reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
Dzień dobry...i u nas ryk...hurrraaaaa:-)
A tak poważnie to od dwoch dni Asia budzi się z wiskiem coś ok północy i na początku schizowałam, że to może duchy:no::eek:ale dziś jeść nie chce, ostatni posiłek jadła o 22 i ani butli ani z łyżki, tylko chrupkiem nie pogardziła:sorry: i ciągle coś jej się nie widzi i ryk....mam NPM i mogę ją ze złości uszkodzić:wściekła/y::szok::no:
Zołza mialam Ci napisać, że Asia wsród nowych jest bardzo powściągliwa jeżeli chodzi o uśmiechy itd ale nie płacze, tylko u jednej osoby na rękach jest ryk....u teściowej:laugh2:
Ja klnę jak szewc, ale nie przy dzieciach bo kiedyś Emilka niby nie slucha, zajęta sobą, ale po moim sypaniu k-wami zaczeła sobie pod nosem spiewac kuwa kuwa kuwa:szok:wiec teraz sie hamuje, nawet z tematami tabu bo cwaniara bardzo duzo rozumie:tak:
Marta świetne ubranko, pokaż fotki
Kurna, pisze jedną ręką więc pewnie sporo postów przybyło:baffled:

Marta poślij mi zdjecia na e-maila pośle ci go na pw
Ironia a mogłabyś mi też przesłać fotki
Dziewczyny ja bym chciała rozm. 80 i kolory jasne ale zobacze jak to wygąda

Misia nie ma problemu, ja i tak nie korzystałam w końcu, teraz yazz biorę, ale nie wiem czy nie zrezygnuję, bo mnie opryszcza co chwila na czole...
marta strój super! pokaż zdjęcia!!!
dubeltówka Asia kolejna wrzeszcząca w nocy, o co chodzi tym naszym dzieciom?

dziewczyny zdjecia bede miala w tym tyg bo ja w zasadzie nie robilam swoim tylko znjaomi swoimi aparatami, jedni chca jakos ładnie obrobic a do drugich moze dzis podjedziemy

Trasia - no to nieźle z tym koncertem miałas..., wielki szacun dla Ciebie!

Dziewczyny, ni emam szans pisac jeszcze tu na forum zanim nadrobię to naprodukujecie.

tylko sprostuję - ze Krysia wcale tak nie wariowała w samochodzie. Troszkę pokrzyczała. Ale dzięki temu, ze ona krzyczała, to bliźniaki siedziały cicho - one mają tak, ze jak juz są zmęczone, to ktoś musi krzyczeć, jak nie Basia to Piotruś. A tu Krysia ich w krytycznych chwilach wyręczyła. i tyle. Krysia jest EKSTRA!!!

a w temaie nocy - to nasza noc po powrocie to też jakoś nie najlepiej... aż kazałam M wracac do domu na noc (wrócił o 12 o 7 wychodził)... dzielny. a dziś w nocyu totalny luz.

rozbestwiły się te nasze dzieciaki;-) Maja śpi, a ja już balkon umyłam. Czas na okna, bo świata nie widać po zimie...Wczoraj byłam flak a dziś mam znów powera!!!

reklama
Mrsmoon, daj trochę powera!!! M. śpi na balkonie, muszę sprzątać:-(
Dubeltówka, współćzuję, wiem o czym mówisz- mój tak miał pod koniec wizyty u rodziców- z tydzeiń to trwało!!

Do góry