reklama
Mrsmoon, oj, przy dziecku trzeba sobie wrzucić na luz, jeśli chodzi o takie rzeczy... Ale ja już dzisiaj z tym luzem trochę przegięłam... Pozwoliłam Edgarowi bawić się wszystkim, co bezpieczne i mam teraz porozwalane po mieszkaniu skarpetki, materiały, ręcznik papierowy, puzzle, nie mówiąc o zabawkach ;-) Odpoczniemy po obiedzie i trochę ogarniemy ;-)
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
dziewczyny, pomożcie - szukam i szukam i za cholerę nie mogę znaleźć...a szukam lampy do kuchni z abażurem w kształce ściętej kopuły kuli(mniej niż połowa kopuły) ale przezroczystym, z takiego tworzywa przezroczystego znaczy
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Mrsmoon - żywnościowo to my powoli i ostrożnie, ale to z mojego lenistwa aby później nie zgadywać co nie przypasiło. Tylko gdy byłyśmy u Andariel Młoda została poczestowana zupką Leo i były ze 3 nowe rzeczy na raz. Czasem to się po prostu nie da inaczej.
Co do lampy to wiem o jaką Ci chodzi, widze ją oczami wyobraźni Ikea ? Jest taka firma Massive - belgijska chyba - może mieć coś w tym stylu. O i sklep Koma w Domotece teraz - kiedyś w Klifie, parę groszy u nich zostawiłam przy urządzaniu mieszkania - zobacz najpierw w internecie jaką mają ofertę a może maila napisz czego szukasz. Ja tez widzę oczami wyobraźni pewną lampe do salonu ale na żywca za Boga nie widziałam takiej.
Słuchajcie, wreszcie PITa zrobiła - ja zawsze wszystko na ostatnią chwilę - i.... 3 razy liczyłam czy się nie pomyliłam. Za taki bonus warto być samotną matką - tak czy inaczej wesele bym za to urządziła jakby co, ale postanowiłam już drzewiej całą sumę odłożyć dla Młodej. W razie czego na wieksze autko dla nas bedzie za 3 lata
Co do lampy to wiem o jaką Ci chodzi, widze ją oczami wyobraźni Ikea ? Jest taka firma Massive - belgijska chyba - może mieć coś w tym stylu. O i sklep Koma w Domotece teraz - kiedyś w Klifie, parę groszy u nich zostawiłam przy urządzaniu mieszkania - zobacz najpierw w internecie jaką mają ofertę a może maila napisz czego szukasz. Ja tez widzę oczami wyobraźni pewną lampe do salonu ale na żywca za Boga nie widziałam takiej.
Słuchajcie, wreszcie PITa zrobiła - ja zawsze wszystko na ostatnią chwilę - i.... 3 razy liczyłam czy się nie pomyliłam. Za taki bonus warto być samotną matką - tak czy inaczej wesele bym za to urządziła jakby co, ale postanowiłam już drzewiej całą sumę odłożyć dla Młodej. W razie czego na wieksze autko dla nas bedzie za 3 lata
reklama
Aestima za 8 m-cy możecie soboe odliczyć, bo Mieszko z maja. Nieco ponad 90zł za każdy m-c, trzeba pit-O wypełnić, zaraz Ci broszurkę znajdę
http://www.mf.gov.pl/_files_/podatki/broszury_informacyjne/ulotka-ulga_na_dzieci_2012.pdf
i za internet odliczcie
http://www.mf.gov.pl/_files_/podatki/broszury_informacyjne/ulotka-ulga_na_dzieci_2012.pdf
i za internet odliczcie