reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
ale akcja! Maja odwróciła sobie miskę(wieszałam pranie i jej nie schowałam) i sobie ją popchnęła do szafki a następnie weszła na nią! Myślałam, że zawału dostanę:szok:

Ja jakiś czas temu Asię spotkałam w połowie schodów:szok: Mamy barierki, ale Emilka już duża więc otwarte były, a Asia jeszcze nie stawała. Poszłam do kuchni herbatę zalać, wracam a ona przez barierki się do mnie śmieje, prawie kubek upuściłam żeby do niej dobiec i ją złapać....aż mnie pot zalewa jak sobie przypomnę:no: Dzieciaki mają straszne pomysły dlatego podziwiam nasz bliźniacze mamy bo to dwa razy więcej uwagi potrzeba:sorry:

o tak! ale bliźniacze mamy muszą mieć do tego zdrowe podejście, bo jakby cały czas schizowały, to by się wykończyły...
nutria​ to chyba dla Ciebie Aestima link wkleiła

tak sobie myślę, że dobrze, że Was na zlocie nie dopadło:-Doj, byłoby źle...

:-D:-D:-D Nooo... :-)

A co do Majki-kombinatorki, to rzeczywiście nieźle :-) Ediś sobie nic nie podsuwał, ale właził na jeździk, który stał przy szafce, żeby lepiej się przyjrzeć rybkom w akwarium albo skorzystał z gumowej krowy do skakania, żeby wspiąć się na fotel - muszę mieć nie tylko oczy dookoła głowy, ale też trzeba uważać, co gdzie się ustawia :-p

reklama
Dzieciaki mają straszne pomysły dlatego podziwiam nasz bliźniacze mamy bo to dwa razy więcej uwagi potrzeba:sorry:
no mają pomysły, sama wiesz ze i te male dzieciaki i te duze są trudne do opanowania. No ale to wszystko przed naszymi mamusiami "po raz pierwszy":-D
o tak! ale bliźniacze mamy muszą mieć do tego zdrowe podejście, bo jakby cały czas schizowały, to by się wykończyły...
święta prawda, ja osobiście chyba więcej rzeczy odpuszczam. I oczywiscie trzeba wziaśc pod uwagę to, ze blixniacze mamy to mamy poraz drugi więc też juz wiedzą co nieco na co dzieciaki stać . ALe uwierzcie mi, ze jak sie coś dzieje to martwimy sie tak samo:tak:

Ostatnia edycja:
Do góry