reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

mrsmoon, znów w tym komisie byłam i ja to mam szczęście- babka po swojej córci włąsnie masę markowych rzeczy przyniosła- oryginalna cena tych rybek to 100zł- na op była cena:szok: A stan idealny. Jako, że wydałam wszystko na zakupy, to wybłagałam babkę żeby mi zostawiła te 2 rzeczy i wysłałam M.:)) hustawka drewniana i nawet takie drewniane zabaweczki ( grzechotki, kulki do przesuwania) ma doczepione a rybki bomba, bo to takie duże rybki- układają się jak puzle i drewnianą wędką się łowi. spora zabawka, więc łatwa i babka mówiła, że jej córeczka rozpykała je około roczku. Zobaczymy:)
A jakie kurteczki przyniosła:szok: Jedna zielona z paddingtonem- boska i taka zielona z bluzą wczepianą. Walkę wew. stoczyłam , ale my już mamy ok 8 kurteczek! A jakie w truskawki i inne wzorki dziewczęce miała -cudo!!

reklama
ja też raz przez ch napisałam;-)
to super Ci się udało! ja na majówkach kiedyś te rybki podejrzałam:zawstydzona/y:a huśtawkę chcę po Izabelinie kupić, bo Mai strasznie się podobało, na all poszukam, ale to w nast m-cu, bo A mnie udusi;-)

My mamy domową huśtwkę i tak sobie :baffled: - u Andariel się Młodej podobała.
A o jakich rybkach piszecie ?
Wyjazd - trochę jestem przerażona, bo klamotów cała masa będzie :shocked2: Odnośnie planu wyjazdu to my raczej niestacjonarni - auto bierzemy i przed siebie, m.in. 4 dni, nawet nawigację pożyczyłam na tą okazję. :tak: O tym hotelu są mocno mieszane opinie, więc tym bardziej nie nastawiam się aby tam gnić :no: Młoda zresztą jest za mała na wszelakie atrakcje, do podgrzewanego basenu tylko Jej nóżki wsadzę. Na razie zamówienie taksówki z fotelikiem stanowi problem :wściekła/y:
Za rok może Cypr, a dłuższa wycieczka za 4 lata jak dobrze pójdzie - Kanada i Meksyk.

pogoda cudna!!! Marysia wstala o 5 i pierwsza drzemka byla bardzo znikoma, jakies pol godzinki. Potem walczyla dlugo z niewyspania i teraz spi drugi raz. Ale u nas prawie wakacje - oboje w domu z Marcinem na raz zdarza sie niezwykle rzadko! Jak mala wstanie pojedziemy na dlugi spacer polaczony z wizyta w restauracji. Mam andzieje, ze Marysia zajmie sie fontanna a my zjemy w spokoju.

forever - cholernie ci zazdroszcze :-D my, gdyby nie ewidentny brak funduczy, na pewno pojechalibysmy w tym roku do Turcji, mamy tam nasz ulubiony kamralny hotel. Cudowne miejsce...

trasia Marysia na pewno zajmie się fontanną:tak:Maja ostatnio odkryła słuchawkę prysznicową i nic poza słuchawką dla niej nie istnieje:-DAle Ci zazdroszczę, A w robocie gnije...Maja śpi - zasnęła w łózeczku - pogłaskałam ją po główce i rączce, pośpiewałam i po 10 min spała. Ale najpierw buszowała w nim 40min

29 stopni u nas...Maja pewnie zaraz się obudzi, zje ziemniaczki ze szpinakiem, pobawimy się w domku, a za 2-3h wyjdziemy na spacer. Strasznie gorąco jest - wieszałam pranie przed chwilą i pot mam na czole...

Mrsmoon - faktycznie duchota nieziemska :baffled:
Traschka - ja "zaliczyłam" Turcję w pigułce będąc na Rodos:-p Jakoś mnie to miejsce nie pociąga nie mówiąc o Egipcie czy Tunezji - tam nie można wypożyczyć auta/motocykla i jechać przed siebie, a ja nie umiem inaczej. :-D
My w miarę ogarnięci jeśli chodzi o pakowanie - parę rzeczy jeszcze do dołożenia do naszego bagażu plus całkiem pokaźna kupka do dopakowania Babci nr 2. Razem możemy mieć 45 kg bagażu, mam nadzieję, że się w tym zmieścimy ale jak się tacha pieluchy na cały wyjazd, jedzenie, soku z Rossmana licząc jeden dziennie - zamierzam rozcieńczać, poduszeczkę, zabawki, czajnik, żelazko to się robi dużo i ciężko :-(

reklama
Witam serdecznie i zwracam się z pytaniem? Jak ubieracie teraz w taki upał dzieciaczki na spacer? Bo już zgłupiałam przez tą pogodę. Niby wiosna a upały jak w środku lata.

Do góry