reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
Tak czytam sobie i nagle w krzyk - Alessandrus bedzie nowy bejbus!, a on w smiech :-):-):-)
Trasia gratulacje!!!
Slubny wlasnie pojechal z mloda do lekarza, cala noc wymiotowala i gardlo ja boli :no:

ciekawe kto drugi zaciąży :D :tak::-D

ja tak bym chciała ale wiem ze nie dam rady z dwójka poki co.. za smarkata jestem jeszcze,, :sorry:

dzień dobry kobitki!

nie udało mi się wczoraj nadrobić :/

a tak na bieżąco to Trasiaaaaaaaaaa!!! trzymam kciuki, gratulacje zostawię na później, dawaj od razu znać po wizycie... no i zapisuj się do grudniówek, ale to i tak będzie nasz czerwcowy kolejny bobasek :) a jeszcze wczoraj myślałam, że nasze maluchy zaraz kończą roczek, a u nas jeszcze żadna nie zaciążyła ;) ło matko, aż się popłakałam, bardzo się cieszę!! i wiesz co? dietą i winkiem się nie przejmuj, dieta zdrowa, sama to podkreślałaś wiele razy!!! leć po kwas foliowy i wiesz com? ze wszystkim sobie świetnie poradzicie :) :) :) jejkuuuu aż mi się chce kolejnego dziecka! patrz bo uruchomisz lawinę :p ściskam mooooooocno!

dubeltówka trzymaj się kochana, dasz radę :) i koniecznie zrób morfologię, mi też się tak zdarza i wyszło, że organizm po ciąży długo dochodzi do siebie i mam kiepskie wyniki, głównie anemia.. i powiem Ci, że ja jak fizycznie źle się czuję to też psychicznie od razu siadam, wydaje mi się, że z niczym nie daje rady i jestem beznadziejna :/ także na pewno będzie lepiej, a do psychologa oczywiście się wybierz tak czy inaczej! ściskam!

Trasiulku kochany, wielkie gratulacje!!!! :-D :* I nic się nie przejmuj - ja na samym początku ciąży trochę się upiłam wódką, a w wieczór robienia testu piłam piwo i paliłam papierosy - i młody zdrów, tylko alergik. Więc na pewno będzie dobrze! :-) A mi się dziś w nocy śniło, że urodziłam - i pytam lekarza: Córeczka? A on: Taa, jasne... - i pokazuje mi małego siusiaka ;-) Teraz se myślę, że to proroczy sen był, tylko nie o mnie ;-)

Jejeku dziewczyny ja od jakiegos czasu mam taką fazę na małe dzieci że nie mogę przestac myśleć. Na razie jjdnak po prostu nie możemy miec drugiego bobasa: kasa, praca, ja po cc, no nijak nie damy rady ale trasiowa wiadomość jeszcze bardziej mnie nakręciła :tak:

Madzioolka nie tylko Ciebie :-p fajnie by było...
Dubeltówka doskonale Cię rozumiem, bo z Tymkiem też nie da się czasem wytrzymać. Na szczęście śpi przez dzień i mogę wtedy odpocząć, ale czasami jest naprawdę ciężko, a ja sama w domu. Dlatego teraz jak Sz.pojechał jadę do teściowej, bo chyba bym tu sama zwariowała... Ale psycholog, to dobre rozwiązanie :-) Sama się nad nim zastanawiam. Trzymam kciuki za Ciebie i przesyłam trochę spokoju:-)

reklama
Zo, ta, chcialabyś- mogłabyś sobie te zielone lidki kupić:-D:rofl2:
Trasia, ja dziś cały dzień o Was myślę i nawet o 9 do Michała do pracy zadzwoniłam z newsem:tak::-) Powiedział " ale jaja!", więc może faktycznie chłopak będzie???:-D

Do góry