reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
Martadelka - jak imprezka ? No faktycznie Ci się nie poszczęściło jeśli chodzi o kreację dla Emilki - mi się za to nieoczekiwanie udało mimo chrzcin pod koniec września :happy:
Doris : - ) - zdrowiejcie, ale "prezent" dostaliście :szok:
Kati83 - jak komunia ? skąd ten grzyb ?
Aestima - ponownie naj dla Miesia oczywiście :-p, a żłobkowo - no cóż w zg pewnie się wszyscy znają i przybytek ze złymi opiniami nie będzie miał klienteli a w Wawie matki robią wszystko aby znaleźć opiekę dla maluchów za cenę niższą od tego co sobie opiekunka życzy - ok. 2 tys. min. jak nie więcej a prywatny żłobek i tak kosztuje ponad 1 tys. złotych - samorządowy wychodzi mi, że ok. 500 zł. Może w mniejszych miastach nie ma aż takich dysproporcji. :eek: No i z tym chorowaniem to masz rację.:-p A Twoja wersja - b. ambitny plan, naprawdę. :tak:
Kasiawilde - zdecydowanie nie chcę szukać nikogo nowego choć stan nogi mojej Mamy się nie poprawia :baffled::wściekła/y: Z powodów jak dziewczyny pisały. Szczerze mówiąc mam teraz większy problem z domem na głowie bo moja Pani od sprzątania to ledwie dotyka problemu. :crazy: Jak smakował tort ?
Ironia i Asinka85 - fajnie żeście się spotkały, ja zaprosiłam dziewczyny z wawski spotkań na babskie imieniny ale niestety liczę w tym momencie jedynie na obecność Ja - Zołzy z całej ekipy o ile Edi wydobrzeje :-(
A my dziś za miastę ale w domu bo gdy chciałyśmy wyjść to padało za to na odjezdnym piękne słońce wyszło. :szok: Młoda zaczęła dziś stawiać pierwsze kroki przy meblach. Mam problem z butami - 18 za duże a 17 byłyby za małe. :baffled:
Szukuje mi się wczesna pobudka bo muszę coś napisać a dziś już mi intelekt nie pracuje :sorry:

STO LAT dla MIESIA - wczoraj pisałam tylko na fb :) jejku pamiętam jak rodziłaś jakie to były emocje :-):tak: a to już rok :szok:

Hej kochane, wczoraj po 22 zajechałam do domu...i padłam. Dziś Maja obudziła mnie po 6, więc szczególnie wyspana nie jestem...A ma od dziś tacierzyński, więc pewnie będę tutaj rzadko gościem przez najbliższe 2 tyg:zawstydzona/y:trzeba się nacieszyć jego obecnością!
forever strasznie mi szkoda, że nie będę mogła przyjechać - komunia chrześniaka, na którą uwierz mi - nie chce mi się jechać....
no i tyle zdążyłam napisać, bo już Maja na mnie wisi...
Miłego dnia!

heja ja juz siadlam do pracy ;-)

wczoraj super sie bawilismy ... Tymuś jest taki rozgadany ze aż szok !! i taki śmieszek :-D:tak: bylismy wczoraj w restauracji i młody dostal swoj pierwszy bardziej dorosły posiłek ;-) podjadł sobie troszke kopytek ze szpinakiem i gotowanego kurczaka z curry :) a my ..hmm... dietetyczną (naprawde!) :-D pizze

Hejka :)

Dziś wchodząc do pracy myślałam że padnę - wchodzimy do bodynku a tu wita nas odstawiona panienka co wygląda jak ta Dominika wodzianka co u Wojewódzkiego chodzi i wodę podaje, ubrana w koszulke z logo firmy i torebką z logo i rozdaje pracownikom ciasteczka z wróżbą i znaczki do wpięcia w klapy marynarek - no mało nie padłam :-) firma zmieniła logo wydając na to kupe kasy i teraz już wiadomo dlaczego są redukcje zatrudneinia.... ja w dalszym ciągu nei mam potirdzenia oficjalnego czy będę pracować w nowej strukturze, mają powiedzieć do końca maja....

Ironia, Asinka zazdroszczę spotkania :)

mrsmoon, kati cześć :)

Miłego dnia :)

reklama
Heja :-)
Oj dłuuugi dzień wczoraj był... Z Krakowa wróciliśmy do domu o 19, ale fajnie było. Spotkanie z Ironią, Michałem i Beniem było rewelacyjne :-) Pomijając tą "dietetyczną" pizzę :-p;-) Beniu taki poważny i boski. Tymek polubił kolegę. A wieczór skończyliśmy na Bielskich Juwenaliach, bo grał Lady Pank. Fajnie było. Tymek po 19 dostał kaszkę, a po przyjeździe jeszcze mleko i zasnął o 22. A dzisiaj pobudka o 8.

Do góry