reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

mrsmoon, Miesio ma dwie dolne 1 ale dziś zauważyłam, że przebija się lewa.. dwójka:-D:-D:-D Jest nieznośny:no: A ząbkowanie ma po mnie- ja też pózno i w kolejności 2,3, 4 i dopiero górne 1:-)

reklama
Witajcie ponownie :-)
Wlasnie wróciłam z miasta i czekam na info o Trasi :-).
Widzę, że tutaj dzis ruch większy -pewnie związany ze stanem naszej Trasi :-)
Saffi...proszę pisać a nie tylko podczytywać :-)
Moon...które ząbki ma Maja? Julia ma 4 zęby na dole i 1 na górze i też w takiej dziwnej kolejności wychodziły: prawa dolna jedynka, lewa dolna jedynka, prawa dolna dwójka, prawa górna jedynka i dziś lewa dolna dwójka. Ale to jeszcze nic, bo meojej Dominice najpierw urosły dwie gorne dwójki a potem jedynki. Mał wampirek
Zołza, Aestima, Martadelka, Anapi, Dubeltówka, Marta, Kati, Forever, Ironia, Madzioolka, Asinka...witajcie :-)

hej Kobietki pamiętacie mnie jeszcze ?

Co to za wiadomość Trasia w ciąży????? ale się cieszę....

U mnie sajgon ja do pracy a popołudniami trzeba zjmować się Malwiną ...zaczęła chodzic więc wiecie oczy i w d......nie nadrobię Was a bardzo bym chciała i bardzo za Wami tęsknię...w week się poprawię...całuski bo pędzę na Mistrzostwa Śląska pokibicować synusiowi...ma już złoto i brąz....

Kurczę, siedzę jak na szpilkach i co chwila odświeżam stronkę, żeby zobaczyć, czy aby nie ma wieści od Trasi! :-)

My sprzątamy po powrocie. Fatalnie się czujemy, ale jednak trzeba się wziąć za robotę, bo samo się nie ogarnie. Już jest całkiem nieźle. A nasze dziecko jest cudowne - posadziliśmy go w kojcu i grzeczniutko się bawił, dopóki nie skończyliśmy najgorszej roboty. Teraz jeszcze trzeba parę rzeczy poukładać, pościerać kurze itp. Ale już z górki. Żeby jeszcze tylko tak wszystko nie bolało, byłoby łatwiej... :-p

ale podekscytowanie ogólne:-D
Doris Maja nie ma zębów, ta dwójka górna lewa będzie pierwsza, więc też będzie jak wampirek:-D

kochane byłam u lekarza, ale póki co niewiele wiadomo. Podejrzewa jedną małą plamkę, że może być zarodkiem ale za wcześnie żeby ją zobaczyć. TO oznacza, że to ciąża znmacznie młodsza niż podejrzewalam, jednak rąbnęłam się o miesiąc :-D Badanie ginekologiczne może potwierdzać ciążę, narządy powiększone i rozpulchnione, gin podejrzewa 4 tydzień. Ale umówiłam się na wizytę za dwa tygodnie i wtedy będzie coś więcej wiadomo. Dziś psozłam po wizycie oznaczyć HCG, we wtorek zrobię powtorkę i może to mi coś powie. Jeśli wszystko jest dobrze, to termin na koniec stycznia. Tak bym chciała wiedzieć coś więcej... trzymajcie proszę dalej kciuki!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry