reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

hej
ja zagoniona bardzo, wczoraj pojechaliśmy do Wisły Czarnej i chcieliśmy wejść na Barania Górę ale szanowny Pan Mateusz się zbuntował :baffled: no i trzebabyło iść z powrotem...
a w sobote byłam na zakupach i jestem bardzo zadowolona, moja mama wyczaiła fajny grosik a w sobote mają tam promocje wszystkie rzeczy po 1 zł :-) i kupiłam 20 szt za 20 zł a wycenione za 132 zł :-) żałowałam że nia mam też dziewczynki tyle fajnych ciuszków tam było
Na razie tyle bo pracy w brut

reklama
a ja szukam kostiumu kąpielowego na wyjazd i powiem Wam, że coraz większego doła łapię...może dziewczyny z Wwy mi powiedzą, gdzie ja tu mogę zmierzyć i kupić fajny kostium kąpielowy na duży biust...przez internet bez miary nie kupię, z Feby mają duże roziary góry, ale nie idzie się dowiedzieć, gdzie w W-wie wstawiają swój towar...Triumph ma wzornictwo i fasony dostosowane do babć mam wrażenie...Pomocyyyyyyyy!!!!

Mrsmoon - a jaki bys chciała, jedno czy dwu częściowy, jaki fason ? Ja preferuje ostatnio - i przedciążowo :-D - jedno i wchodzę w stare - na szczęcie.... A koleżanki z pracy mówią, że jeszcze dużo schudłam... :szok: A kiedy jedziecie ?

ja od dziś na diecie "mniej żreć", na razie jakoś mi idzie, rano 2 małe kromeczki plus pomidor, 2-gie śniadanie pół serka waniliowego plus mus truskawkowy, zaraz idę ziemniaczki dwa małe wstawić, bo mam od Mamy schabowego też małego na dziś, do tego pomidorek:tak:No i słodyczy się wystrzegam raczej, a czekolad to już w ogóle, ciekawe ile wytrzymam:rofl2:

ooo, ja w kwestii kostiumów nie pomogę, bo zawsze kupuję jakiś dwuczęściowy (nie znoszę jednoczęściowych, bo czuję się w nich jak babcia!!!) raz na parę lat i heja:cool2:no ale ja nie pływająca, więc owy kostium służy mi jeno do opalania tudzież przechadzek brzegiem morza:tak:na basen mam jednoczęściowy - ohyda! no i moon - jaki Ty masz fajny problem z tym dużym biustem:-D

dziś dla dzieciaków zupka z soczewicą (oczywiście wg 5 przemian) - Leo pierwszy raz będzie jadł, ciekawe jak mu zasmakuje; no i pulpety cielęco-indycze dochodzą:tak:

czytam jak się moon ograniczasz w jedzeniu i mam refleksję, ze powinnam brać z Ciebie przykład, żeby na wyjazd w razie ładnej pogody nie wstydzić się wydętego brzucha, ale... nie ma opcji! od paru dni obżeram się czekoladkami, które przywiózł M.od klienta... do tego wczoraj sobie kupiłam worek trufli i też nie potrafię się im oprzeć:zawstydzona/y:

a Leo w końcu zasnął na siedząco - siadł sobie koło mnie, zrobił mi parę pierdzioszków w rękę, po czym nagle poczułam, że zrobił się strasznie ciężki; a on sobie wziął i usnął:-D

Cześć babeczki :))

Forever długa historia, bardzo stare dzieje, i po prostu teraz zaczęło się pogarszać :/ wspomnienia po trenowaniu wioślarstwa, mistrzostwo polski było ale co z tego jak kolano poszło w piz**

Andariel profeska jest, ale mam taką banie na nodze że nie moge jeansów wcisnąć na tą nogę :/ a Leonidas, bo tak będzie miało na imie second baby :D Po obejrzeniu 300, gerard mnie tak rozwalił, położył mnie na łaopatki w wykonaniu Leonidasa, że po prostu mój syn po prostu nie może mieć inaczej na imie !! :D :p

mrsmoon feba z tego co mi wiadomo, nie ma swojego sklepu jako takiego (ja tylko tam moge strój kupic bo mam wielkie dojce a dupke dość małą) i ja np w poznaniu wchodziłam do sklepów i pytałam czy prowadza kostiumy z feby i tak znalazłam, w Zgorzelcu też długo nie szukałam poszłam do paru bieliźnianych sklepów i znalazłam febe :D tylko ceny z kosmosu mają i lepiej przez neta kupować... ja za mój wybuliłam 298 zł !!

A w ogóle czy wy też macie taki problem z brzuchem po porodzie?? Ja mam już spoko szczupły, ale kurde taki miękki dydek że rzyg normalnie, mój T mówi, że sexy i w ogóle jara się, ale ja go nie lubię i jest milion razy brzydszy niż przed ciążą... czy wam udało się odzykac brzuchy biforowe?? Bo ja z moim walczę :(((

I mnie dziś na tyle, małż ma wolne i idziemy się obmacywać :pPP sasasasasasasas :D

Ostatnia edycja:
andariel uwierz - nie wiesz co mówisz z tym biustem - raz, że ciężko, dwa - fajny biustonosz trudno dostać, a o kostiumie kąpielowym prawie mogę zapomnieć. Będę brała to co będzie dobrze leżało, na kolory mało zważając. Nigdy idealnego pod dwoma względami naraz nie znajdę...W morzu nie zamierzam pływać, bo ja ciepłolubna zdecydowanie:tak:więc kostium cele musi spełniać podobne jak u Ciebie, a przy tym nic nie może wypływać absolutnie.
Pyszny masz obiad, aż pozazdrościłam:tak: a ja Mai zupkę z dyni z kaszką jaglaną ugotowałam na dwa dni - co prawda plamki z ciałka do końca jej nie poznikały, ale coś dziecko musi jeść innego niż 4 słoiki na zmianę...
Co do diety - mam motywację przed wyjazdem, bo tak sama z siebie to chyba nigdy bym nie wytrzymała.
Maja jeszcze śpi!!!jupi:-)
forever dzięki, zerknę jak w Febie nic nie znajdę, bo trochę daleko i centrum zapchane odkąd zamknęli Marszałkowską
Doggi wlałaś mi nadzieję do serca:tak:dzięki! a jaki Ty masz rozmiar góry, bo ja pewnie z 70E...a może F? Jakoś po karmieniu do końca mi nie wrócił do mojego D, który i tak był za duży:baffled:
Współczuje kolana, no ale teściowi się oddasz pod nóż i po sprawie będzie;-) Co do brzucha - nie wypowiadam się, bo ja mam skłonności do tycia głównie w brzuchu i przed ciążą płaskiego jak deska nie miałam, a teraz jak zjem, to mi strasznie wywala...dziś idę biegać

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień Dobry
Wróciłam do domu na parę dni. Jestem mega przeziębiona. Jakoś lepiej czuję się nad jeziorem.
Zabiaram się za czytanie :-)

Do góry