reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Zrobiłam daszek na balkonie z narzuty, ale jest chyba za ciepło mimo cienia...poczekam z godzinę-dwie i dopiero będziemy się balkonować. Dziś Maja w bodziaku z długim i w leginsach. Posmarowałam ją mustelą - mazista dość jest i zostawia smugi. Ale może to specyfika kremów z dużym filtrem?

reklama
a mustela jaki ma filtr?
ja kupiłam Nivea faktor 30, wcześniej używałam Linomag, ale jak pisałam wcześniej kiepski do rozsmarowania (smugi)

Posmarowałam ją mustelą - mazista dość jest i zostawia smugi. Ale może to specyfika kremów z dużym filtrem?

Chyba raczej tak... My mamy ziajkę 30 i może nie smugi, ale pozostawia taka biało-bladą powłokę ;-) zanim się wchłonie. Właśnie posmarowałam Ediśka, zaraz dostanie szpinak i idziemy stąd :-D

no właśnie bardziej taką białą warstewkę bo gęsty nie jest szczególnie, śniada Maja wygląda strasznie zaraz po posmarowaniu...
zolza oj Ty zrobisz babkę z wiśniami na nasze spotkanie!!!

Aestima zdrowiejcie! A plan z rozbita butelka brzmi niezle :)

My wczoraj tylko na chwile na balkonie bylismy, bo strasznie brudno. Musze umyc, bo remontowali droge w zeszlym tygodniu i strasznie sie napylilo. Marysia wrocila z balkonu czarna:) Ale strasznie sie jej podobalo. Teraz trzeba zebrac pieniazki na jego remont, bo odpada farba ze scian i Marysia bardzo chcialaby ja zedrzec i zjesc :baffled:

heh, nawet nie mam kiedy do przychodni iść- michał pbędzie o 19 ,przychodnia do 18- pozostaje mi brać teraz lek z Miesiem i iść na żebry o receptę w pon.

Aestima może wyzdrowieje do poniedziałku, ładna pogoda nie ucieknie tak szybko, lepiej te 3 dni posiedzieć i później wyjść...tulam:* a plan rzeczywiście przebiegły:-D

reklama
nie mogę, tak źle się czuję a jesteśmy sami do 19... Michał kazał mi wziąć ten lek, powiedział , że załatwi receptę w pon. To wzięłam... Chyba jak pokaże, że mamy pustą butelkę a musimy 10 dni to dawać Mieszkowi, to na bank nam przepiszą??
Mrsmoon, jak ta pogoda w pon się skończy, to szlag mnie trafi!! Przynajmniej kółka na patyk nauczy się nadziewać to moje biedne dziecko. Z nudów...

Do góry