reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

ja właśnie zakupiłam 5 kg truskawek i robię dzis kompociki dla małego a i ciasto by mi sie marzyło z truskawkami ... Trasia ja zawsze do miksera ciul, ciul, ciul i hadziaaaaaa i daje rady :-)
a propo po ile u was truskawki?

reklama
Nie było mnie chwilkę bo pralkę naprawiałam,a tu tyle stro do nadrobienia:szok:
martadelka ogólnie na 6 tygodni, potrzech D. wraca, a my zostajemyjeszcze na trzy. Takie pyszności pieczesz i mnie tu kusisz, a ja na odwyku słodyczowym bo muszę się w bikini wbić:tak:
Doggi ja się nie obraziłam, popieram Twoje zdanie bo jest mi już naprawdę ciężko zachować zdrowe zmysły i zimną krew, ale jak nasze plany wypalą to jeszcze tylko rok mnie czeka z dzieciakami:tak:
Kati to pytanie retoryczne

Boże ja już nie moge się doczekać truskawek (mam nadzieję, że jeszcze się załapię na sezon) i czereśni i brzoskwiń, nektarynek, arbuzów, o Boże nie nadążam śliny łykać

Aestima - a co u gordon? miała ostatnio jakies problemy z mezem no i w ogole jej nie widze na BB :-:)-(
ja sie tez zastanawiałam:cool:

czuje sie zobowiazana wobec andariel skoro jej napisalam ze pieke jej ciasto wiec mi glupio nie upiec:cool2:mrmoon upieke za dwa dni:)i bedzie sprawiedliwie:) hehehe

Ostatnia edycja:
reklama
czuje sie zobowiazana wobec andariel skoro jej napisalam ze pieke jej ciasto wiec mi glupio nie upiec:cool2:
ha ha ha, no przestań:-Dzwłaszcza, że to nie moje wymyślone, a zgapione z netu... się nie poczuwaj zatem;-)

ja chyba jednak upiekę jutro to "moje" bo na bank mi wyjdzie, a z tym moonowym się wstrzymam do następnego razu:tak:

dubeltówka Ty na serio z tym tortem?????? chociaż... czekaj, coś mi się kojarzy, ze Ty pod kątem cukierniczym szkolona chyba, tak? anyway - wow!

Ostatnia edycja:
Do góry