reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
ja mam lekki stan podgoraczkowy, troche powyzej 37 wiec nic takiego. tyle, ze wszystko z nosa splywa mi coraz nizej, najpierw bolalo gardlo, potem zaczelam kaszlec a teraz bola oskrzela przy kaszlu :-( wsciekla jestem jak nie wiem, bo poprzednia ciaze niemal cala przechorowalam i jak tak ma byc znowu, to mnie szlag trafi :angry:

no to trzymam kciuki za plamki i wysypkę &&&&&&& jak to dziwnie brzmi, to chyba jedyna choroba, gdzie się czeka na wysypkę:-D trasia nie zapominaj o sobie, też się kuruj kochana
edit: Maja właśnie weszła na stoliczek edukacyjny, toż to szatan wcielony!!!

dziewczyny, sorry, że tak out of topic ale czy ktoś ma jakieś wieści od AgatyR? Ostatnia wiadomość jaką pamiętam, chyba w wątku zlotowym przed zlotem

a piłaś? ja też tak myślałam, a nie ma prawie smaku cebuli, jest słodki po prostu. To moźr po prostu sok malinowy, czosnek i tyle. Boszzzz jak ja Ci współczuję, nienawidzę chorować, a jeszcze jak człowiek żadnym lekiem się nie moze poratować to już w ogóle kaplica...

reklama
mrsmoon tak, pilam. Wiem, ze normalnie jest dobry, ale w ciazy... sama rozumiesz... sa pewne smaki ktore nie przejda mi przez gardlo :zawstydzona/y: troche tak jak ze smierdzaca lodowka.

Agata R logowala sie dzis o 9.30, chyba zaglada czesto ale ostatni raz odezwala sie przed zlotem informujac nas, ze nie moze sie doczekac i na pewno bedzie...

Do góry