reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Zo, ta, chcialabyś- mogłabyś sobie te zielone lidki kupić:-D:rofl2:
Trasia, ja dziś cały dzień o Was myślę i nawet o 9 do Michała do pracy zadzwoniłam z newsem:tak::-) Powiedział " ale jaja!", więc może faktycznie chłopak będzie???:-D

:-D :-D :-D ha ha ha, nooo ;-) Śmiech smiechem, ale ostatnio coraz częściej miewam chwile, kiedy myślę o bobasku - tylko jest tyle "przeciw", że chwilowo pozostanie to w sferze wirtualnej ;-)

Ja też powiedziałam K., a on: "Ale super! Tylko wcześnie trochę..." Ja mu na to, że Trasia się cieszy, bo chciała, a on, że jak tak, to on też się cieszy :-D

reklama
Aestima, tak, zarzekałam się i nadal, jak myślę o ciąży, to mam dreszcz na plecach... Ale dziecko baaardzo chcę drugie! Tylko im dalej od porodu, tym częściej myślę, że może dałabym radę znieść te 9 miesięcy ;-) Ale obstajemy przy swoim planie - niedługo mamy zamiar odwiedzić kilka ośrodków adopcyjnych w celu zorientowania się, jakie mamy szanse na adopcję :-) I to mnie nakręca baaardzo pozytywnie :-)

Się dzieje.... :szok: Już napisałam do Traschki smsa :-D Dubeltówka86 - a może Ty też ? :-p
Myślę, że wszystko będzie dobrze, tylko Traschka - zdecydowanie musisz tryb życia zmienić :tak:
Wogóle dziś dzień dobrych wiadomości - moja koleżanka wie,że będzie miała córkę którą bardzo chciała - a wszystko wskazywało na chłopaka,łącznie ze snami o wielkim ... wiadomo co :sorry: - na usg.
Aestima - mieszkanko fajne - i ta antresola ;-) - tylko te pokoje przechodnie - o ile dobrze zauważyłam są mało praktyczne :-(
Ja - Zołza - ambitnie, ale nie na moją konstrukcję psychiczną.

Ostatnia edycja:
forever, dziecko małe, więc przechodni pokój to nawet plus a potem i tak spadamy do większego lub do zg:-)

Forever, nie wiem, czy ambitnie - to nasze marzenie :-) A najpiękniejsze jest to, że każde z nas myślało o tym, zanim się poznaliśmy :-) No ale pisałam już o tym niejednokrotnie...

Co do mieszkanka, które wrzuciła Aestima, miałam pisać to samo. Ale jeśli to ma być na 2 lata, to da się przeżyć ;-)

Mnie podjarał, fakt, ze to kamienica w sercu miasta- klimat bez porównania jeżeli chodzi o blok. a przechodnie pokoje- urok bydgoszczy- na 5 mieszkani, które rozważamy- 3 mają przechodnie, ale mi to nie przeszkadza a gdybyśmy mieli dłużej pomieszkać, to Michał już coś mi przebuduje- może nie w bloku, ale kamienica ma możliwości :)

Aestima - co do klimatu masz rację no i Ślubnego z kwalifikacjami do zmian :tak: jak się zdecydujecie napewno wpadniemy zobaczyć ;-)A co do roczków - zaproszenie na pierwszy weekend czerwca nieustająco aktualne :tak:

reklama
dubeltówka daj koniecznie znać, co powiedział lekarz odnośnie Emilki, oj bidne jesteście wszystkie trzy, Asia dokazuje, nie chce spać (nawet jak ją na spacer weźmiesz?), Emilka znowu w nocy spać Ci daje bo coś choruje, oj kochana to absolutnie się nie dziwię, że jesteś przemęczona, słabo Ci i automatycznie spadek formy, gorsze samopoczucie, mniej cierpliwości itd ściskam na odległość
aestima fajne to mieszkanko, i jak na 2lata to faktycznie pokoje przechodnie ujdą, bo na dłuższą metę to bym nie chciała, a kamienica bez dwóch zdań ma swój urok, powodzenia z kupnem:-)
zołzik a wstępnie wiesz jakie wymagania trzeba spełnić odnośnie adopcji?

ja też ostanio miewam mysli a może drugie dziecko, ale rozsądek na razie zwycięża...

Do góry