reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

hej, witam sie na razie pijac kawe i ganiac za moim robakiem. wczoraj jak wyszlam z ostatniej lekjci to jakby cale powietrze ze mnie zostalo spuszczone, wiec dzis zaczynam urlopowanie:-)
na razie tyle wpadne jak mi norbert pojdzie spac, ostatnio spi coraz czesciej raz i to ok 3 h:-)
wstawac spiochy!!!!

reklama
trasia a co powiesz na 85 J :-D:angry:

nianai znow nawaliła... krwa mac !!!! :angry::wściekła/y::no::crazy: a ja po urlopipe mam w cholere pracy :crazy:

od przyszlego tygodnia mamy nowa nianie :tak: a ta niech idzie w piz... :baffled:

hmmm, ale w drugim suwaku mam muchomorki...:eek:
buhahahaha jak dobrze, że jesteście kobitki (andariel:tak:)
u mnie humorek o niebo lepszy bo i samopoczucie fizyczne prawie w idelanej formie. Po rewolucjach żołądkowych prawie śladu nie ma, okres dobiega końca, wczoraj mega milusiński wieczór z M, więc może być tylko lepiej:-)

marta Ty szczęściaro!!!:-)to całe 2 miesiące masz wolne?
Doggi u mnie prawie waga przedciążowa (na plusie 1kg:tak:), mieszczę się w prawie wszystkie spodnie, bo jednak miednica szersza:crazy: co do brzucha to go nigdy nie miałam, więc po urodzeniu miałam mega traumę, co to kurna jest??? i nadal mam cos na kształt flaka...
Doris
podleczyłaś się troszkę?
Aestima
jak zdrówko?
ironia oby nowa niania bardziej się sprawdziła
trasiu fantastyczny termin porodu (ja mam urodziny 19stycznia:-D) i trasiu kochana wszystko jest zawsze inne, bo już i Ty jesteś inna i naokoło jest inaczej, więc nie możesz tak samo przeżywać drugiej ciąży, tak myślę. Koleżanka z pracy też jest w drugiej ciąży i mówi, że to zupełnie inna bajka, człowiek się mniej przejmuje, wie co z czym się je i leci miesiąc za miesiącem, więc spokojnie trasiu, my tu wszystkie jesteśmy z Tobą:-)
madzioolka u mnie też po karmieniu malutkie piersi ale ja je lubię:-) choć już nie są takie jędrne... cóż...

forever proszę o wtajemniczenie, o co będziesz alergologa prosić na papierku, ja o mleko na pewno, ale nie wiem co poza tym:confused:
Witajcie tak w ogóle, u mnie pogoda do d...leje, a mój nastrój też nienajlepszy:no:

Cześć :)

Przed chwilą przycięłam niezłego zonka - siedze w pracy a tu wpada mój gin.... :-) skończyło mu się jakies ubezpieczenie gdy czekał na koleżankę która miała sie nim zając ucięliśmy pogawędkę ;-) smieszne to było :p

Marta zyczę udanego urlpu, odpocznij kobito porządnie!!! :) Maja ostatnio tez śpi tylko raz - planowo o 9 jakies 1,2-2 h a potem omija drzemkę koło 13-15, wieczorem jest juz tak zmęczona że ledwo daje sie z nią wytrzymać ale glizda za nic w świecie nie chce pójść spać drugi raz ;/

Ironia oj prześwięciłabym tą Twoją nienię konkretnie oby ta nowa okazała się słowna, spotkaliście sie juz z nią?

Trasia jak to się nie udzielać???? chyba żartuszej??? weź się nawet nie wygłupiaj!!! My tu przeciez po to jesteśmy dla Ciebie, żeby wysłuchać tego co Cię boli, dokucza, Ni e duś w sobie tylko pisz pisz pisz :)

hmmm, ale w drugim suwaku mam muchomorki...:eek:
Ale jednak cukierki są pierwsze!!! :-):-D:-) słodycze RULEZ :-D

madziolka - tak była wczoraj.. beniowi sie spodobała... taka normalna ;-) ale wiesz z ludzmi jest roznie... wazne ze ja jestem i mam ją ciągle na oku :tak: inaczej bym chyba nie zostawiła benia z nią samą... w sumie z nikim na dłuzej bym nie zostawiła..

wychodzilismy czasami na noc z M ale paula była zawsze z moim kuzynem a beni juz spał wiec looz :blink:

dzien dobry! Nasz plan wydłużenia spania nocnego Marysi póki co działa. Budzimy ją wczesniej w ciągu dnia i wczoraj i dziś spała do 6.30:) To już brzmi lepiej niż 4.30... Teraz już zasypia a ja na szybko załozyłam 4 słoiki malin od babci.
Po południu zajęcia, potem koncert dzieci z Żywca- pożegnalny, bo to mój ostatni tydzień nauki w Żywcu - ale się cieszę!!! naprawdę wkurzały mnie te dojazdy i same zajęcia.

forever 6880 :szok: ależ musi ci byc lekko, dla mojego kręgosłupa to byłoby wybawienie!

marta ja pracuję do piątku i też wakacje!!! będę miała jakieś pojedyncze lekcje więc od czasu do czasu jakiś grosz wpadnie, zapowiada się też kilka drobnych koncertów. No i przez cały rok odkładałam na konto troszke grosza żeby mieć za co wyżyć przez wakacje bez pensji.

Ironia ale z wiekszym obwodem pod biustem jest znacznie łatwiej coś znaleźć. U nas zdaje się nie doszli jeszcze do tego, żeby zamawiać mały obwód i dużą miseczkę. Jak pytam o 65 to babka mi pokazuje do miseczki C :baffled:
A niani to ja bym straszliwie dogadała, nie wstyd jej?? przecież się zadeklarowała to co to ma byc kuzwa?? A gdybys wychodziła do pracy to co?

martadelka dzieki :) Choć ja mam wrażenie, że moje lekkie podejście do wszsytkiego jest aż nazbyt olewające, ale cóż ... :)

madzioolka haha, no to pogawędka z ginem pierwsza klasa :-D

reklama
Do góry