reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

ale mam zamówienie od T jak będe wracać do domu - kupic w Lidlu piwo, Carlsberg jest za 2,22zł za butelke 0,6l, mam mu kupic 2 skrzynki :-):-):-) ale sie będą na mnie ludzie patrzeć :-D dobrze że sama będę a nie z wózkiem bo wtedy to już bym ogólnoświatowe zgorszenie wywołała chyab :-D

Mrsmoon nie wiem jak jest w słiczkach hippa, bo Ty chyba głównie takie Mai dajesz, ale w innych co drugie danie ma w składzie pomidory...

reklama
w hippach tak nie ma, pomidory są zazwyczaj w nazwie dania, a dodatkowo czytam skład i bez jej daję, ale skoro tak dobrze je moje własne wytwory, to słoiki będą okazyjnie

Mrsmoon - a Młoda już ciuma pomidory od dłuższego czasu - w ilościach niezbyt dużych - i jak na razie bez sensacji, zresztą wszystko bez sensacji....:tak:Madzioolka - no ale rozumie, że autem jedziesz.... :happy2:Faktycznie dobra cena. Czyżby T. już się rozgrzewał na mecze ? :-p

zołzik Ciebie już chwaliłam za gotowanie, więc się nie będę powtarzać;-)
a dajesz zaraz po zupie drugie danie?

:-) Robię przerwę 2-2,5h, rzadko się zdarza, że 3h.

Dubeltówka, ooo, niezłe teksty lecą w przedszkolu...
:eek:
Madzioolka, he he he, fajne zamówienie :-D Oj tam, co, imprezy nie możesz robić? ;-) Weź i dla nas :rofl2:

My po spacerku. Młody był trochę senny, ale nie drzemał - w końcu się rozbudził i potuptał przy wózku, a na koniec pozwoliłam mu połazić na czterech po asfaltowej alejce. Jaki K. miał zaciesz, jak zobaczył młodego na glebie, uśmiechającego się na widok rodziciela [a ja, głupia, nie wzięłam aparatu :-p]

Madzioolka no niezłą baterię kupujesz:-D jak powiem A to pewnie też do Lidla się wybierze;-)
zolza ja tam obok Katarzynki Jacka Danielsa widziałam;-)
forever bo ja głupia naraz dałam i całe żółtko i pomidory i jeszcze jogurty hippa...i dochodzę, co ją zalergizowało

mrsmoon, ja też tak mam, spokojnie, spokojnie a nagle zaszaleję z dietą i kilka nowości naraz- czemu tu nie ma takiej minki z waleniem się po łbie?? Lubię ją:-D

reklama
Do góry