Aestima
Fanka BB :)
mrsmoon, znów w tym komisie byłam i ja to mam szczęście- babka po swojej córci włąsnie masę markowych rzeczy przyniosła- oryginalna cena tych rybek to 100zł- na op była cena A stan idealny. Jako, że wydałam wszystko na zakupy, to wybłagałam babkę żeby mi zostawiła te 2 rzeczy i wysłałam M.) hustawka drewniana i nawet takie drewniane zabaweczki ( grzechotki, kulki do przesuwania) ma doczepione a rybki bomba, bo to takie duże rybki- układają się jak puzle i drewnianą wędką się łowi. spora zabawka, więc łatwa i babka mówiła, że jej córeczka rozpykała je około roczku. Zobaczymy
A jakie kurteczki przyniosła Jedna zielona z paddingtonem- boska i taka zielona z bluzą wczepianą. Walkę wew. stoczyłam , ale my już mamy ok 8 kurteczek! A jakie w truskawki i inne wzorki dziewczęce miała -cudo!!
A jakie kurteczki przyniosła Jedna zielona z paddingtonem- boska i taka zielona z bluzą wczepianą. Walkę wew. stoczyłam , ale my już mamy ok 8 kurteczek! A jakie w truskawki i inne wzorki dziewczęce miała -cudo!!