reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

zo, ja się nie śmieję, mam tak samo- ostatnio wyjechał od moich r. w nd wieczorem a wrócił do nas w czwartek i myślałam, że oszaleję z tęsknoty! nie cierpięrozstań, a muszę je zsnosić, bo nie będę fundować dziecku 5 h drogi tam, by za chwilę wracać... także po roczku, który wyprawiamy tam 19- tego- zostajemy jeszcze tydzień- 5 dni bez M.!!:-(

reklama
Aestima, no to widzę, że mnie rozumiesz... Nie wiem, jak ja wytrzymam... :eek:

Lecę się ogarniać, bo w południe wyjeżdżamy na ślub koleżanki - prawie 90km.

zo- będzie ciężko...
mrsmoon- ten lekarz mówił, że mamy spodziewać się wys. gorączki i, że to b. dobry zwiastun. Ze groźna u takich maluchów jest dopiero taka gorączka, że kończy się skala na termometrze:szok:
idę na zakupy- póki Miesio śpi.

Aestima, zołza ja też Was rozumiem, nie lubię zostawać bez A...
Karolka nie wiem co to, ale koleżanki córka jak jej kły szły to właśnie wys. temp. miala i przez ręce się przelewała. Zapomniałam Wam pokazać dziąsełka Mai na zlocie, może jak zołza nas odwiedzi to nie zapomnę. A zaczynanie diety przy chorobie to bardzo zły pomysł, Michał ma rację:tak:

mrsmoon, ja chora a on akurat taką gorączkę przez zęby?? myślę, że też chory no i gardło miał czerwone- lek. mówił, że typowy wygląd jak przy wirusowym zapal. gardła. poza tym od zębów tyle jej by nie miał.. I przez ręce się nie przelewa- normalny, wesoły:tak:

Aestima - współczuję :-( Duuużo zdrowia.:tak:
A co do tęsknoty Dziewczyny to ja chyba zaczęłam siedząc w wannie za "sprzedaną" Młodą....:eek:
Ja - Zołza - współczuję, że tak K. wyszło z robotą - ja sobie wszystko uprzednio dogadłam, więc nawet nie muszę wolnego na żądanie brać na wyjazd.
Zrobiłam sobie listę rzeczy do zrobienia dziś w związku z wyjazdem i nie tylko i trochę sporo tego jest więc czas do roboty :tak: A chciałam jeszcze na rower wyjść choć na chwilę.... Może wieczorem, bo szczerze mówiąc w ten skwar to mi się po prostu nie chce....:eek:

forever oj zazdroszczę Ci tego wyjazdu, chociaż zawsze w naszych rozważaniach odpadała - krążą opinie, że głośnia, dużo balujących Niemców, a my średnio takie klimaty lubimy...Ale poczekam na Twoją opinię:tak:Moim marzeniem są Karaiby, ale chyba teleportować bym się musiała, bo kilkunastu godzin w samolotach nerwowo nie wytrzymam...Więc pozostaje nam dalsze zwiedzanie Kanarów, jeszcze ponad połowa wysp nam została;-)Za rok pewnie się wybierzemy

Położyłam Maję do łóżeczka żeby sama zasnęła ale siedzi i bawi się kłapouchem
Aestima jak Mieszko?

tak se, podaję leki i temp chwilowo nie mierzę, bo oszalejemy. M poszedł mu kupić drewniane rybki do łowienia na magnesik i huśtawkę na balkon:) Może zainstalujemy mu w domciu póki chory, żeby go jakoś rozweselić, idę gotować mu obadek:)

reklama
to dobrze, że humor dopisuje, znaczy - nie czuje się najgorzej:tak:
a gdzie rybki i huśtawkę kupujecie? wrzucisz linka? też myślałam i o rybkach i o huśtawce:tak:

Do góry