dzień dobry!
ironia gratuluję owocnego ząbkowania, szybko poszło
asinka i dla Tymusia gratulacje
i jak tam? balety udane?
forever, no to szkoda, że tak wyszło z opiekunką :/ a nie chcesz szukać kogoś innego? czy czekasz na wieści ze żłobka?
martadelka ciekawe jak tam u Was chrzciny? na pewno się dobrze bawicie i objadacie
czekamy na relacje!
kati no to mieliście uroczą sobotę :/ w ogóle tego grzyba nie było wcześniej widać? my właśnie jesteśmy w trakcie remontu/budowy domu i takie rzeczy mnie po prostu przerażają, że teraz coś nam umknie a potem będziemy np latami walczyć z grzybem :/
Doris widziałam na fb, że już jesteście w domku, strasznie się cieszę
Aestima no to trzymam kciuki za Twój pomysł... a co do decyzji o kredycie to łatwa nie jest, ale potem jakoś to zlatuje, tylko w Waszym przypadku pytanie 'gdzie' jest bardzo istotne
Madzioolka miłego babskiego dnia
ja już straciłam nadzieję na jakieś normalne nocki, u nas 90% średnich i mocno kiepskich, a dziś młody np wytrzymał u siebie w łóżeczku do rana, pierwszy raz od chyba 2 miesięcy, no i w pełni Cię rozumiem, ja też robię wszystko, żeby jak najszybciej znów zasnąć
podobno po roczku z nockami jest lepiej <wielka złudna nadzieja>
Trasia a jak tam Wasza randka?
a ja dziś pierwszy raz w życiu zrobiłam tort!!! właśnie się chłodzi w lodówce, tylko nie mam ochoty go jeść, tak się napróbowałam kremów ;( tak sobie wymyśliłam, że mam miesiąc do urodzin Kubika, więc przez miesiąc będę trenować... i wszyscy w domu pewnie będą mieć szczerze dość!
uwielbiam tę stronkę:
Tort brzoskwiniowy