reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

No to ja też się przyznam - my też jedziemy na urlop z moimi rodzicami... tylko że oni w przeciwieństwie do teściow są normalni i niegroźni :p za to planujemy jeszcze jakiś dodatkowy wyjazd zagramanicę, może we wrześniu jakas grecja na tydzień, wszystko zalezy od tego jak z kasą będziemy stać bo czeka nas jeszcze wymiana okien w całym domu i się okaże czy wystrczy oszczędności na dodatkowy wypoczynek...

Forever niestety aktulanie najliższa Ikea jest dla nas w Wawie... ale już coraz bliżej do lubelskiej :)

reklama
wy tu o urlopach a nas niestety niestac na zadne wczasy:-( moze za rok ech
witaj trasia
madziolka no nie wiem czy zaczeli budowe juz, stoi znak informacyjny

a ja już mam po dziurki w nosie moich dzieci:zawstydzona/y:dwa dni od rana do nocy jak sama się nimi zajmuję i wymiękam!!! mam nadzieję, że dziś M.wróci na 19 i już wieczorne kąpanko będzie jego brochą, bo ja je chyba prędzej pożrę niż wykąpię:no:

Masz ci los....
Misia uczulona na mm jest :-(
Zrobiłam butle na test, bo dobierać się zaczeła do moich do drzemki popoludniowej.
Zrobiłąm jej z nestle junior bezsmakowe....
Zasmakowała a drugi łyk wypluła na siebie polało sie po brodzie, szyji i troche na klate.
po paru minutach tam gdzie sie mleko polało dostała bąbli jak po poparzeniu pokrzywa! :szok:
Szybko pod kran umyłam ją... schodzi... masakra jak się przestraszylam! A wciskalam jej butle na sile do buzi jeszcze... ehhh....
i co teraz? :baffled:

Asinka było nam bardzo miło :-) my też prosimy o więcej :-) jak mówiłam następnym razem zapraszam do mnie :-)
ja miałam wrażenie jakbym cie znała co najmniej kilka lat :-)
A Tymek taki śmieszek i mała gadułka

reklama
Do góry