reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
larvunia dziwnie tp uczulenie na mm sie objawia...moze po prostu za cieple bylo?Jezeli Misia mialaby alergie na bialko mleka krowiego, to nawet przy karmieniu piersia alergia by wyszla, bo przeciez Ty pijesz mleko i jesz jego przetwory. Ja bym sprobowala na poczatek z bebilonem albo enfamilem bo to bardzo dobre jakosciowo mleka. Skoro Misia nie chce z butli to sprobuj dac kaszke lyzeczka.
Leki na zatrzymanie laktacji to bromergon albo norprolac-one obnizaja poziom prolaktyny.Bierz na noc,bo samopoczucie po nich fatalne...i raczej przy tych lekach cyca nie bedziesz mogla dac

nie bylo za cieple... no cos Ty...
dzis drugie podejscie bedzie, zobaczymy...
kaszek nie lubi od poczatku. Ma odruch wymiotny :baffled: jakby ja zaklejało.... wiec nie podaje.

kochana to wspolczuje...ciezkie zadanie przed Toba ale jak bedziesz konsekwentna, to musi sie udac. A moze sprobuj kaszek bez cukru? Skoro Misia przyzwyczajona do smaku Twojego mleka,to moze sa za slodkie?

Dzień dobry! :-)

Larvuniu, a próbowałaś robić rzadkie kaszki? Może ze smakami pokombinuj? nadal trzymam kciuki :*

U nas dzień zaczął się dziś wcześniej. przebudziłam się, kiedy K. się krzątał [niestety, pracuje dziś]. Wstałam i po omacku wyjęłam z szafki zapakowaną koszulkę z napisem "najfajniejszy tata na świecie" :-) i wróciłam pod kołdrę ;-) Ale zaraz wstałam. Mężuś poszedł do pracy w nowej koszulce [zaskoczony był, ale pozytywnie :-)] a my się ogarnęliśmy i zaraz spadamy na plac zabaw. Buziaki!

heja u nas tez dzis od rana krzątanina... M ma dziś walne wiec musiał pojechac :baffled: udało mu sie jeszcze odebrac uchwyt pod tv wiec bedzie montowac :-D

a my z Beniem w ramach cwiczen przemeblowalismy pokoj :-D:-D

zamówiłam dla taty 3 ksiazki Kinga ale to odbiore w poniedziałek a na dziś dostarczą mu tort czekoladowy dla najlepszego taty na świecie :-D:-D:-D

a dla M - hm... buziak od benia :p i pyszny obiadek :-D jutro moze gdzies pojdziemy bo dzis mam 2 dzien @ i czuje sie jak bateria łazienkowa :confused2::confused2::confused2:

Hej, ja znów tylko o sobie... no nie mam szans nadrobić. Wczoraj wylądowałam w szpitalu z zapaleniem przydatków. masakra, strasznie boli... także tylko Was pozdrawiam i daję znać , że zyję

my po spacerku i placu zabaw-tu u rodzicow maja lepszy niz nasz. Czekam az Maja sie zmeczy i ide spac razem z nia - dzis o 5.30 chciala juz wstawac ale udalo mi sie jeszcze na godzinke ja stlamsic;-) pisze z tel i z gory prxepraszam,ze Wam nie odpisuje. Staram sie byc na biezaco.
Milego dnia!
Aestima sie nie odzywala czy przegapilam?

reklama
Do góry