reklama
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
od 7 maja idę do pracy, niania załatwiona na maj a od czerwca Tymcio do żłobka :-) jednak się udało
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
Oglądam "Rozmowy w toku" i rżę ze śmiechu
buhahah ja też
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Mamusia GRATULACJE!!!!!
Aestima
Fanka BB :)
no właśnie, czy któreś dziecko z naszych się bawi w ogóle zabawkami???
Bo z moją chrześnicą jak była mała było tak ,ze trzeba było ją na kocu posadzić, dobrze obłożyć zabawkami ( żeby z każdej strony coś leżało) i ona siedziała i te zabawki przekładała, manipulowała nimi. Jak ją ciocia dobrze obłożyła tym wszystkim, to godzinka co najmniej z głowy. Z Miesiem to niedopomyślenia Co najwyżej na kilkanaście mniut zajmie się w kuchni czy łazience, ale wtedy trzeba go pilnować...
Bo z moją chrześnicą jak była mała było tak ,ze trzeba było ją na kocu posadzić, dobrze obłożyć zabawkami ( żeby z każdej strony coś leżało) i ona siedziała i te zabawki przekładała, manipulowała nimi. Jak ją ciocia dobrze obłożyła tym wszystkim, to godzinka co najmniej z głowy. Z Miesiem to niedopomyślenia Co najwyżej na kilkanaście mniut zajmie się w kuchni czy łazience, ale wtedy trzeba go pilnować...
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Aestima Maja się bawi ale też króciutko, zabawa polega na jedzeniu zabawki zazwyczaj i jak już wyliże ją z każdej strony to koniec zabawy lubi za to ganiać za butelką po wodzie mineralnej, a już dać Jej dwie - jedną pustą drugą pełną to już wogóle szał :-)
reklama