wiem czy w niej nie bedzie mi za gorąco, niby wyjdzie na to samo co strój jednoczęściowy ale 1-cz do mnei nie przemaia - tak jak pisałyście - babciny :p
To siostra postawi Cię na nogi :)

Ja sie zdecydowałam i pójdę w przyszłym tyg do tego lekarza irydologa, kolejna koleżanka była i to co mi opowiadałam to kopara np powiedział jej że ma piasek w nerkach który zaburza coś tam i przez to ma wysokie ciśnie nie i makabryczne bóle głowy i przez to miałam problemy z ciążą poważne - powiedziałybyście - ciśnienie od nerek??

Kati hejka :)

Hej witam się wakacyjnie. Jest cudownie mimo, że pogoda nie bardzo sprzyja.......Dziewczynki latają po podwórku całymi dniami, mają dobry apetyt i szybko zasypiają wieczorem. Emilce przekłuliśmy uszka i nawet nie pisnęła tylko zrobiła malutki grymas, była bardzo dzielna i jestem z niej mega dumna. Teraz chodzi i chwali siię każdemu:-)
Wczoraj robiłam dziarkę, ale jeszcze nie skończyłam. Przerwałam po 4 godzinach bo już nie mogłam bólu wytrzymać. W następny czwartek jadę dokończyć, ale jestem zadowolona wzorek jest śliczny;-)
W sobotę mamy imprezkę urodzinową dla dziewczynek, muszę kupić ozdoby i zrobić listę co kupić do jedzenia.
W niedzielę liczę, że pojedziemy do Wrocławia do Zoo a w poniedziałek już będzie luźniej więc powinnam być częściej.
Przepraszam, że tylko tak o sobie, pozdrawiam Was wszystkie i buziaki dla maluszków:-)

hej
ja wczoraj zdychałam pod wieczór, wszystko było ok przez cały dziń, po pracy wizyta z małą u znajomych (baaardzo sypmatycznie) i nagle przed 20 jak mnie dopadł ból jajnika to moje:-:)-:)-( odpuściło przed 24 buuu czas do gina pójść

andariel jak humorek dzisiaj?
Madzioolka ja i tak Cię podziwiam, że masz siły na wieczorne szycie. Moja gadzinka chodzi teraz spać w okolicach 22 więc odpuszczam wszystko i się kładę (oczywiście po ogarnięciu zabawek na podłedze, zrobieniu zupki na kolejny dzień, więc jest ok 24...). Jestem ciekawa tych spódniczek:tak:
Misia pisz częściej!:-)
asinka gratulacje dla męża!!!:-) zrobiłaś dziś testa??????????????????
Doris jak zdrówko? ale wesołe suwaczki:tak:
Doggi to urodzinki udane (pomimo cen)? i Ty uważaj kobieto na siebie. Rozm 36?:szok:
saffi hej:-)
trasiu jak głowa?
ironia Ty dziś sama z małym czy przychodzi niania?
kati humorek choć trochę lepszy?

i jak to jest dziewczyny, że wszędzie człowiek spotyka się z niesprawiedliwościa...? a w pracy to już u mnie przegięcie, jeden zapierd..., drugi pije herbatkę i chodzi na ploty:angry::angry::angry:

reklama
madziolka daj mi na priva namiar do tego irydiologa, wysle mame i tate, a moze i nam sie kiedys przyda. wlasnie sluchajac mojej siostry czasami np dajmy na to takie bole gardla jak u mnie sa spowodaowane jakas blokada stawu, czasami jak boli nas reka zablokowany jest staw w noce(tu to wymyslam akurat przyklad) nikt by na to nie wpadl, i te wszytskie lasery czy prady to o dupeee sobie mozna rzucic, a lekarze faszeruja nas tonami tabletek, albo np tez sie dowiedzialam od siostry , ze czesto jak kostki u dzieci leca do srodka to nie od razu zakladac buty ortopedycznych bo to tylko zaleczanie objawu, czesto jest to wina zlego ustawienia biodra, wystraczy troche nad tym popracowac zeby usunac przyczyne i po sprawie wyczytalam tez ze np czesto chore zatoki sa wlasnie od zlego funkcjonowania nerek-zle pracuja, zle filtruja i ten caly syf musi sie gdzies umiejscowic, pomyslabybyscie??? wiec naprawde wierze w tego irydiologa i generalnie trzeba samemu duzo czytac
witaj dubeltowka.....dzielna jestes , a my tez dominice zamieramy przekluc uszy, boje sie
hej martadelka i kati

Do góry