reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

hej kobitki!
Jednak wczoraj nie podołałam poodpisywać :/
Madzioolka dokąd jedziecie jeśli wolno spytać? bo ja przecież podlasianka! Miłego wypadu Wam życzę :)
Zołzik zazdroszczę koncertu! a kto się zajmie Edisiem? no i udanej imprezki dziś :) a co do rozregulowania Ediego to pewnie tylko taka faza przejściowa, musicie przetrzymać, w sumie nigdy nie wiadomo czy mu np zębiska nie dokuczają :/
Trasia u nas przy trzydniówce (czterodniówce w zasadzie ;) temp przekraczała 39st i nie było jej trudno zbić, ale zaraz wracała, wyglądało to dokładnie tak jak u Was (w sumie Kubi to przecież przyszywany bliźniak Marysi ;) także nie martw się, myślę, że jutro pod wieczór mała będzie w pełni sił i gotowa na sobotnią imprezę :) no i popieram moon, syrop z cebuli pij, nie tyle na kaszel co działa przeciwzapalnie, mój lekarz rodzinny zawsze jak jestem chora to mi pisze karteczkę z dawkowaniem leków i zawsze pierwsza pozycja to 'cebula rano', średnio tak potem cały dzień cebulowy, ale działa, trzymam za Was kciuki!
moon to jak z tymi teściami, dało się przeżyć?
Doggi miłej wizytacji :)
Misia, Aestima hej :)

a tak w ogóle to miłego dnia kobitki, ja zaraz się przefarbuję na brąz (ruda teraz byłam), kudeły ścięłam na krótko (pierwszy raz od 10 lat!!!) i mam zamiar dziś sprzedać młodego tatusiowi i się obijać :)

reklama
Dzień Dobry :-)

Mało mnie ostatnio tutaj ale jakoś ciężko mi się wbić w tematy jak piszecie ale czytam na bieżąco....

WSZYSTKIM ROCZNIAKOM DZISIEJSZYM ŻYCZĘ DUUUUUUŻO ZDROWKA I WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!

Ja tak jak Misialina.....zakończyłam karmienie parę dni temu, tez jakoś tak naturalnie poszło i bez problemu ale smutno mi z tego powodu. Julia też śpi w łóżeczku ale nie tak jak Malwinka całą noc tylko do ok godz. 3. Je o 3 i o 6 rano więc prawie jak noworodek co 3 godziny. :-)
Mam nadzieję, że niebawem zacznie przesypiać całą noc.

Buziaki dla Wszystkich!!!

Hej dziewczyny:)
Misia, co u Ciebie dziś na obiad???:)
Ja właśnie sprzątam i gotuję- chłopy na spacerze.
Doris- może Julcia tyle je, bo chce dogonić wagowo rówieśników?:)

Hej! U nas już po przyjęciu, zgrywamy zdjęcia, to coś wrzucę ;-)
Kasik, z Edisiem zostaje moja siostra. Ma tremę, ale ja jestem spokojna - jest odpowiedzialna i opiekowała się już dzieciakami. Będzie dobrze. Żebym jeszcze tylko się co chwila nie spinała o coś z K., to będzie super - nie wiem, co nam ostatnio jest, jak nigdy - co chwila spięcia
:confused2:

Misia, Doris, gratuluję bezbolesnego odcycowania :-)

Trasia jak tam Marysia dziś w ciągu dnia, lepiej jest?
Misia jak w pracy? pewnie już żyjesz wakacjami? :) cieszę się, że Malwinka Ci tak ładnie nocki zaczęła przesypiać... to daje mi nadzieję, że i u nas kiedyś będzie lepiej! do urodzinek 6 dni, wytrzymam!
Doris właśnie co Ciebie tak mało ostatnio? wracaj do nas! jak się czuje Twoja mama?
Zołzik na pewno będzie dobrze, komu jak komu, ale siostrze można zaufać :) no i życzę powodzenia, może spróbuj przymknąć oko na pare spraw i się nie denerwować na K, to poprawi ogólną atmosferę, więc K się poprawi i nie będziesz się miała na co denerwować :) :) :) ot wymyśliłam :p ale wiem o czym mówisz, u nas podobnie niestety, a ja już nie mam siły odpuszczać i dosłownie wszystko mnie wyprowadza z równowagi! trzymam kciuki za bezspięciowy weekend!
Aestima pakujesz walizki? ;)
a ja włosicha pofarbowałam, u teściów odwiedziny odklepałam, o dziwo wkurzali mnie średnio raz na 10 minut, a to nieźle, bo zazwyczaj wytrzymują max 3 do 5 ;) i muszę się brać do wymyślania jakiegoś planu i testu do pracy,a chce mi się masakrycznie!

kasia, do pakowania walizek jeszcze długo... pracę mam od września, Michał nie ma żadnej i tu nawet jeszcze wypowiedzenia nie złożył a musi minimum m-c przed odjazdem, więc... żyjemy w zawieszeniu...

reklama
i już mi słabo jak pomyślę, że muszę zostawić moje dziecko na 7 h... w obce ręce oddać... Codziennie chce mi się płakać z tego powodu:(

Do góry