Martadelka - jak imprezka ? No faktycznie Ci się nie poszczęściło jeśli chodzi o kreację dla Emilki - mi się za to nieoczekiwanie udało mimo chrzcin pod koniec września
Doris : - ) - zdrowiejcie, ale "prezent" dostaliście
Kati83 - jak komunia ? skąd ten grzyb ?
Aestima - ponownie naj dla Miesia oczywiście
, a żłobkowo - no cóż w zg pewnie się wszyscy znają i przybytek ze złymi opiniami nie będzie miał klienteli a w Wawie matki robią wszystko aby znaleźć opiekę dla maluchów za cenę niższą od tego co sobie opiekunka życzy - ok. 2 tys. min. jak nie więcej a prywatny żłobek i tak kosztuje ponad 1 tys. złotych - samorządowy wychodzi mi, że ok. 500 zł. Może w mniejszych miastach nie ma aż takich dysproporcji.
No i z tym chorowaniem to masz rację.
A Twoja wersja - b. ambitny plan, naprawdę.
Kasiawilde - zdecydowanie nie chcę szukać nikogo nowego choć stan nogi mojej Mamy się nie poprawia
Z powodów jak dziewczyny pisały. Szczerze mówiąc mam teraz większy problem z domem na głowie bo moja Pani od sprzątania to ledwie dotyka problemu.
Jak smakował tort ?
Ironia i
Asinka85 - fajnie żeście się spotkały, ja zaprosiłam dziewczyny z wawski spotkań na babskie imieniny ale niestety liczę w tym momencie jedynie na obecność
Ja - Zołzy z całej ekipy o ile Edi wydobrzeje :-(
A my dziś za miastę ale w domu bo gdy chciałyśmy wyjść to padało za to na odjezdnym piękne słońce wyszło.
Młoda zaczęła dziś stawiać pierwsze kroki przy meblach. Mam problem z butami - 18 za duże a 17 byłyby za małe.
Szukuje mi się wczesna pobudka bo muszę coś napisać a dziś już mi intelekt nie pracuje