reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
andariel dziekuje...pisałam wcześniej chyba 8 czerwca...ja nie wyrabiam z czasem, poprostu tak mi was brakuje, ale nie mam kiedy...juz teraz zasypiam przed komputerem, ale chciałam zobaczyć co u Was...moje dzieciaki dają takiego czadu, ze nie wiem gdzie ręce włożyć...a do tego praca, dom, firma w której mnóstwo papierkowej roboty...jestem mega zorganizowana, ale czasu jest tak mało zeby każdy był zadowolony, dla siebie nie mam go prawie wcale...
A Julia faktycznie kończy dziś rok i nie wiem kiedy to minęło, siadłam dziś przed kompem i łzy mi popłynęły jak obejrzałam jej zdjęcia z przed roku..jest strasznie absorbująca na tle Filipa w jej wieku...on sam bardziej się zabawił, uwielbiał zabawki, ona nie...kocha kuchnie, szafki,spiżarnie, sprzęt stereo, szafki łazienkowe i schody...nie daj Boże ze wypatrzy jakąś luke dostępu do tych miejsc...each...ale i tak jest taka cudowna, kochana wymarzona, wiec wdycham do niej mimo wszystko....

reklama
witam kawusiowo oczywiscie z pracy, dzis troche luźniej, przynjmanij na razie, to może cos przejrze.
Mysia fajnie, że zaglądnęłaś. Z tego co piszesz pracujesz, lae wróciłas djednak do swojej dawnej pracy do banju czy cos nowego. To co pamietam to, że miałaś isć na macierzyński bo nie mialaś z kim Julci zostawić. A Julcia absorbująca, chyba wszystkie Julki takie są. Przynjamniej u nas ta teroria sie sprawdza, i moja Julka była bardzo absorbująca, jest straszna rozrabiarą, ale potrafi być słodka jak cukiereczek, takie dwie natury;-). No i tez z niczym nie nadążam:baffled:

Do góry