reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

u nas pobudka o 5.30. Teraz Marysa kweczy a ja spokojnie jem śniadanie. Po 10 minutach wspinania mi się po nodze poszła pobawić się zabawkami. PIerwszy sukces...

marta
dzień dobry:) Wiesz, ja taka spokojna jestem i bardzo duzo bawiłąm się sama, zawsze to lubiłam. Ale potem w przedszkolu w szkole zawsze byłąm "szefem", coś w tym jest:)

reklama
dzień dobry
rano dziś jak zawsze wyszłam z łóżka (mnały śpi z nami od ok 4) i poszłam sie ubrać, itp. nagle przed wyjściem słyszę placz w sypialni ide a Mati ma zamkniete oczy i płacze. M. nie umiał go uspokoić, ja też nie wkońcu dałam mu cyca - spokój. Wydawał mi sie że ok M. go wziął i znów ryk. Jak sie wybudził to jeszcze bardziej i tylko ręce do mnie jak go wzięłam to sie przytulił do mnie i dobrze a jak go M. dałam to znów płacz :eek:
nigdy tak nie robił, nie wiem co mu sie stało

Marta a jakie miałaś dla Norberta ubranko na chrzest?
ja chcę odkupić od kogoś ubranko na roczek jakieś takie np beżowe uroczyste, może jakby było dobre na Mateusza to bym odkupiła od Ciebie? Jeśli chcesz odsprzedać i bedzie dobre
Napisz co o tym myślisz?

Dzień dobry!

U nas pobudka o 6:30... Do tego brzuch mnie boli, bo wczoraj przed północą dostałam okres... Ale słońce świeci i ma być 17 stopni - i na tym się skupiam ;-)

Rano kot chciał mi zeżreć kanapki [pasztet jej pięknie pachniał] - wzięłam ją za fraki i wyrzuciłam z pokoju... Edgar, widząc to, rozwył się niesamowicie. Cholera, wrażliwe to moje dziecko...
:eek: Musimy z K. bardzo uważać, co robimy i co mówimy, bo glutek rozumie coraz więcej...

Kati, może Mati też odreagowuje weekend?

Marta, masz rację, ale dodam, że i Dominice jeszcze kilka razy może się odmienić - ja miałam kilka takich "przemian".

Trasiu, gratuluję sukcesu :-D

dzień dobry
kati paru dni mam to samo!!! wczoraj przykładowo moja babcia czekała z Emilką na przystanku i widzę, że ładnie siedzi w wózku, gaworzy a jak mnie zobaczyła to totalny szał, od razu wyciaga rączki, marudzi i jak jej nie wziełam to płacz! hmmmm
może to taki etap? muszę poczytać, bo ostatnio zaniedbałam czytanie o rozwoju maluchów

Dzień dobry wszystkim!:)
Dziewczyny, a mój dla odmiany przyczepił się do Michała jak małpka a on musiał do pracy iść, więc wyobraźcie sobie- co go wzięłam RYK:szok: I wyciąganie rączek w kierunku M.:szok: A jak był u niego na rękach i ja wyciągałam ręce mówiąc " chodź Miesiu do mamy", to odtrącał moje ręce- nie było to miłe:no: Chyba przez weekend przyzwyczaił się, że głównie tata się nim zajmuje. Albo boi się, że M. znów pojedzie ( u rodziców kilka dni byliśmy sami). NIe wiem już, zawsze było odwrotnie- tylko mama.

Kati
, Marta mi wysyłała ubranko na chrzest ( w sensie zdjęcia tegoż ubranka)- jeśli to ostatecznie to- to jest BOMBOWE!
Ja na roczek ubiorę chyba spodenki i koszulę- mam ich spoooro:-D A Mati tą z endo ma rewelacyjną!!!

reklama
Cześć :)
U nas to samo z rykiem - po przebudzenie Maja drze sie jakby Ją ze skóry obdzierali ;/ nic nie est w stanie Jej uspokoić ;/ oj oby szyko Jej t przeszło bo taga pobódka z rana od razu negatywnie wpływa na moje nastawienie do świata na cały dzień ;/

A po za tym u nas znów zachmurzone niebo ale mam nadzieję że nie będzie padało
Miłego dnia dziewuszki :)

Do góry