reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

kati - na roczek to my mamy garniturek czarny czyli kamizelke bodokoszulke i spodenki szyte na 80 cm. :) idziemy w sobote w tym na wesele pozniej nam sie nie przyda chcesz moze? produtkt polski i szyty na zamówienie wiec jakościowo bedzie super :) :tak:

zołzik - dzien bobry :) z tym rozumieniem bo mnie to przeraża... ostatnio mielismy powazny dialog z młodym :-D wyszłam z pokoju a benio nie widział i marudzi ... michał sie pyta... co się stało a Benio pokazuje na krzeslo i mówi mama mama ... m pyta co mama? a on .. mama papa i w płacz :szok::-D
i tez musze uwazac co mwoie jak sie denerwuje bo potem w złobku powie ze wypadł diabłu spod ogona i nazywa sie czarci pomiot :rofl2:

ide po magnez bo cos zbyt nerwowa jestem przez te wszystkie choroby, wesela i pogrzeby :-(

reklama
aestima - mnie benio tez ostatnio nie cchcial tylko tata... :confused2: z jednej strony looz bo nic mi nie wisi u spodni ależ nosz kurcze... to ja sie mecze 11 godzin a on tylko tata :-D
chociaz zauwazylam ze bardziej jest teraz za mną niz kiedys... przychodzi sam i się przytula, kładzie na nożkach albo daje całuski w moje usta :-D cudaczek mały... a od wrzesnia do żłobka ciekawe co to bedzie :rofl2:

Jejku, dziewczyny, napisałam przed chwilą na spotkaniowym - u nas to samo z rykiem, może się pozarażały;-) nie rota, to ryk, też na r;-)
Aestima Ty się ciesz, że masz oddech jak Michał w domu, bo u nas tylko ja się liczę dla naszego dziecka, ojciec mógłby nie istnieć...

Forever, Mieszka czasem opuszcza pewność siebie??:szok: Uff:-) JA nie zauważyłam:-D Czasem się martwię, że on taki dominator i w dodatku mało delikatny chwilami... Ale jak kota dotyka to delikatnie już bardzo- ciekawe czemu do innych dzieci takiego podejścia nie ma:laugh2: Ale on jest też b. wrażliwy- jak się cieszy to na 100%, jak rozpacza to też na 100. On jest po prostu cała mama z charakteru. Niestety, liczyłam na bardziej Michałowy ( czyt. spokojniejszy i łatwiejszy, milszy w obyciu) charakter:-D

Marta, to co piszesz o Domi mnie nie dziwi, już pisałam, że ja byłam nieśmiałkiem i wstydnisiem, czepiałam się maminej spódnicy a każdy występ to była trauma. A potem występowałam w teatrze i apele prowadziłam, dziś bez ludzi nie istnieję- uwielbiam towarzystwo, więc, to się wszystko w ciągu życia może ( choć nie musi) przeobrażać:-)

Mrsmoon, gorzej jak M. do pracy idzie... Miesiu w sumie grzeczny, ale b. absorbujący wczoraj i nie zostanie za chiny w pokoju sam. I też był ryk, ale ten co Wam opowiadałam, co od hexy się pojawia w czzasie snu.

zołzik - dzien bobry :) z tym rozumieniem bo mnie to przeraża... ostatnio mielismy powazny dialog z młodym :-D wyszłam z pokoju a benio nie widział i marudzi ... michał sie pyta... co się stało a Benio pokazuje na krzeslo i mówi mama mama ... m pyta co mama? a on .. mama papa i w płacz :szok::-D
i tez musze uwazac co mwoie jak sie denerwuje bo potem w złobku powie ze wypadł diabłu spod ogona i nazywa sie czarci pomiot :rofl2:

ide po magnez bo cos zbyt nerwowa jestem przez te wszystkie choroby, wesela i pogrzeby :-(

K-wa, odpisywałam i mi dziecko kompa wyłączyło :eek: :wściekła/y: I jak krzyknęłam, nawet się nie rozpłakał, tylko usiadł, schylił główke i patrzył na swoje paluszki... A potem tylko zerkał na mnie, chyba obczajał mój nastrój :-p Ale już próbuje na mnie włazić.... :baffled:

Chciałam napisać, że, po pierwsze, cudna jesteś z tymi tekstami [ale to wiesz ;-)]. A poza tym fajnie można się juz z Beniem porozumieć :-) "mama papa" - cudne! :-D

reklama
no i przeklinanie sie powoli oduczam... w ciazy bylam taka spokojna a teraz ten ped w pracy z firma z beniem i nei daje rady czasami mi sama ku... wejdzie na usta.. :crazy: i nie jestem z tego dumna :-(

Do góry