reklama
no widzisz, to podziwiam za dobry nastrój, Maja zwykle koło 7 się budzi...
dobry nastroj przyszedl po kubku kawy, jak wstałam to z K nawet slowa nie zamienilam
![No :no: :no:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/no.gif)
a jak mozesz to spij, korzystajaaaa...ja zieloną herbatę piję, a może te kawę powinnam sobie strzelić? jak spojrzę na to błękitne niebo i słonko rażące w oczy, to mi trochę lepiejale chyba się prześpię razem z Mają koło 10
reklama
Oj tak, ja na zlot sama bym nie pojechała, jak nie spi to jęczy, później wchodzi w fazę ostrego marudzenia a na koniec jest histeria na całego...masakra jednym słowem. W max 2h drogę bym mogła się wybrać sama i to w porze drzemki. Z nią nawet zakupów nie można spokojnie zrobić, bo się z wózka wyrywa....to se ponarzekałam;-)
a Norbert już dobrze chodzi, tzn. pewnie? Często się przewraca? Potrafi się asekurować? Przeraża mnie, że Maja za chwilę zacznie chodzić, a ja za nią będę musiała krok w krok...
a Norbert już dobrze chodzi, tzn. pewnie? Często się przewraca? Potrafi się asekurować? Przeraża mnie, że Maja za chwilę zacznie chodzić, a ja za nią będę musiała krok w krok...